Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    09. Travanj 2022. 07:32

Ma joj cure kad ne znam valja li taj test to je onaj sto sam dobila uz lh sad me hvata paranoja da nije dobar 🤣
    Nemam testica jer nisam očekivala ovako sta. Otici cu do grada pa kupiti onaj u Mulleru. Rekla sam da se necu sekirat kako je da je hahha. A luda ko siba od jucer hahah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 07:44

Lavica ♌

Buhtlica jasno se vidi crtica..😊
    Bas sam ti to htjela reci, odi u muller i ponovi testic.. a mi cemo cekat rezultat 🤞🏻😁
    Kejsy mozes promijeniti moj datum za NE dobiti? 20.04. Otprilike 😂

Pa morati cu, cijelu noc nisam spavala pa sam imala debate u glavi vidim li ja dobro, pa sam se sjetila da sam jela ciklu ko luda jucer pa mi dooslo da je pozitivno zbog cikle jer je ona roza pa je zato roza crta 🤣 ali urin nije bio roza boje bio je zute al ne znam moze li to utjecat. Mozak mi govori da ne moze ali eto paranoja hahah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 08:00

Evo ovo su lh sad napravljene nikad ali nikad mi nisu bile tako tamne onda znate da sam luda ko struja nikad nisam ulovila O tj pik. A koji uzasno dugo ciklusi od 130-150 dana pa tablete pa ovo i ono... Znam da nisu pozitivne ali ovo je za mene tamno jer inace povecalom moram drugu traziti. I znam da se ne rade ujutro ali morala sam umjesto popiskiti hahah.
    https://ibb.co/DkkBw4r

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Polly
    09. Travanj 2022. 08:18

buhtlica23

Evo ovo su lh sad napravljene nikad ali nikad mi nisu bile tako tamne onda znate da sam luda ko struja nikad nisam ulovila O tj pik. A koji uzasno dugo ciklusi od 130-150 dana pa tablete pa ovo i ono… Znam da nisu pozitivne ali ovo je za mene tamno jer inace povecalom moram drugu traziti. I znam da se ne rade ujutro ali morala sam umjesto popiskiti hahah.
    https://ibb.co/DkkBw4r

Buhtlice samo ti kupi barem 2 testa, jedan pišni danas ako sumnjaš u istinitost tog svog, a drugi da ponoviš npr u pon kad ću i ja svoj 😁😁🍀

• avama
    09. Travanj 2022. 08:56

Mare3112

Cure slabo pišu na komplikacijama no trebam pomoć ukoliko bude sve ok htjela bi ic na komplikacije zbog posla kojeg radim ugl da ne duljim vjerujem da je tu bilo puno trudnica iz Hrv jer je zakon svugdje drugačiji no imam pitanje koje se odnosi na godisnji odmor…naime po zakonu RH imamo pravo koristit naravno godišnji odmor no npr ja sad imam 4 tj godišnjeg za 2022 godinu …. 4 tj za 2023 …ja ako bude sve ok prestajem s porodiljnim u 12 mj 2023 godine no tad ću moć korostit po zakonu samo godišnji iz 2023 a ovaj iz 2022 će mi propast….pitala sam jučer svog voditelja i on mi kaže kako misli da ne mogu koristit unaprijed ovaj godišnji iz 2022 …htjela sam uzet sad 2 tj do 1.5 pa onda na komplikacije… ugl rekla sam mu neka se konzultirati sa knjigovođom…. da li je ijedna od Vas mogla uzet godišnji unaprijed…
    Hvala i sorite na dugom postu

Info za godišnji, moja prijateljica je sad mogla koristiti i stari godišnji, nije joj propao, jer po zakonu (tako mi je bar ona rekla) dok si na porodiljnom ne može propasti, pa se raspitaj još malo.  

• bellanaa
    09. Travanj 2022. 09:01

avama

Mare3112

Cure slabo pišu na komplikacijama no trebam pomoć ukoliko bude sve ok htjela bi ic na komplikacije zbog posla kojeg radim ugl da ne duljim vjerujem da je tu bilo puno trudnica iz Hrv jer je zakon svugdje drugačiji no imam pitanje koje se odnosi na godisnji odmor…naime po zakonu RH imamo pravo koristit naravno godišnji odmor no npr ja sad imam 4 tj godišnjeg za 2022 godinu …. 4 tj za 2023 …ja ako bude sve ok prestajem s porodiljnim u 12 mj 2023 godine no tad ću moć korostit po zakonu samo godišnji iz 2023 a ovaj iz 2022 će mi propast….pitala sam jučer svog voditelja i on mi kaže kako misli da ne mogu koristit unaprijed ovaj godišnji iz 2022 …htjela sam uzet sad 2 tj do 1.5 pa onda na komplikacije… ugl rekla sam mu neka se konzultirati sa knjigovođom…. da li je ijedna od Vas mogla uzet godišnji unaprijed…
    Hvala i sorite na dugom postu

Info za godišnji, moja prijateljica je sad mogla koristiti i stari godišnji, nije joj propao, jer po zakonu (tako mi je bar ona rekla) dok si na porodiljnom ne može propasti, pa se raspitaj još malo.

Kod nas je isto tako, provjerim sa pravnicom u pon koji je točno članak u pitanju

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• avama
    09. Travanj 2022. 09:16

Čestitam na novim pozitivnim testovima, baš mi je drago da ih ima tako puno odjednom. 
    Kod mene ništa, test negativan, 15dpo, iako je bila ovulacija 3 dana ranije izgleda da m neće stići ranije, migrena već dva dana (po obicaju) tako da vjerovatno stiže uskoro.
    Baš me zivciraju ti dugacki ciklusi, toliko treba čekati za novu ovulaciju!!!
    Vitamini i čajevi  mi smo u prošloj trudnoći (za koju je trebalo 2g) na kraju odlucili  piti vitamine. Pili smo Lcarnitin, L arginin, koenzim q10 (ubiquinol), selen, dvitamin. Naručivala sam s iherba. Sad razmišljam da ponovno počnemo piti. 
    I čaj sam pila vrkutu i marulju, ja sam pila oba dva samo do ovulacije. Sad šta je od toga pomoglo ko zna.

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 09:18

https://ibb.co/nwV8zDB 
    Muller test nakon 3 min 😱

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Pahuljka
    09. Travanj 2022. 09:31

buhtlica23

Sad i zvanicno nek cestita ko zeli 🤣❤ Zelim ti da se jedna bas takva buhtlica ugnijezdi i neka ostane svih 9mj ispod tvog srca ❤

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Missy87
    09. Travanj 2022. 09:33

buhtlica23

Neka samo nastavit tamniti i neka je uredna trudnoca!!
    Cestitam! ❤️❤️

❤️🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.