https://ibb.co/nwV8zDB
Muller test nakon 3 min 😱
Aaaaa 😍😍😍 Cestitam! 🥰🥰
Ma jooj nemoj jos nista cestitati nekako se ne zelim ponadati pa da ne bude nista..
Ne znam ni je li bila O iako evo za sada neka bude da je bila. Jako sam sad uznemirena jer eto ovo je prva roza crta koju sam ulovila na HCG testu. A boga mi i najtamnija lh 🤣
Ma to ti sad moze pokazati bilo koji testic od 10 mlU/mL gledam ba skao se i boja vidi to ti je sad beta oko 20, ladno mozes sutra uraditi neki drugi test.. meni ej takva crticca bila na betu od 19.. zato sam i slikala stalnoda kasnije mogu uporediti, jer ja zbog rizika morm ramo ici raditi betu, ali iskreno mi se vise ne radi ovako rano izboli su me 300 puta urghhh.. Tako da za 2 dana ako sve ide ok tebi ce sjenu pokazati i onaj od 25 mlU/mL. ti samo javi jel mogu da te stavim na vrh liste sa plusicem ili cekamo nesto 🤔? Ma da ovi testici ne lazu.
Ne znam od koliko je mlU onaj iz Mullera Duchesse, stavila sam slikicu malo prije. Evo opet tajhttps://ibb.co/ZX9N4FX sad sam ga slikala sjenica se vidi. Ali jos uvijek ne vjerujem. Ici cu u ponedjeljak vaditi betu pa cu onda znati za 100% ove sjenice me ubijaju ahaha
❤️❤️❤️ Kako se lijepo vidi crtica. Čak nije ni sjenica već crtica jer se vidi odmah 🌞 oprosti ako si rekla bas kako je lavica napisala tu se puno toga dešava ma svakodnevnoj razini pa je tesko sve uloviti 🙈 ,ali koji si dpo ? Sretno s betom u pon 💋
Ne znam, nisam ulovila pik valjda nikad 🤭😅
Kod mene je to dosta tesko jer su mi jako neredoviti ciklusi ali danas mi je 33dc
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica23 čestitam ti od srcaaa i sretnooo 🥰
Golubica93 mi se otprilike pratimo po datumima i slično se osjećam kao i ti. Osluškujem simptome i sve mislim da se nešto događa, a opet ne znam je li prerano za bilo kakve znakove, možda mi samo psiha radi. Čekam još tjedan dana pa ako izostane menstruacija napravit ću test ☺ meni (ne)treba doći 16.04.
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Buhtlica cestitam na toj roze lepoj crtici i nadam se da vmce sve biti u redu.
Evo ja o inositolu moje licno islustvo. Bila sam na Elova koja sadrzi inositol, folnu. Posle je moja prijateljica koja i ona ima PCOS koristila Dikirogen bustine koje sadrze: mio inositol,d chiro inositol,magnesium, acid folic. I ostala trudna 3 mesec koriscenja posle 4 godine rada na bebi. I ja porucim i pocnem da ga koristim i od prve kutije ostanem trudna u Novembru 2021. Mada sam zavrsila na kiretazi ali je upalilo posle 8 godina rada na bebi.
Ma jooj nemoj jos nista cestitati nekako se ne zelim ponadati pa da ne bude nista..
Ne znam ni je li bila O iako evo za sada neka bude da je bila. Jako sam sad uznemirena jer eto ovo je prva roza crta koju sam ulovila na HCG testu. A boga mi i najtamnija lh 🤣
Ma to ti sad moze pokazati bilo koji testic od 10 mlU/mL gledam ba skao se i boja vidi to ti je sad beta oko 20, ladno mozes sutra uraditi neki drugi test.. meni ej takva crticca bila na betu od 19.. zato sam i slikala stalnoda kasnije mogu uporediti, jer ja zbog rizika morm ramo ici raditi betu, ali iskreno mi se vise ne radi ovako rano izboli su me 300 puta urghhh.. Tako da za 2 dana ako sve ide ok tebi ce sjenu pokazati i onaj od 25 mlU/mL. ti samo javi jel mogu da te stavim na vrh liste sa plusicem ili cekamo nesto 🤔? Ma da ovi testici ne lazu.
Ne znam od koliko je mlU onaj iz Mullera Duchesse, stavila sam slikicu malo prije. Evo opet tajhttps://ibb.co/ZX9N4FX sad sam ga slikala sjenica se vidi. Ali jos uvijek ne vjerujem. Ici cu u ponedjeljak vaditi betu pa cu onda znati za 100% ove sjenice me ubijaju ahaha
❤️❤️❤️ Kako se lijepo vidi crtica. Čak nije ni sjenica već crtica jer se vidi odmah 🌞 oprosti ako si rekla bas kako je lavica napisala tu se puno toga dešava ma svakodnevnoj razini pa je tesko sve uloviti 🙈 ,ali koji si dpo ? Sretno s betom u pon 💋
Ne znam, nisam ulovila pik valjda nikad 🤭😅
Kod mene je to dosta tesko jer su mi jako neredoviti ciklusi ali danas mi je 33dc
Ma nije ni bitno glavno da je crtica tu. 💋 Da čujem simptome ☕👂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav curkee
Vidim ovaj mjesec imamo puno testica,koliko sam uspila popratiti. Svima od srca cestitam a onima koji tek moraju radit drzim🤞
Kejsy nadam se da si puno bolje sada. Uspila sam nesto popratiti i vidla sam da si dosla napokon doma. Zao mi je sto se sve to dogodilo,ali bitno je da ti nisi ugrozena,a sve ostalo ce pomalo doci❤
Ja nisam imala bas sta ovih dana pisati,po kalendaru sam 8 DPO,malo sam primjetila neke grceve u trbuhu kao kad trebam dobit i grceve u ledima. Stalo sve prije 2 dana,grudi su mi malo evo cudne. Bole jedino na dodir,ali imam podosta vena i primjetila sam da su mi se povecale montgomeryjeve zlijezde.Ovih dana sam malo umorna,popodne uglavnom spavam,valjda zbog ovog vremena,malo kisa malo snijeg ovdije kod nas.
I to je to. Vjestica (ne) treba doci 15.04. Jedino kad treba doci onda me 2 tjedna unaprijed vec bole grudi i to poprilicno ali vidit cemo sve zbog ovih mojih ciklusa kako je. U ponedjeljak sam narucena na redovnu kontrolu kod ginekologa.
Curke👋🏻👋🏻
Mislila sam vas zbog cjelokupne situacije samo pratiti jer sam u tišini zadnjih dana a iznutra zapravo vrištim i jučer nikako nisam ni pratila forum nego samo ujutro dok je bila cijela ta drama,ali sam odlučila napisati nešto jer vidim da naša buhtlicaima plus! Draga ja ti čestitam i stvarno,ali stvarno želim od srca da ovaj put taj plus ne izblijedi i da izguraš sve do kraja!
Ostale cure s plusićima zadnjih dana,znam da mi se Pipin uvukla u glavu jer je napravila pouzdan testić nakon kineza,čestitam i vama! Želim vam more smijeha i sreće,a što manje nervoze,tuge i suza (one mogu ako su radosnice 😂) da se krajem godina sve odreda mazite sa svojim malim čudima! 🥳🥳🥳🥰
Jooj hvala ali ja jos uvijek ne vjerujem. Kako si ti?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica23 čestitam ti od srcaaa i sretnooo 🥰
Golubica93 mi se otprilike pratimo po datumima i slično se osjećam kao i ti. Osluškujem simptome i sve mislim da se nešto događa, a opet ne znam je li prerano za bilo kakve znakove, možda mi samo psiha radi. Čekam još tjedan dana pa ako izostane menstruacija napravit ću test ☺ meni (ne)treba doći 16.04.
Ma ovo je za poluditi... 🙄🙈
Ništa, cekat cemo 😃
Siri - hvala od srca ❤️ I jako sam sretna da ste dobro! Vjerujem da je nestrpljivost ogromna, točno znam taj osjećaj, ali brzo će pregled i potvrda da je sve u najboljem redu 🙏🏻❤️
Golubica93 - ja nisam imala puno simptoma, ali jedino što mi je bilo čudno je upravo ovo što spominješ, žiganja u jajnicima i frkanja u trbuhu skoro od ovulacije. Slično PMSu ali opet drugačije jer nije tako tupa bol. Držim ti fige!!
Sortiraj odgovore
Najstariji