Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    09. Travanj 2022. 00:41

buhtlica23

Znaci prevrcem se po krevetu ko luda. Sad necu moc zaspati nema sanse 🙄
    nemogu vam opisati taj osjecaj, jednom sam uhvatila neku falicnu crtu i tu sam odmah znala da to nije nista prije cc 2 mj. Nije bila do kraja i nekako je bila tanasna ova je deblja i rozikasta. Mi se ne stitimo od 2017. I ni jednom osim tog puta nisam ni jednu crtnu ni na jednom testu uhvatila. Lh su mi uvijek bile slabe crte da sam ih morala loviti povecalom. Vidim da sam si prije 14 dana stavila osjetljive grudi i bjelanjak iscjedak. Ali lh je bila neka slabasna crtica. Sto je najjace stalno mislim da cu procuriti svaki tren odem na WC i samo nekakav bijeli iscjedak. Ne znam je li ovo pozitivan test ali ako je ajme. Nema meni spavanja cijele noci.
    Oprostite sto sam objavljivala milion poruka u zadnja 2 sata ali zivci rade svoje. A moji trenutno trepere 300na sat 🤣

Mogu mislit kako ti je, razumljivo je da si uzbuđena i da ne možeš spavati.
    Ja se od srca nadam da je to to i da će test samo tamniti i tamniti🤗🤩🥰🤞 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 00:48

Ella..29..

buhtlica23

Znaci prevrcem se po krevetu ko luda. Sad necu moc zaspati nema sanse 🙄
    nemogu vam opisati taj osjecaj, jednom sam uhvatila neku falicnu crtu i tu sam odmah znala da to nije nista prije cc 2 mj. Nije bila do kraja i nekako je bila tanasna ova je deblja i rozikasta. Mi se ne stitimo od 2017. I ni jednom osim tog puta nisam ni jednu crtnu ni na jednom testu uhvatila. Lh su mi uvijek bile slabe crte da sam ih morala loviti povecalom. Vidim da sam si prije 14 dana stavila osjetljive grudi i bjelanjak iscjedak. Ali lh je bila neka slabasna crtica. Sto je najjace stalno mislim da cu procuriti svaki tren odem na WC i samo nekakav bijeli iscjedak. Ne znam je li ovo pozitivan test ali ako je ajme. Nema meni spavanja cijele noci.
    Oprostite sto sam objavljivala milion poruka u zadnja 2 sata ali zivci rade svoje. A moji trenutno trepere 300na sat 🤣

Mogu mislit kako ti je, razumljivo je da si uzbuđena i da ne možeš spavati.
    Ja se od srca nadam da je to to i da će test samo tamniti i tamniti🤗🤩🥰🤞

Iz tvojih usta u Bozije usi 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Kamilica ♡
    09. Travanj 2022. 00:52

Ajme😍 Buhtlice draga, od srca ti želim da je to to....
    🤗🤩🥰🎉🎈🥳💕☘️🙏🙏🤰
    I svima ostalima zelim plusice sto prije! 🙏☘️🤰😊

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 01:04

Kamilica ♡

Ajme😍Buhtlice draga,od srca ti želim da je to to….
    🤗🤩🥰🎉🎈🥳💕☘️🙏🙏🤰
    I svima ostalima zelim plusice sto prije! 🙏☘️🤰😊

♥️♥️♥️♥️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

PiaBuu
    09. Travanj 2022. 01:05

natalie19

PiaBuuda oba dva smo pili, svakih 12 sati. Ja se nadam da bu jedna terapija dosta, sve je individualno bas kako je i Kejsy rekla. Ja trebam poslije 3 tjedna opet ponoviti cervikalne briseve. I mi smo to vrijeme bili bez seksa. Bolje se malo strpiti, moje misljenje. Ti je doktor vec predpisao nesto?

Iskreno, ni sam nismo imali odnose mjesec dana, i taman dok ja dođem do doktora bit će 2 tjedna i taman dok sve prođe bit ce još 2 tjedna, nadam se da ce barem proći 😂 razlog odnosa je jer sam imala spontani nedavno, od toga samo jednom, prestrašilo me pa ništa 😂
    Jel mora on na kakav pregled? Zapravo, kako muški i vade takve preglede da se vidi jel ima i on bakteriju kakvu, iz običnog urina ili ?
    Ako mi imamo vaginalno, i oni moraju nešto 😂

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

Christine
    09. Travanj 2022. 01:20

Buhtlica23 naravno da si uzbuđena i sigurno su se sve emocije pomiješale sada. Razumljivo je da nam pišeš i lijepo je što smo svjedoci onoga što se događa uživo da tako kažem 🥰 javi nam baš kad ti potamni trakica 😘

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

• Marićka
    09. Travanj 2022. 05:32

Buhtlica23 lijepo se vidi ta crta, samo neka tamni ❤ čestitam ti!
    .
    Ja evo ležim u grčevima, stigla vještica 😔
    Keysi sljedeći datum za ne dobiti je 10.05. 🤞🏻

Leptirica86
    09. Travanj 2022. 06:24

Buhtlica23 Cestitam draga! Ovo je prava crtica. 💪
    Svaki pozitivan test na ovom forumu me toliko obraduje i raznjezi da te to umijem opisati. Obožavam da gledam ove pozitivne testove💕
    Jedva cekam da mi prodje menga pa da se ponovo bacim na posao. Porucila sam krdo trakica da se hvata peak pa u napad! Nema stajanja💪

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

Pipin
    09. Travanj 2022. 06:40

Buhtlice - pa ovo je prava crta!!!! Cestitam🥰🥰🥰

Lussy - zao mi je 😩 ali neka vam iduci cijlus bude TAJ i dobitan 🙏🏻❤️

Deic17
    09. Travanj 2022. 06:44

Dobro jutrooo curee! Buhtlicee, ajmo jos jedan testic ❤ meni su stigle lh trakice, danas mi je zadnji dan m, pocet cu ih koristiti vec preksutra, jer mislim da su mi ovulacije ranijeee, valnda ih necu sve potrositiii 🤣😊😊 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.