Pozdrav svim zenama :)
Nadam se da sam pronasla pravo mjesto gdje cu pisati.
Mi radimo na bebi, bila sam na pregledu i sve je ok. Ciklusi redovni.
Nema plusica ni na vidiku.
Pijete li mozda neke cajeve, kapi i sl. Za "ubrzanje" zaceca? Hvala na odgovorima :)
Ja pijem konopljiku vec dugo iz nekih drugih razloga, ali teta u ljekarni mi je rekla da to pomaze kod zaceca. Meni se jos nije pokazalo uspjesnim. 😅 Ima li netko drugi boljih iskustava?
Pijes li vec kakve vitamine?
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Pijete li mozda neke cajeve, kapi i sl. Za "ubrzanje" zaceca? Hvala na odgovorima :)
Ja pijem konopljiku vec dugo iz nekih drugih razloga, ali teta u ljekarni mi je rekla da to pomaze kod zaceca. Meni se jos nije pokazalo uspjesnim. 😅 Ima li netko drugi boljih iskustava?
Hvala ti na odgovoru :) pijem elevit, tu je i folna i svi vitamini.
Mozda mogu probati, citala sam za vrkutu i macinu travi ali me malo to iskreno strah da mi nebi ciklus poremetilo.
Mozda mogu probati, citala sam za vrkutu i macinu travi ali me malo to iskreno strah da mi nebi ciklus poremetilo.
I konopljika utjece na ciklus. Znam da piju vrkutu i macu, ali evo nemam iskustva s time. Mislim da ima tu cura koje su pile...
A ovako pitanje za sve, cula sam jos prije da je dobro jesti celer i persin, najlakse jesti kuhano iz juhe. Ima li sta u tome istine ili su to bapske price? 😁
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
PiaBuu da oba dva smo pili, svakih 12 sati. Ja se nadam da bu jedna terapija dosta, sve je individualno bas kako je i Kejsy rekla. Ja trebam poslije 3 tjedna opet ponoviti cervikalne briseve. I mi smo to vrijeme bili bez seksa. Bolje se malo strpiti, moje misljenje. Ti je doktor vec predpisao nesto?
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
I konopljika utjece na ciklus. Znam da piju vrkutu i macu, ali evo nemam iskustva s time. Mislim da ima tu cura koje su pile…
A ovako pitanje za sve, cula sam jos prije da je dobro jesti celer i persin, najlakse jesti kuhano iz juhe. Ima li sta u tome istine ili su to bapske price? 😁
Hvala ti sto si podjelila sa mnom za celer i persin, to nisam znala😁Sutra pun lonac juhe i povrca😁
Nadam se da ce se jos netko javiti sa svojim iskustvom.
https://ibb.co/8xrXdB9[ibb.co] Jel netko mozda upoznat s ovim?
Znači da je bakterija izolirana i da vam je potrebna terapija.. oba partnera.
To ti je ABG na koje antibiotike reagira.https://ibb.co/8xrXdB9[ibb.co] Jel netko mozda upoznat s ovim?
Znači da je bakterija izolirana i da vam je potrebna terapija.. oba partnera.
To ti je ABG na koje antibiotike reagira.
Postoji velika šansa da će ti dr prepisati antibiotik Azitromicin - Sumamed, ali često ne reagira na prvu na Sumamed iz iskustava s foruma… Doksiciklin je svima upalio iz prve, ali uz njega se preporuča uzimati i vaginalne probiotike npr.Lactogyn, jer je taj antibiotik pretežak. SretnoPolly čestitam!! Crtica se vidi z aviona. 🥰
PiaBiumi smo bas zavrsili s terapijomDoksiciklin 12,5 dana po 2 na dan. Ako ti to predpise pazi da ne pijes na prazan zeludac. Ja sam jedno jutro popila i bilo mi je bas zlo, povracala sam 🤣🤣🙉
Znaci, i ja i decko pijemo 12 dana antibiotik? koliko dugo treba da se rijesi ta bakterija?
Mi smo je riješili s jednom turom antibiotika, odnose imali uz zaštitu i nakon 10 dana od popijene terapije sam ponovila bris i nije je više bilo.. i što je Joly napisala, kupite si neke probiotike..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Frau_S Ja sam pijem Femibion 1 (kazu da je odlican za planiranje trudnoce I prvi trimestar) I pocela sam prije mjesec dana kapsule zlatne make 3x1 na dan. Vec mjesec dana ih pijem i nadam se da ce brzo uroditi plodom. Primijetila sam ovaj mjesec mnogo vise plodne sluzi u vrijeme ovulacije, tako da maka sigurno djeluje, a i imam vise energije i to osjecam. Srecno u pokusajima❤️
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Kejsy, zao mi je sto si sve ovo morala proci 😔 saljem zagrljaj... ipak, bitno da je sve na kraju proslo najbolje moguce po tvoje zdravlje...
..
Pipin, polly, orica cestitke na plusevima i nek bude skolska! ❤❤
..
Svim curama koje su u dpo zelim plusice kroz tjedan-dva 💪💪🥰 ..
.. ovu dramu iskreno nebih komentirala, mislim da je dosta toga receno pa da se ne ponavljamo 😁
..
Ja sam danas radila testic, NEocekujem u nedjelju aliiii nazalost poootpuna bijelina😔 nista, ajmo dalje.
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Kejsy, zao mi je sto si sve ovo morala proci 😔 saljem zagrljaj… ipak, bitno da je sve na kraju proslo najbolje moguce po tvoje zdravlje…
..
Pipin, polly, orica cestitke na plusevima i nek bude skolska! ❤❤
..
Svim curama koje su u dpo zelim plusice kroz tjedan-dva 💪💪🥰 ..
.. ovu dramu iskreno nebih komentirala, mislim da je dosta toga receno pa da se ne ponavljamo 😁
..
Ja sam danas radila testic, NEocekujem u nedjelju aliiii nazalost poootpuna bijelina😔 nista, ajmo dalje.
Dok vjestica ne dodje nada postoji!
Drzimo fige da bude plus!
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Cini mi se da je ovjde puno vas imalo koronu - jel kome imala utjecaj na ciklus?
Znam da postoji ovulacijsko krvarenje, ali nikad, doslovno nikad mi se takvo sto nije dogodilo nego evo danas. Trakici falila nijansa do pozitivne, sad da napravim vjerojatno je full poz., 10 DC i popodne smedji isjedak kao sa starim balama🙊 i istovremeno vodenkasti, svjetlo ruzicasti!
Koji klinac??
Ovaj mjesec kao da sve oko nas vristi da je ovaj ciklus totalno otpisan.
Jeste imale takvih iskustava?
Sortiraj odgovore
Najstariji