Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    27. Travanj 2022. 09:54

Volumen krvi se povecava kako trudnoca napreduje da se zastiti majka da ne iskrvari, ako krv bude gusca nego sto treba beba ne dobija dovoljno krvi ili se javi tromb... d dimer pokaze stepen gustine krvi koliko sam ja razumela, a cula sam i da vitamin D ukoliko je u deficitu uzrokuje zastoj srcane radnje pa cu te dve vrednosti pratiti na mesecnom nivou prilikom sledece trudnoce.

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

PiaBuu
    27. Travanj 2022. 11:23

Pozdrav cure, dugo me nije bilo, bila sam duže na poslovnom putu. 
    Uspjela sam izvadit sve nalaze,  još samo da riješim ultrazvuk štitnjače i obavila sam sve. Uskoro će mi bit 3 mjeseca od zadnjeg spontanog, nekako sam se uspjela dobiti i smiriti al sve me plaši ponovni pokušaj i da će uskoro i to vrijeme doći ( samo da mi dr da zeleno svjetlo ) 
    Blair, čestitam ti od ♥️🙏🏼

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

buhtlica23
    27. Travanj 2022. 11:26

Beban

Citam redom, na 275-oj sam strani pa me raduje kako se Buhtlica raduje trakicama koje su stigle a u potpisu stoji da joj je taj ciklus dobitni, sve ste moje svetlo na kraju tunela, bez obzira na prepreke sve cemo uspeti na kraju, niste ni svesne koliko smo jake, ZENE, MAJKE, KRALJICE!
    Puno pozdrava za sve!

Zanimljivo je to da nisam uhvatila pik 🤣 ali eto bebica je tu 🤞
    Drzim vam fige svima 🤞🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Katarina1198
    27. Travanj 2022. 12:25

Pozdrav curke!
    Ovako, imam 23 godine, zaručnik i ja vec 6 mjeseci aktivno radimo na bebaču. Menstruacija mi je redovita, pomalo obilna i bolna, zdrava sam, redovito obavljam ginekološke preglede, koristim menstrualni kalendar gdje također pratim svoje plodne dane, pokušavamo u tom razdoblju plodnih dana biti što aktivniji, ali trudnoća nikako da dođe. Nadam se da moja prevelika očekivanja, taj stres tih zadnjih dana i iščekivanju da vještica ne dođe, utječu na plodnost. Znam da sam relativno mlada, i vjerovatno nije u ničemu problem, ali pomalo sam se počela zabrinjavati da nešto stvarno nije u redu, svaki mjesec nova razočarenja. Zato Vas molim za poneki savjet, koliko ste dugo radile na bebaču, postoje li neke određene poze koje ste prakticirale, nekakvi dodatci prehrani koji povećavaju plodnost, a da su sigurni za zdravlje? Please help za savjetima!
    P.S. ISPRIČAVAM SE NA PODUŽEM POSTU, NOVA SAM OVDJE :*

• Azraa25
    27. Travanj 2022. 13:42

Heeej curkee sta mislite dal je "ulovljena" https://ibb.co/j3jTv00

Ella..
    27. Travanj 2022. 14:01

Azraa25

Heeej curkee sta mislite dal je "ulovljena"https://ibb.co/j3jTv00

Ja bih rekla da nije još, ali je blizu..kada je testna crtica ista kao kontrolna ili tamnija od kontrolne,  onda se smatra da je O tu .
    Napravi još jednom predvečer jer ti se opasno bliži 😁

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    27. Travanj 2022. 14:04

Katarina1198

Pozdrav curke!
    Ovako, imam 23 godine, zaručnik i ja vec 6 mjeseci aktivno radimo na bebaču. Menstruacija mi je redovita, pomalo obilna i bolna, zdrava sam, redovito obavljam ginekološke preglede, koristim menstrualni kalendar gdje također pratim svoje plodne dane, pokušavamo u tom razdoblju plodnih dana biti što aktivniji, ali trudnoća nikako da dođe. Nadam se da moja prevelika očekivanja, taj stres tih zadnjih dana i iščekivanju da vještica ne dođe, utječu na plodnost. Znam da sam relativno mlada, i vjerovatno nije u ničemu problem, ali pomalo sam se počela zabrinjavati da nešto stvarno nije u redu, svaki mjesec nova razočarenja. Zato Vas molim za poneki savjet, koliko ste dugo radile na bebaču, postoje li neke određene poze koje ste prakticirale, nekakvi dodatci prehrani koji povećavaju plodnost, a da su sigurni za zdravlje? Please help za savjetima!

Dobro došla 🤗
    Normalnim se smatra čak do 2 godine pokušavanja kod mlađih osoba poput tebe ,tako da mislim da ne postoji nikakav problem. Pogotovo jer redovno ideš na preglede i znaš da je sve ok, tako da ne brini. Sve će se to poklopiti kad bude pravo vrijeme za to, samo se probaj opustiti ( teško je, znam po sebi ali trudim se) .
    Što znam da je korisno je folna, čaj od vrkute. Osobno ti preporučam Femibion 0 , u njemu imaš sve potrebne vitamine, odmoći ti neće i kao što većina žena kaže-  čaj od vrkute :) 
    Sretno!! 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• Azraa25
    27. Travanj 2022. 14:12

Ella..

Azraa25

Ja bih rekla da nije još, ali je blizu..kada je testna crtica ista kao kontrolna ili tamnija od kontrolne, onda se smatra da je O tu .

Ma iskerno meni je drago sto nije jos 😅😅 jer bilo bi mi idealo da sutra bude to jer mi sutra dragi navece dolazi sa puta pa bi odlicno to biloo 😁😁😁

Ella..
    27. Travanj 2022. 14:18

Azraa25

Ella..

Azraa25

Ja bih rekla da nije još, ali je blizu..kada je testna crtica ista kao kontrolna ili tamnija od kontrolne, onda se smatra da je O tu .

Ma iskerno meni je drago sto nije jos 😅😅 jer bilo bi mi idealo da sutra bude to jer mi sutra dragi navece dolazi sa puta pa bi odlicno to biloo 😁😁😁

Svakako ti je bitno pokriti i 2 dana prije 😁😁
    Bacaj se ti u akciju čim dragi dođe 🤞

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    27. Travanj 2022. 18:48

Katarina1198

Pozdrav curke!

Hej jesi možda provjeravala hormone tj I ths (štitnjaču?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.