Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica2003
    09. Travanj 2022. 16:19

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Ribica2003

Pozdrav drage žene,danas mi je drugi dan m.ciklusa i vadila sam hormone.Može li mi netko protumačiti
    FSH 7.1 IU/L (3.03-8.08 )
    LH 7.7 IU/L (1.80-11.78)
    Estradiol 163 pmol/L(77-921)
    Vidim da je unutar ref vrijednosti ali treba li me brinuti sto je LH veći od fsh?Totalno sam se zabrinula i ukomirala 😰
    Nadalje jedan mj mi Men.stiže nakon 33 dana a jedan nakon 29 i tako stalno.29,33 na takve stvari mi gin nikad nije reagirao,nit pažnju pridonosio tome ali nijedan do sad.Da napomenem da sam do sad imala jedan spon.pobacaj .
    Hvala svakoj od vas 🌷❤️

Razlika ciklusa od 29-33 dana nije uopste zabrinjavajuca, pa meni su ciklusi od 26-29 dana nekad se desi i neki od 30 dana, ali to je mozda jednom godisnje i to se smatra urednim ciklusima. To sto ti ciklusi nisu u dan stvarno nije pokazatelj da nesto nije ok, ciklusi su ti redovni. Mozda jedino da pratis ovulacije da vidis kakvo je stanje tu. Sve je to u granicama, e sad nije dobro da je LH vislji, ali tu su negdje, nemoj da se nerviras, polako sacekaj da odes sa tim na kontrolu. Mozda ti kaze da jos nesto provjeris. Ovo je sve sto si radila od hromona ili? Ima toga jos sto je trebalo da se uradi. Polako nema potrebe za panikom stvarno, samo ti skodi stres. Bude ti neko tu vise rekao o tom, nisma imala nikad problema sa tim nisam pretjerano istrazivala, ali stvarno mislim da nije bas nesto pretjerano i da samo trebas jos nekih pretraga. ❤️

Ajme kako ste me utješili,hvala vam 🤩
    Da,samo sam ovo odradila a planirala sam i progesteron kad dođe vrijeme nakon ovulacije.Inače možda mi se jednom ili dvaput godišnje dogodi krvarenje usred ciklusa(sto mi je receno da nije strašno ne imati ovulaciju dva puta godišnje).Svaki mjesec je skoro osjetim i to bas jajnik iz kojeg ovuliram a ovaj sam je i potvrdila lh trakicama obzirom da sam se opet odlučila na trudnocu .Ako ima još nešto sta mislite da trebam napraviti rado cu vas poslusati 😘

Deic17
    09. Travanj 2022. 16:27

https://ibb.co/bQq45KD  

Cure, ovo je moja lh trakica, napravila sam je prije 10 min, a danas mi je 4 dan menstruacije, jel ovo moguce? 🤣🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    09. Travanj 2022. 16:30

Vec sam skoro i prestala krvariti, danas mi je zadnji dan

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Loza 💙😇
    09. Travanj 2022. 16:31

Jaooo šta sam ja tu sve propustila, gledam listu i nevjerujem da moja slavonka buhtlica ima PLUŠČINU!!! kaže sjenica 😂😂 čestitam ti draga moja od srca, nek ti je mirna i uredna trudnoća! 🥰🥰
    Pipin čestitke na plusiću! Baš mi je drago da vam se poklopilo s obzirom na onaj vikend kad je bila ovulacija 😁😁 nek ti jw mirna i uredna trudnoća!
    Kejsy žao mi je što se nije održalo ... Nisam uspjela do kraja popratiti što se dogodilo, ali vidim da ciklus brojiš od početka. Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    09. Travanj 2022. 16:32

Deic17

Cure, ovo je moja lh trakica, napravila sam je prije 10 min, a danas mi je 4 dan menstruacije, jel ovo moguce? 🤣🤣🤣🤣

Koliko ti traju ciklusi inače? A i obično poslije menge trakice ostanu tamne pa posvijetle i opet potamne pred ovulaciju :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Deic17
    09. Travanj 2022. 16:34

Loza 💙😇

Deic17

Koliko ti traju ciklusi inače? A i obično poslije menge trakice ostanu tamne pa posvijetle i opet potamne pred ovulaciju :)

Hahahhaha, 28 dana, s tim da je ova vjesticura uranila 2 dana, dobila sam je 26 dan...svastaa, dobila ih 20 komada, reko idem cisto iz znatizelje naoraviti, sad je jos jaca 🤣🤣🤣

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    09. Travanj 2022. 16:35

Buhtlica, cestitaam ti od ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Pipin
    09. Travanj 2022. 16:45

Loza 💙😇

Jaooo šta sam ja tu sve propustila, gledam listu i nevjerujem da moja slavonka buhtlica ima PLUŠČINU!!! kaže sjenica 😂😂 čestitam ti draga moja od srca, nek ti je mirna i uredna trudnoća! 🥰🥰
    Pipin čestitke na plusiću! Baš mi je drago da vam se poklopilo s obzirom na onaj vikend kad je bila ovulacija 😁😁 nek ti jw mirna i uredna trudnoća!
    Kejsy žao mi je što se nije održalo … Nisam uspjela do kraja popratiti što se dogodilo, ali vidim da ciklus brojiš od početka. Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️

Hvala ti!!! Pa evo nevjerojatno, ocito vrijedi ona ‘kad najmanje ocekujes’

Christine
    09. Travanj 2022. 16:58

Gledam listu i baš je lijepo vidjeti koliko plusića imamo od zadnjih nekoliko dana, a koliko nas ima koje tek trebamo napraviti test. Želim svima sretno 🥰
    Kejsy ovo što si objašnjavala o umišljanju simptoma odnosno intenziteta bolova - slažem se. Isto mislim da nam se upravo zbog toga što sad sve pratimo i osluškujemo čini da je bol intenzivnija ili slično. I vjerujem da smo i prije možda pred menstruaciju imale slične ili iste bolove pa ih nismo ni doživljavale dok nismo krenile raditi na bebici. 

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

buhtlica23
    09. Travanj 2022. 17:01

Loza 💙😇

Kejsy žao mi je što se nije održalo … Nisam uspjela do kraja popratiti što se dogodilo, ali vidim da ciklus brojiš od početka. Šaljem ti ogroman zagrljaj ❤️

Pa sjenica da 🤣🤣 pa di si ti ? Kako si?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.