Upravo je stigla M, mnogo mi je drago, nisam znala kad da je ocekujem, ali posle cetiri nedelje je bas brzo.
Inace su mi ciklusi bili na 21 dan, posle prve kiretaze je M stigla za 33 dana, pa sledeca 27, zatim na 24 dana.
Posle ove kiretaze je stigla 28- mi dan, mislite li da je to u redu?
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Meni kasni dva dana, ali test necu raditi vise jer sam radila na dan ocekivane i bio je negativan, samo me to cekanje dok dodje malo ljuti. Jel moguce da kasni zbog antibiotika ? A i sto pijem eutyrox za tsh ? Ja bi tome prepisala nekako.
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Draga koje si pretrage radila ako ti nije problem napisati 😄 ja ugledala plusić ali evo imala sam jedna raniji spontani pa je strah neizbježan.
Draga Blair, slucajno vidjeh ove tvoje poruke, i bas si me obradovala da znas. Drago mi je da si ponovo docekala plusic, vrijedilo je cekanja zaista :) Jedan dio si rijesila i sada polako ides dalje, sa sto je moguce vise pozitive. Znam po sebi kako je tesko bilo, i da sam se plasila same pomisli da sam trudna, bilo mi je nevjerovatno, ali moras malo popricati sa sobom i reci, pa sto ako se desilo tako ranije, ne mora uopste znaciti da ce i sada. Trazila pozitivne price i ishode, citala te lijepe stvari koje su se desavale ostalim zenama, i shvatila da je to to i da trebam prestati biti negativna, nego se usredotociti da budem sto sretnija, da gledam te djecije stvari i videe koji su me jos vise usrecivali :) Dodje mi nekad da padnem, kad se desi nesto ruzno, ali se trudim da to sto krace traje i samo skontam ako sam ja lose i depresivna, i na bebu ce se isto odraziti. Zato, ides sada sa max pozitivom, i biti ce to sve u redu uz Boziju pomoc. Smoglo je snage toliko djevojaka, smogla sam ja, a i ti ces, znam
Od pretraga, cim sam saznala za trudnocu, radila test na trombofiliju, jedan faktor je odstupao, i ukljucen mi je heparin od 8tj svaki dan do kraja. Eto i to sam mislila da necu moci, niti smjeti, pa sam sama sad uvelikonnaucila da si dajem injekcije, tako da, mi smo jake vjeruj i sve cemo prevazici ako Bog da do kraja, kad docekamo bebicu u svoje ruke Ogromnu srecu ti zelim, i cuvaj se, ostavi sve lose iza sebe.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Mama Andjela, uvek si bila pozitivna i dala nam primer da se ugledamo, mnogo mi je drago da je uz terapiju sad sve u redu.
Mozes li mi molim te reci nakon koliko ciklusa su ti dali zeleno svetlo za sledecu trudnocu?
Sinoc sam dobila M, posle samo 28 dana od porodjaja, ipak cu sacekati jos jedan, mada me veseli ovaj forum i umakanje ostalih clanica, postajem nestrpljiva da im se pridruzim...
Svako dobro svima!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Draga koje si pretrage radila ako ti nije problem napisati 😄 ja ugledala plusić ali evo imala sam jedna raniji spontani pa je strah neizbježan.
Draga Blair, slucajno vidjeh ove tvoje poruke, i bas si me obradovala da znas. Drago mi je da si ponovo docekala plusic, vrijedilo je cekanja zaista :) Jedan dio si rijesila i sada polako ides dalje, sa sto je moguce vise pozitive. Znam po sebi kako je tesko bilo, i da sam se plasila same pomisli da sam trudna, bilo mi je nevjerovatno, ali moras malo popricati sa sobom i reci, pa sto ako se desilo tako ranije, ne mora uopste znaciti da ce i sada. Trazila pozitivne price i ishode, citala te lijepe stvari koje su se desavale ostalim zenama, i shvatila da je to to i da trebam prestati biti negativna, nego se usredotociti da budem sto sretnija, da gledam te djecije stvari i videe koji su me jos vise usrecivali :) Dodje mi nekad da padnem, kad se desi nesto ruzno, ali se trudim da to sto krace traje i samo skontam ako sam ja lose i depresivna, i na bebu ce se isto odraziti. Zato, ides sada sa max pozitivom, i biti ce to sve u redu uz Boziju pomoc. Smoglo je snage toliko djevojaka, smogla sam ja, a i ti ces, znam![]()
Od pretraga, cim sam saznala za trudnocu, radila test na trombofiliju, jedan faktor je odstupao, i ukljucen mi je heparin od 8tj svaki dan do kraja. Eto i to sam mislila da necu moci, niti smjeti, pa sam sama sad uvelikonnaucila da si dajem injekcije, tako da, mi smo jake vjeruj i sve cemo prevazici ako Bog da do kraja, kad docekamo bebicu u svoje rukeOgromnu srecu ti zelim, i cuvaj se, ostavi sve lose iza sebe.
Znas da sam mislila na tebe ❤️ hvala ti. Baš mi treba malo pozitive. Svakako ću ovaj tvoj post pročitati jos koji put. 😍
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro cure
Blair kad je prvi pregled?
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Mama Andjela, uvek si bila pozitivna i dala nam primer da se ugledamo, mnogo mi je drago da je uz terapiju sad sve u redu.
Mozes li mi molim te reci nakon koliko ciklusa su ti dali zeleno svetlo za sledecu trudnocu?
Sinoc sam dobila M, posle samo 28 dana od porodjaja, ipak cu sacekati jos jedan, mada me veseli ovaj forum i umakanje ostalih clanica, postajem nestrpljiva da im se pridruzim…
Svako dobro svima!
Tebe se pomalo sjecam s foruma, po slici tu s foruma najvise.. nisam znala da se i tebi desilo ono najgore... :( mnogo mi je zao, Boze..Koliko si bila trudna, tjedana? DObro je da je M stigla na vrijeme, da se i to nije iskompliciralo, i ja sam svoju isto dobila nakon mjesec dana. Posto je bila poodmakla trudnoca, meni su dva doktora savjetovala da cekam 6 mjeseci, i to samo jer sam mlada, inace bi bila godina dana. I tad sam bila tuzna, rekoh ko ce cekati toliko, jer sam mislila da je nova trudnoca spas.. sad vidim da tad ne bi bila. Ja sam plus ugledala tek nakon godinu dana od porodjaja, tacno godinu, i mislim da je okej, poslozilo mi se sve u glavi, nekako sam cistija s mislila, jer da je bilo ranije, mozda bi se iskompliciralo jer maternica ne bi bila spremna i sta znam sve. 6 mjeseci koristila pilule, poslije dok se tijelo malo pripremilo i eto. Uglavnom sve zavisi od duzine trudnoce i od doktora, neki daju zeleno svjetlo i nakon 3 mjeseca. Samo polako, ohladi se malo, prihvati koliko je moguce da sve to sto se desilo mozda ima dobar razlog i kreni naprijed. Doci ce sve na svoje jednog dana
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Draga Blair, slucajno vidjeh ove tvoje poruke, i bas si me obradovala da znas. Drago mi je da si ponovo docekala plusic, vrijedilo je cekanja zaista :) Jedan dio si rijesila i sada polako ides dalje, sa sto je moguce vise pozitive. Znam po sebi kako je tesko bilo, i da sam se plasila same pomisli da sam trudna, bilo mi je nevjerovatno, ali moras malo popricati sa sobom i reci, pa sto ako se desilo tako ranije, ne mora uopste znaciti da ce i sada. Trazila pozitivne price i ishode, citala te lijepe stvari koje su se desavale ostalim zenama, i shvatila da je to to i da trebam prestati biti negativna, nego se usredotociti da budem sto sretnija, da gledam te djecije stvari i videe koji su me jos vise usrecivali :) Dodje mi nekad da padnem, kad se desi nesto ruzno, ali se trudim da to sto krace traje i samo skontam ako sam ja lose i depresivna, i na bebu ce se isto odraziti. Zato, ides sada sa max pozitivom, i biti ce to sve u redu uz Boziju pomoc. Smoglo je snage toliko djevojaka, smogla sam ja, a i ti ces, znam![]()
Od pretraga, cim sam saznala za trudnocu, radila test na trombofiliju, jedan faktor je odstupao, i ukljucen mi je heparin od 8tj svaki dan do kraja. Eto i to sam mislila da necu moci, niti smjeti, pa sam sama sad uvelikonnaucila da si dajem injekcije, tako da, mi smo jake vjeruj i sve cemo prevazici ako Bog da do kraja, kad docekamo bebicu u svoje rukeOgromnu srecu ti zelim, i cuvaj se, ostavi sve lose iza sebe.
Znas da sam mislila na tebe ❤️ hvala ti. Baš mi treba malo pozitive. Svakako ću ovaj tvoj post pročitati jos koji put. 😍
drago mi je da si me se sjetila, i bila si otpocetka na forumu na ovoj temi otkad i ja, i znas da su tu bile razne faze, ali prevazidje se sve. Procitaj koliko god bude treballo, i jos je tu stotine drugih clanica, koje su sada doma s bebama, znas da su one nada, meni su bile veliki vjetar u ledja
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Tako mi je drago bilo oko srca kada sam ti vidjela potpis. Prekrasnooo!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav žene drage,
Nije me dugo bilo, malo sam se isključila - trebalo mi je...
Vidim da ima novih plusića, čestitam od ❤, neka sve bude u najboljem redu 🤗
Meni se ciklus skroz poremetio, 21 DC, imala sam kvalitetan CM, ali LH trakice i bazalna ne pokazuju ovulaciju... ko zna, mozda će ovaj ciklus biti anovulatorni (iako ga nisam imala jako dugo). Nadam se kasnijoj ovulaciji ipak 🤞🏻 bili smo na putu taman pred ovulaciju i prohodala sam 90 km u 2 i pol dana pa je možda i zbog toga tijelo odlučilo napraviti pauzu 🙇♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji