Čisto da znate da Vam nebi propao ...ja ću probat ako ništa drugo iskoristit razmjerni ali tako su mi danas digli živce da idem čim prije mogu na komplikacije ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Buhtlicenisam dugo bila na ovoj temi ali znam da smo razmjenjivale iste faze pokusavanja, zato sam špecijalno htjela ti čestitati jer imaš itekako razloga za slaviti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ma jooj nemoj jos nista cestitati nekako se ne zelim ponadati pa da ne bude nista..
Ne znam ni je li bila O iako evo za sada neka bude da je bila. Jako sam sad uznemirena jer eto ovo je prva roza crta koju sam ulovila na HCG testu. A boga mi i najtamnija lh 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sad je jaca crta i roza je a danas me cijeli dan grci sa desne strane e sad ne vjerujem dok ne bude vristeca crta haha
I ja vidim, jedva, ali vidim!! A oči nas još nisu prevarile! 🤩 Sad samo strpljivo dok potamni… I ja čekam svoju tamniju 🥰
Ma joj eto sve znas u istoj smo situaciji onda 🤭🤭
Evo ovo su trakice i test sada slikani znam da ne treba gledati nakon 10 min ali cisto da vidite HCG je u sredini https://ibb.co/4F643Nm
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sad je jaca crta i roza je a danas me cijeli dan grci sa desne strane e sad ne vjerujem dok ne bude vristeca crta haha
I ja vidim, jedva, ali vidim!! A oči nas još nisu prevarile! 🤩 Sad samo strpljivo dok potamni… I ja čekam svoju tamniju 🥰
Evo ovo su trakice i test sada slikani znam da ne treba gledati nakon 10 min ali cisto da vidite HCG je u sredinihttps://ibb.co/4F643Nm
Čestitam ti😍😍😍😍😍😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo ovo su trakice i test sada slikani znam da ne treba gledati nakon 10 min ali cisto da vidite HCG je u sredinihttps://ibb.co/4F643Nm
Finooo se to vidi!! 😍
Ajme, lijepo se vidi 🤩
Čestitam i neka fino tamniiiiii🤗🤗🤗🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
buhtlica23 ja vidim vrlo dobro ovu drugu crticu na svakoj slici koju si nam prilozila🤗 i na LH i na HCG trakici. Da ne bude da ti ulijevamo laznu nadu ponovi ujutro ako si u mogucnosti s prvim urinom ili u nedjelju ponovi pa da ti cestitamo i ispratimo na zimske bebice😍 maala cestitkica za ovu crticu lijepo vidljivuu❤❤
Mene sto se tice evo 12 dan ciklusa, sad radila trakicu, skroz slabo se vidi teestna kao i prethodnih dana plus nisam nista pretjerano pila.. nadam se da ce se promijeniti u ovo par dana :). Ili odem do DM-a pa probam ovu-gnost LH trakice 🤗 prilazem slikicu
https://ibb.co/FBc1BM8
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Buhtlica23 ajd onda ću sačekati da ti potamni pa ću ti čestitati 🥰🤞
Lussy2205 ako ne dođe menga kroz koji dan ponovi test, možda je još rano, ne znam koji ti je dpo 🥰
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Niksii, znaci ipak ima neki trik. Probat cu. 🤣🤣🤣
Angiee, jao i ja, do zadnjeg trena nismo znali hoce li biti svadbe ili ne. I sad kad vidim sve mjere preko noci nestale. 🙄
Savjetujem ti da se razgovaras s doktorom sto misli pod mesnata cista i krije li se iza toga endometiom ili nesto drugo kako bi mogla biti proaktivna po tom pitanju. Ne bih htjela da su ti uskracene informacije koje mogu utjecati na zacece. Ako je moguce, pokusaj s necim prirodnim da to ne bukti dok radis na bebi. 🤗
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Znaci prevrcem se po krevetu ko luda. Sad necu moc zaspati nema sanse 🙄
nemogu vam opisati taj osjecaj, jednom sam uhvatila neku falicnu crtu i tu sam odmah znala da to nije nista prije cc 2 mj. Nije bila do kraja i nekako je bila tanasna ova je deblja i rozikasta. Mi se ne stitimo od 2017. I ni jednom osim tog puta nisam ni jednu crtnu ni na jednom testu uhvatila. Lh su mi uvijek bile slabe crte da sam ih morala loviti povecalom. Vidim da sam si prije 14 dana stavila osjetljive grudi i bjelanjak iscjedak. Ali lh je bila neka slabasna crtica. Sto je najjace stalno mislim da cu procuriti svaki tren odem na WC i samo nekakav bijeli iscjedak. Ne znam je li ovo pozitivan test ali ako je ajme. Nema meni spavanja cijele noci.
Oprostite sto sam objavljivala milion poruka u zadnja 2 sata ali zivci rade svoje. A moji trenutno trepere 300na sat 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji