Cure da javim po uz 6+4 po zadnjoj mi bi trebalo biti 7, cujemo srceko. Sve 5 osim mog tlaka koji je u nebesima bio 😕 tako da sam dobila tablete za tlak i bolovanje 🙄
Super, sigurno je bio predobar osjećaj čuti srce 🙂...vjerujem da će se tlak smiriti s tabletama i da će se sve posložiti kako treba 😊
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Buhtlice najvaznije da srce kuca, malo je odstupanje u starosti trudnoce, to je u redu, mnogo mi je drago zbog tebe!
Zna li neko sta je sa Inom 85 ili tako nesto?
Ona mi je pre ove poslednje trudnoce savetovala detaljnije pretrage, nisam je poslusala a sad mi je naravno bas zao, bila je u pravu, imala je puno biohemijskih trudnoca, ako neko ima informaciju o njoj molim vas napisite
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Hvala svima još jednom. Nadam se da je ovog puta to to. 🤞🙏 Tko nam sljedeći piški?
Čestitam 🥰
Cure da javim po uz 6+4 po zadnjoj mi bi trebalo biti 7, cujemo srceko. Sve 5 osim mog tlaka koji je u nebesima bio 😕 tako da sam dobila tablete za tlak i bolovanje
Bitno da se vidi i da srce kuca 🥰 bit će i tlak u redu, samo polako 😉
Bila sam na forumu ranije, secam se buhtlice, kamilice i loze, citam sedmi nastavak od pocetka na 232 sam strani i vidim da se na zalost vratila i loza, jako mi je zao, dozivele smo istu sudbinu, mojoj bebi je stalo srce u 25-oj nedelji, inducirani porodjaj… desilo se 30.03. sad cekam 8 sedmica da se ocisti organizam da mi izvade krv za trombofilije… procitacu forum do kraja, pa se pridruzujem od 6-og meseca…
Žao mi je što si to prošla 😟 ali vjerujem da dolaze bolja vremena 🙏
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Buhtlice najvaznije da srce kuca, malo je odstupanje u starosti trudnoce, to je u redu, mnogo mi je drago zbog tebe!
Zna li neko sta je sa Inom 85 ili tako nesto?
Ona mi je pre ove poslednje trudnoce savetovala detaljnije pretrage, nisam je poslusala a sad mi je naravno bas zao, bila je u pravu, imala je puno biohemijskih trudnoca, ako neko ima informaciju o njoj molim vas napisite
Našla sam je na ljetnim bebama i rekla da se javi tu 😎
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Orhideja Ja draga moja vidim samo jednu crtu il sam corava pa ne vidim drugu a ispadise mi oci gledajuci
Buhtlice Izbaci sol iz ishrane a ako ne mozes skroz kupi himelajsku sol pa soli po malo. Koje tablete su ti prepisali jer ja sam imala problema sa talkom u trudnoci pa sam pila Alfa Metildopu 250mg 2x1
Hvala Blair, e pa onda draga Ina 85 zelim da ti pozelim lak porodjaj, do pre mesec dana sam i sama cekala leto ali, na zalost naglo i surovo je zavrseno, ne zelim da mracim vesele dve crtice pa necu pricati o tome...
Zao mi je sto te nisam poslusala i istrazila otkud svi ti spontani..
Ispada da mi je sve u redu, cekam Patohistoloski nalaz bebe ali ne ocekuju da ce nesto da pokaze, lekari misle da je trombofilija, pa vise ocekujem od tog testa.
Anesteziolog iz mog grada me je privatno obisla i savetovala da ako nista ne otkrijem pijem aspirin za razredjivanje krvi.
Cekam da uopste pocnem cekati +
Radujem se svakom novom + mnogo je pozitivne energije ovde!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Orhideja Ja draga moja vidim samo jednu crtu il sam corava pa ne vidim drugu a ispadise mi oci gledajuci
Također, i ja vidim samo jednu crticu..
Nadam se da će ti za koji dan tamniti i da ćemo sve vidjeti tvoj plusić🤗
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji