Znamm ja to sve,da imaju stare uredjaje cak i analizu krvi kada uradim u DZ i tog istog dana uradim privatno budu dve razlicite krvne slike..A i rano mi je dr dao betu..Nego plasim se jedne stvari,reko je posto je beta negativna a test pozitivan ako ne dobijem do 7.5 morace da mi izazove menstruaciju.Ja iskreno necu ni otici vise kod njega nacicu privatnog i boljeg dr..
Meni je koleginica pricala test je radila sa urinom 3 dana pre dobijanja bio pozitivan isto bleda crtica kao i moj,na dan kada je trebala da dobije radila je betu koja je bila negativna O.o otisla posle 14 dana na UZ trudnoca potvrdjena,a beta negativna..Njoj je dr rekla da se hCg hormon brze razvije u urinu nego u krvi kao treba vise vremena..Ja za sada imam 2 pozitivna testa,planiram ponoviti i naravno betu planiram iduceg petka :))
Ciklus na 33-37 dana
Devojcica 17.08.2019. Andrea 👶🏻🥰
26.04.2022. Beta hcG 0,14 (negativna)
30.04.2022. Baby Rapid (plocica) pozitivan test :))
Ocekivana menstruacija 04.05.2022.
Aleksija24 čestitaaaam 😍🥰
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Znamm ja to sve,da imaju stare uredjaje cak i analizu krvi kada uradim u DZ i tog istog dana uradim privatno budu dve razlicite krvne slike..A i rano mi je dr dao betu..Nego plasim se jedne stvari,reko je posto je beta negativna a test pozitivan ako ne dobijem do 7.5 morace da mi izazove menstruaciju.Ja iskreno necu ni otici vise kod njega nacicu privatnog i boljeg dr..
Meni je koleginica pricala test je radila sa urinom 3 dana pre dobijanja bio pozitivan isto bleda crtica kao i moj,na dan kada je trebala da dobije radila je betu koja je bila negativna O.o otisla posle 14 dana na UZ trudnoca potvrdjena,a beta negativna..Njoj je dr rekla da se hCg hormon brze razvije u urinu nego u krvi kao treba vise vremena..Ja za sada imam 2 pozitivna testa,planiram ponoviti i naravno betu planiram iduceg petka :))
Ma nema šanse,prije se potvrdi trudnoca betom nego testom iz urina. Tu je netko nekog krivo razumio.
Podji privatno izvaditi betu odmah u ponedjeljak,i ponovi h srijedu da vidiš jel se uredno dupla, nemaš šta čekati petak kad ti je test već pozitivan. 🤞
Hvala puno na odgovoru. Nema smisla plakati za prolivenim mlijekom :). Ovulaciju iskreno nisam ni doživljavala do trenutka kad sam odlučila da želim ostati trudna, tako da nisam nikad pratila ne popratne simpotme (iscjedak, bolovi i sl).
Pogledat ću povoljnije trakice online jer ovo je skup biznis hehe
Želim to puno sreće!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Pozdrav svima,
Imam 28 godina, a muž 31 godinu. Zadnjih 6 mjeseci radimo na bebi, ali za sada ništa.
Koje ovulacijske trakice vi koristite i na koje dane u mjesecu se testirate? Također sam pročitala neki pojam “pik” koji se čeka nakon testiranja. što bi to bilo?
Hvala vam unaprijed na pomoći, jako sam izgubljena :(
O d ato su dobre trakice ali preskupe. Meni su licno ove najbolje i mnogo su jeftinije i salju ih iz UK i posalju isti dan kad se prlati, e sad koliko zapne u domacim postama druga stvar, alieto meni je jednom stiglo za 10 dana, drugi put za 45 dana, ko zna.. ali mislim da ako si u HR neces cekati 45 dan akao ja kod nas je bas bas frka sa postama.
Evo link https://www.ebay.com/itm/20-Test-DOvulation-Bandelette-20mIU-5-Tests-Grossesse-10mIU-One-Step-/301274837150?hash=item462561309e&fbclid=IwAR2TxpMmVzqUCSVLqmrEJkmnRSWs-El3A5_HCkIsQ7ptP5gbybEivU7-B7Q
Ako ti se ne ceka toliko ima kupiti trakice i preko lokalnih oglasa samo si kucaj ovulacijske trakice ili LH trakice ili trakice za ovulaciju, kako ko napise oglas i sigurno ce ti biti jeftinije.
Jesi provjeravala prohodnost jajovoda? Mozda te to zeza.. Ili fulas ovulaciju, nije cudno meni su ciklusi 27-29 dana a ovulacija nekad 9 dc, nekad 11, nekad 13 ili 14 sve zavisi. A trakice treba skupiti ovako neke jeftinije vise komada, pa onda kad pocne da tamni druga crtica, radit 2 pa 3 trakice dnevno. Meni brzo trakica tamni i npr ujutru budu obe crtice iste boje, i u vecernjim satima vec bude pik, ili u vecernjim bude pozitivna trakica, a pik u toku noci. Tako da jedna trakica dnevno nije dovolja. Samo ti nastavi da testiras, ako nema svis etrakica, nastavite imati odnose bar svaki drugi dan, pa ako ne uspije ovaj ciklus, sledeci pocni testirati isto od 8 dana ciklusa i cim primjetis razliku radi vise trakic adnevno. Ako budes imala jos pitanja javi ili slikaj trakice pa objavi ako budes imala nedoumice neke … sretno
Hvala puno na linku, pogledat ću ebay i njuškalo.
Nisam provjeravala prohodnost jajovoda. Nadam se da ću uspjeti uloviti svoju ovulaciju, ako ni tada ne bude uspjeha, javit ću se opet svom ginekologu.
Hvala još jednom na odgovoru! :)
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Pozdrav još jednom. Na njuškalu sam pronašla trakice 30 i 40 mIU/ml - koje odabrati? Koja je razlika?
Hvala
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
🌸🤰 Trudnice 🤰🌸
Aleksija24 ➕🤰🍀Loza 💙😇 ➕🤰🍀Marinelammm ➕🤰🍀Blair Waldorf ➕🤰🍀golubica93 ➕🤰🍀buhtlica23 ➕🤰🍀.🌷🍀 ODBROJAVANJE - 4. MJESEC 🍀🌷.Lea06 - 26.04. 🤞🏼 💕happy_m - 29.04. 🤞🏼 💕MBMikica - 30.04. 🤞🏼 💕Orhideja🔜🤰 - 30.04. 🤞🏼 💕.🌼🍀 ODBROJAVANJE - 5. MJESEC 🍀🌼.Anja 🌸 🧚 - 03.05. 🤞🏼 💕Draga1982 - 04.05. 🤞🏼 💕Ella.. - 16.05. 🤞🏼 💕Christine - 17.05. 🤞🏼 💕Beban - 22.05. 🤞🏼 💕Malenileptirić - 25.05. 🤞🏼 💕Lea06 - 28.05. 🤞🏼 💕—————————Sretno cure 🤞🏼 💕 🍀
O drago Bože pa ja tek sad skuzila da si ti kejsy 🤦💋❣️ kako si ? Kako curke sa fejsa ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ženice moje, ja sam danas uhvatila peak🤗🤗🤗
Obzirom da imam neredovite cikluse, mislila sam da će mi ovaj mj preskočiti, jer kako sam gledala po app i prethodnim ciklusima, ispalo je da većinom svaki drugi mj imam O, tako da sam baš happy😊😋
Nadam se da će ovaj mj biti dobitni 🤞
https://ibb.co/bzMjBZ8
Sretno 🤞 ja ju još lovim ali i pokrivamo 😁
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Lea, danas sam dobila dijagnozu pise ovako, „Vrijednost TSH je bliže gornjoj granici. Anti TPO su pozitivna.
Obzirom na planiranu trudnoću preporučujem da bolesnica započne uzimati levotiroksin u dozi od 25/50 ug izmjenično. Kontrola TSH za 6 tj.
sad prvi put cujem za tj levitiroksin, sta si ti dobila?
Anja ( keyjs <3 ) znaci drzavni doktor mi je prepisao za supruga sumamed 3 dana 1 tableta a meni je prepisao dalacin krema za rodnicu, privatni doktor mi je prepisao neki antibiotik kojeg bi samo trebala ja koristiti i preporucio mi je uzimat utrogestan ( u rodnici 10 dana, od 20 do 30 ciklusa ) do trudnoce, i za tj utrogestan sam pitala drzavnog doktora bil bilo dobro uzimati i on mi veli da nema potrebe i to samo kada sam trudna ima smisla… tako da sta se tice tog utrogestana, iskreno i ne znam sta je i prvi put cujem za to i stvarno ne znam jel netko to koristio..
trombofilija mi je uredu ( preporuceno mi je samo uzimati aspirin svaki dan kada saznam da sam trudna )
vitamin D, nisam napravila al budem, dobro si me i to sjetila,hvala ti!
a sta se tice spolnih hormona, mogu ti poslat sliku ako na to mislis, pa odmah posaljem i od stitnjace, mozes mi poslat onaj link sa slikom? hvala :)
Ja sam ti dobila eutirox 25mg i to evo druga tura od 50 tableta. Nikad cula za to sto si ti dobila 🤔 a bice to sve isto samo drugi proizvodjac.
A cekaj kakvi su ti nalazi na trombofiliju ? Jer ja pijem aspirin vec evo 3i mjesec, kao da krenem prije minimalno 3 mj prije trudnoce i paralelno s tim aktivna folna. Tako da se trenutno kljukam ko luda od eutiroxa, do aspirina i aktivne folne, a toliko prezirem tablete, bjezala od njih ko vrag od tamjana, i evo na sto sad moram … to ti je ono, kad tad te dohvati ono od ceg bjezis, tako si mene tablete 😅
Meni je endokrinolog rekao 25 jedan dan, drugi dan 50, i ponoviti pregled za 6 tjedana. Nisam pitala, dal treba prije cekati da TSH padne na 2.5 i onda ic na trudnocu ili ?
Vezano za trombofiliju mi jer receno da ne moram biti na nikakvoj heparinu, nego tek kada saznam preko urinskog testa da krenem pit aspirin svaki dan.Inace sam PAI 1 4G-5G heterozigot
Isto mi je kao i tebi sta se tice tableta, inace nikada nisam nista pila, cak ni za glavobolju i onda sam moram...
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
🌸🤰 Trudnice 🤰🌸
—————————Sretno cure 🤞🏼 💕 🍀
O drago Bože pa ja tek sad skuzila da si ti kejsy 🤦💋❣️ kako si ? Kako curke sa fejsa ?Kako si ti? Kako se osjecas? Kad ti ej prvi pregled?
Ja sam dobrohvala
Prosle sedmice zavrsila sve pretrage pa cekam sad rezultate, polip uklonjen. Obe doktorice me nagovorile pre tih pretraga da ne preskacem ovulaciju, jer sam mislila napraviti pauzu dok ne vidim rezultate briseva. Tako da sam se predomislila u zadnjem momentu, pa mislim da smo pokrili tek nekih 14 sati nakon ovulacije, ali po obe aplikacije ispada da smo dobro pokrili, da nismo okasnili, nego meni po simptomima kao da je ovulacija bila ranije. Imam bas puno nekih simptoma i danas sam 12 dpo testic paaa na njemu nema nista, samo meni pod nekim ugnom nakon 4-5 min kao da se vidi neka sjena, ali mislim da je to ono kad znas gde crtica treba biti pa te oci zavaraju.. Ali je bazalna onako prilicno dobra i imala sam neke grceve pre 2 dana kratko trajalo ali su bili prilicno jaki. Juce malo na papiru ostalo bljedo rozo sa mljecnim iscjedkom, danas cerviks visok bas kao kad je ovulacija i mekan 🤞🏼 🍀, e to nisam ulovila ni prosli ciklus kad je bio pozitivan testic, paa a ovaj put se desava nesto drugacije. Danas opet malo kad sam provjeravala cerviks onako bljedo smjedjkasto rozo ostalo na prstu, tako da.. ja se nadam da je to to i da je implantacijsko u pitanju, ako se nesto nije pobrkalo zbog proslog ciklusa. Budem veceras ponovila testic, ali se nadam da mozda pokaze neku crticu tek sutra vece.. Eto bas se ovaj ciklus nisam nadala nicemu i uklanjala polip na 7 dpo, ali je vanjski na cerviksu, pa zato je doktorica i rekla da ne smeta da ne preskacem ovulaciju.
i izgleda da ni sama ne znam kako je moguce, ali da ce testic biti pozitivan.. 🤞🏼 🍀 A pa ima i tamo nekih plusica, ali mislim da sam pisal ovde, ali evo ja se nadam dace Draga ( ali ona nam je i ove) uskoro imati plusic. Ima i tamo nekih zbivanja..
Drzim fige 🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji