Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    08. Travanj 2022. 22:51

https://ibb.co/Qp2qYCM evo ovo je nakon 5 min 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    08. Travanj 2022. 22:58

Ja sam luda vise 😅 nisam uhvatila O danas 32 DC nekako me vjerujem ovome ali dobro ovo mi je zadnji testic bio. Vise nemam HCG.
    Ova gornja lh je od popodne a ova di je test je od prije 10 min
    https://ibb.co/g6dsHsZ

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Niksii
    08. Travanj 2022. 23:07

Buthlice vidi seeeee🤞🤞🤞🤞🤞

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Niksii
    08. Travanj 2022. 23:08

Bodido ja sam neki dan instalira na svoj android preko chroma... Samo ukucas na netu premom download i skines

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Christine
    08. Travanj 2022. 23:08

buhtlica23

Mare moras moci koristiti god iz 2022 kod nas su curke koristile kad su se vratile sa porodiljnog.
    Ako imas ne neodređeno onda mozes i sad koristiti godisnji za 2022 druga stvar je ako radi na određeno onda ide razmjerni dio.

E sad ja malo umakala testice trakice 🤣
    Vidi li se ovdje ista ili ja ludim?https://ibb.co/hyBM857
    https://ibb.co/1zjgRLs
    Pojavilo se nakon cc minute, a ovo je lh iz istog urinahttps://ibb.co/kxVNgSK

Meni se isto čini da se vidi skroz blaga crtica na testu za trudnoću, ali i ja nešto vidim. Na LH se crtica jače vidi ali čini mi se da se na testu za trudnoću nazire crtica ☺ ponovi ti to u svakom slučaju kroz dva dana 🥰 🤞

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

buhtlica23
    08. Travanj 2022. 23:17

Sad je jaca crta i roza je a danas me cijeli dan grci sa desne strane e sad ne vjerujem dok ne bude vristeca crta haha 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• malina_30
    08. Travanj 2022. 23:21

Buhtlice nisam dugo bila na ovoj temi ali znam da smo razmjenjivale iste faze pokusavanja, zato sam špecijalno htjela ti čestitati jer imaš itekako razloga za slaviti ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Silmarilion
    08. Travanj 2022. 23:21

bodido

Lavica, ja pitala sve ok. Tesko je upamtiti sva imena. 😁 Nema vise premom na Androidu. Mislila sam da znas neki trik. 🤣 Ok je i Femometer. Besplatna verzija ne nudi analize, ali mozes ucitati slike. Objasnila je jedna cura. Kliknes na Calendar i onda na plus u desnom kutu. Otvori puno toga za unos pa i LH trakice.
    A za bolnu ovulaciju. Mene jucer bas jako boljelo. Danas vise osjetim kao nelagodu uz povremenu bol. Jucer nakon peaka je bilo bas koma. Ne znam boli li prije, za vrijeme ili nakon ovulacije ili je to opet individualno?
    Barbara, jedno 4 ciklusa nakon korone sam imala spotting u vrijeme ovulacije i trajanje ciklusa se poremetilo. 🤦‍♀️ Na dragom ce se tek kroz cca 3 mjeseca vidjeti…
    Angiee, jasno mi je. Najbolje da provjeris da se ne bediras unaprijed. 😁 Dosta ti je velika sad ta cista. Kojom brzinom napreduje? Moja varira 3-5 cm, hrana puno utjece, stres, vjezbanje. Pijem vec dugo konopljiku, omega 3, kurkumin, vitamin d. Znala sam piti i nocurak i borazinu. To su neke protuupalne tvari. Svakako se savjetuj s ginekologom oko toga. Nije rjesenje da te tako pusti da to raste, a ti cekas operaciju.

Tek sam je otkrila prije 6 mjeseci, a kako mi je nalaz bio u redu rekli su da ako vec radim na trudnoci da nastavim jer te ciste u 99% slučajeva puknu u trudnoći. 
    Međutim, još ništa od trudnoće, a kako je sada narasla za 1 cm, ipak mi preporučuje da je skinem, ali naravno da sama odlučim hoću li još malo sačekati ili ne.
    Pod stresom sam non stop, zbog stresa sam dobila psorijazu 😬
    A i ovih 6mj mi je bia bas stres jer sam se udavala u vrime najvece korone naravno 😅 pa je bilo svega! 
    Hvala ti na informacijama 🤗

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Polly
    08. Travanj 2022. 23:22

buhtlica23

Sad je jaca crta i roza je a danas me cijeli dan grci sa desne strane e sad ne vjerujem dok ne bude vristeca crta haha

I ja vidim, jedva, ali vidim!! A oči nas još nisu prevarile! 🤩 Sad samo strpljivo dok potamni... I ja čekam svoju tamniju 🥰

Mareeeee3112
    08. Travanj 2022. 23:30

Cure evo članka i svugdje pise isto

Dakle, ukoliko se radnica nakon korištenja prava na rodiljni/roditeljski dopust na rad vraća u 2019. godini, godišnji odmor za 2017. godinu, te godine kojoj joj prethode više neće moći iskoristiti.

Takva radnica moći će iskoristiti samo godišnji odmor za 2018. godinu, te joj je poslodavac dužan omogućiti korištenje neiskorištenog dijela godišnjeg odmora, do 31. 12. 2019. godine, prema rasporedu koji sam odredi.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.