Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bodido
    09. Travanj 2022. 12:41

Kejsy, tnx na info u vezi konoljike. Budem potrazila da ne ispadne na kraju da sama sebe kocim. 😅
    I potrazit cu malo i o tom inozitolu sto spominjete.
    Buhtlice, sretno! 🤞🥳

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Leptirica86
    09. Travanj 2022. 13:01

buhtlica23

https://ibb.co/nwV8zDB
    Muller test nakon 3 min 😱

Buhtlica23 Cestitam! Divna crtica! Neka bude sokolska!! 💕

👱‍♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
    👨‍🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
    Pokusavamo od 12. 2021.
    Biohemijska u januaru
    Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni

• caro22
    09. Travanj 2022. 14:46

Neka bitno da si kuci i da je sada bolje. Za te vrtoglavice mogu je i da je do vremena. Ne znam kako je kod vas,ali ovdije kod nas je katastrofa,3 dana za redom kisa,pa jucer snijeg,evo danas sunce toplo skoro za kratke rukave,sve se poremetilo evo mene i nes glava boli od toga. Bas uzas. Ali vjerujem da cesve doci na svoje pomalo samo se ti odmaraj❤
    A nekako niti ne znam vise,jer niti ne znam dal sam i imala ovulaciju,prije kontracepcije ciklusi su mibili 28,29 dana tako i za vrijeme kontracepcije. Evo prva nakon njih je dosla negdje oko 40 dana,a druga nakon 25. Ne znam sta bih mislila,mi uglavnom pokrivamo svaki ili svaki drugi dan,a sluzi nikakve nisam imala. Samo se malo ravnam po tom kalendaru da imam barem okvirno. Napokon smo nasli i doktora pa je kontrola u ponedjeljak pa cemo vidit sta on kaze.
    Ja se nadam da ce bit ovaj mjesec,ali ako ne,jos uvijek imamo vremena,ne desi se svima bas iz prve.

• caro22
    09. Travanj 2022. 14:51

Curee jedan fun fact
    Jucer sam ovako malo citala na stranicama i procitala da je jedan od prvih i najsigurnijih simptoma trudnoce plava vagina,velike i male usne.
    Iskreno ovo nikada nisam cula u zivotu,ali pise kao da dosta starijih doktora promjeti po tome i da su trudnice cak i potvrdile to jer su pogledale dole🤣
    Ne znam koliko je ovo pouzdano i istinito,ali evo htijela sam podjelit sa vama,ako je mozda neko cuo za to nekada,pa da nam napise nesto vise🤣

• caro22
    09. Travanj 2022. 14:54

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

caro22

Neka bitno da si kuci i da je sada bolje. Za te vrtoglavice mogu je i da je do vremena. Ne znam kako je kod vas,ali ovdije kod nas je katastrofa,3 dana za redom kisa,pa jucer snijeg,evo danas sunce toplo skoro za kratke rukave,sve se poremetilo evo mene i nes ala. Samo se malo ravnam po tom kalendaru da imam barem okvirno. Napokon smo nasli i doktora pa je kontrola u ponedjeljak pa cemo vidit sta on kaze.
    Ja se nadam da ce bit ovaj mjesec,ali ako ne,jos uvijek imamo vremena,ne desi se svima bas iz prve.

Ma jako moguce, juse u majici kratkih rukava, danas evo vjetrovka kad smo isli setati, sad kisa pljusti bukvalno. E ja bih ti od srca preporucila da probas korisiti LH trakice, meni su bassss pomogle. Bitno jeste da vi pokrivate, a ciklus ce se polako srrediti treba malo vrmena poslije kontracepcije. Samo polako

Ma to vrijeme ludo uzas.
    Ej htijela sam bas probati LH trakice ako ne bude nista ovaj ciklus jer vidim da vam je dosta to pomoglo.

natalie19
    09. Travanj 2022. 15:18

PiaBuu taman budete popili terapiju i onda mozete krenuti pokrivati. U kojem tjednu si imala spontani? Žao mi je. 😞 koje pretrage budes sad napravila? Ja budem provjerila briseve i ako nema baterije kod mene onda nema ni on. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

natalie19
    09. Travanj 2022. 15:20

Buhtlica čestitam!! Da crta tamni i da bude najdosadnija trudnoča. ☺️🥰

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Ribica2003
    09. Travanj 2022. 15:46

Pozdrav drage žene,danas mi je drugi dan m.ciklusa i vadila sam hormone.Može li mi netko protumačiti 
    FSH 7.1 IU/L (3.03-8.08 )
    LH 7.7 IU/L (1.80-11.78)
    Estradiol 163 pmol/L(77-921)
    Vidim da je unutar ref vrijednosti ali treba li me brinuti sto je LH veći od fsh?Totalno sam se zabrinula i ukomirala 😰
    Nadalje jedan mj mi Men.stiže nakon 33 dana a jedan nakon 29 i tako stalno.29,33 na takve stvari mi gin nikad nije reagirao,nit pažnju pridonosio tome ali nijedan do sad.Da napomenem da sam do sad imala jedan spon.pobacaj .
    Hvala svakoj od vas 🌷❤️

• golubica93
    09. Travanj 2022. 15:46

Pipin

Golubica93 - ja nisam imala puno simptoma, ali jedino što mi je bilo čudno je upravo ovo što spominješ, žiganja u jajnicima i frkanja u trbuhu skoro od ovulacije. Slično PMSu ali opet drugačije jer nije tako tupa bol. Držim ti fige!!

Stvarno sam si cudna. Evo npr trenutno ih nema, do podne boze sacuvaj. Većinom ujutro i navečer mi dodju ti grcevi. 

Hvala🍀🥰

• golubica93
    09. Travanj 2022. 16:13

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

E sad za one koji vole da saznaju nesto novo da malo objasnim to oko psihe i simptoma, i onog cuvenog "umisila sma da sam trudna ili umislila sam da imam simptome".

Ono sto psiha moze da radi je sledece: da osjecate sve intezivnije nego obicno, a zasto? Zato sto obracate paznju vis enego obicno, zato sto ste u fazi iscekivanja i napetosti i sl. Zato sto stalno mislite na to. A da imate grceve ili simtome trudnoce koji nisu stvarni, u stvari jesu fizicki, ali nisu izazvani stvarnom trudocom nego vezom izmedju psihe i tjela, to tesko. Moze se desiti ali to je vec veoma…veoma… veoma… rjedak klinicki slucaj. To se zovu histericne trudnoce ili pseudocijezeza ( za one sto vise vole strucne izraze). Fizicki simptomi postoje, poput mucnine, i jos nekih fizickih promjena. Pa sam samo zeljela malo nesto objasniti o tom, jer se jako cesto spominje psihcki ovo i psihicki ono. Problem, lazne, histericne trudnoce ili pseudocijezeze se utvrdjuje nakon negativnog testa, pregleda ginekologa i sl. i onda se ide na konsultacije sa psihoterapeutom.
    Tako da nije psihicki bez brige. Neke zene osjecaju simptome vrlo rano, neke mnogo kasnije. Al je istina da od silne zelje za trudnocom mozemo osjetiti intezivnije simptome, jer neke simptome imamo citav zivot, samo nismo obratili paznju na njih. Nekad ne dodje do implantacije nakon oplodnje, ali moze biti nekih simptoma i promjene, zbog reakcije organizma na pokusaj implantacije i sl. Evo ovo sam generalno pisala svima, koji misle da mi "izmislimo" simptome to u stvarnosti ne ide bas tako. Jer ono "od silne zelje ili zbog silne zelje" hmmm nije bas toliko koliko se misli. Samo npr ako su ti simptoni na ljestivci od 1-10 recimo inteziteta 3 ti zbog zelje i osluskivanja sta se zbiva sa orgniznmom i isvekivanja simptoma, mozes da dozivis da je njihov intezitet 5 ili 6, a ne 3 e… to da.. ali da ih izmislis, to ide uz jos hrpu drugih stvari, koje ne prodju kad menstruacija stigne.. Mozda nekome bude zanimljivo. Čitanje svega napisanog, naravno nije za moranje

Uhhh koliku si nam nadu ulila s ovim tekstom 🍀🍀🍀🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.