Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    08. Travanj 2022. 10:13

Ella..29..

bellanaa

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama <3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše
    Ella kakvi su simpomi?

Tebe čekam, a na kraju nisi radila test 😁
    A dobro, možda i bolje da pričekaš još, možda je rano..
    Kod mene ti jučer muka neka, bio mi se dignuo želudac ali obzirom da sam ja netko tko se užasno boji povraćanja i netko tko nije povraćao više od 15 godina, tako da nisam dala da izađe van 🤣🤣
    Inače dojke i bradavice i dalje bolne i teške.
    Ne nadam se ni ja previše, jer sam i pod stresom malo, sutra putujemo za Hr i svaki dan imam dosta obaveza pa eto..vidjet ćemo, kako Bog da. Držim nam fige i čekam lijepe vijesti u nedjelju 🤗🤗

I ti si mi sumnjiva sa tim simptomima

Christine
    08. Travanj 2022. 10:14

Orica čestitam ti, vidi se crticaa 🥰 želim ti zdravu trudnoću i javljaj nam dalje kad crtica još potamni😍

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Ella..
    08. Travanj 2022. 10:15

Pipin

Ella..29..

bellanaa

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama <3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše
    Ella kakvi su simpomi?

Kod mene ti jučer muka neka, bio mi se dignuo želudac ali obzirom da sam ja netko tko se užasno boji povraćanja i netko tko nije povraćao više od 15 godina, tako da nisam dala da izađe van 🤣🤣
    Ne nadam se ni ja previše, jer sam i pod stresom malo, sutra putujemo za Hr i svaki dan imam dosta obaveza pa eto..vidjet ćemo, kako Bog da. Držim nam fige i čekam lijepe vijesti u nedjelju 🤗🤗

I ti si mi sumnjiva sa tim simptomima

Sumnjiv je meni cijeli ovaj ciklus , ali čekam ponedjeljak 🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

kokii2219
    08. Travanj 2022. 10:23

lussy2205

Cure ,ovo je moj broj… 0976788335
    Vidim ,da ovdje se ne može ništa reći,bez da netko dokazuje i negoduje. Ovo prepucavanje traje vec 3 dana… Ako se želite tipkati,daleko od dušebrižnika javite se na WhatsApp🤞😄 Ne napuštam grupu,nego dok se situacija ne smiri i dok se strasti smire ,da na miru mogu pričati s curama,a ne za dobro jutro čitati prepucavanja u nedogled.

🤞🏻🤞🏻 👏👏slazem se. Mislim da ovdje razmirice traju vec duze da se od prije vuku neke stvari a ja nisam zbog tog dosla tu ☺

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

• Marićka
    08. Travanj 2022. 10:26

Žene drage, smirite se. 
    Da li je moguće da dolazite ovdje na ovu temu kao padobranke samo da ispravljate nekoga?
    Ja nemam ništa protiv da se netko i ispravi, na kraju krajeva, nitko nema svo znanje svijeta, ali zaista sam mišljenja da se sve da reći i obrazložiti na jedan ljudski i puno primjereniji način. I volim različita mišljenja, ali uz argumente. Uzimanje kokica je meni karakteristika balavica u osnovnoj školi koje maltretiraju ostale vršnjake. 
    Mike Tyson je pametno rekao: Social media made you all way to comfortable with disrespecting people and not getting punched in the face for it. 

Silmarilion
    08. Travanj 2022. 10:29

Hej, cista mi je narasla za 1 cm, sada je 5.99 cm.
    Idem u ponedjeljak vaditi ca125, pa se nadam da ce nalaz biti u redu, prije 5mj je bio uredan.

Da li je netko od vas isao skidati cistu laparaskopski?

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• Marićka
    08. Travanj 2022. 10:31

Orica čestitam ti i sretno! Neka tamni ta crtica 🥰

• Marićka
    08. Travanj 2022. 10:36

Orica čestitam ti i sretno! Neka tamni ta crtica 🥰

• Marićka
    08. Travanj 2022. 10:40

Angiee

Hej, cista mi je narasla za 1 cm, sada je 5.99 cm.
    Idem u ponedjeljak vaditi ca125, pa se nadam da ce nalaz biti u redu, prije 5mj je bio uredan.

Da li je netko od vas isao skidati cistu laparaskopski?

Joj ja sam imala pred jedno 6 godina cistu od 6 cm na jajniku. Gospodin G je bio užasan. Nakon nekoliko mojih dolazaka da imam bolne odnose mi je rekao da promijenim partnera, a nikad me na UZV nije stavio.
    Onda sam ja poludila, otišla tamo i bila bezobrazna i tek me onda pregledao kako treba i vidio da imam tu cistu. 
    Ne sjećam se što mi je dao, znam samo da mi je navečer cista pukla i da sam skoro na hitnoj završila. Ujutro odmah otišla privatno kod G i reče mi žena da mogu biti sretna što nisam ostala bez jajnika nalon toga.
    .
    Inače mi je teta išla na laparoskopiju i njoj se tada baš lijepo sve vratilo u normalu.🤞🏻

• bellanaa
    08. Travanj 2022. 10:43

Ella..29..

bellanaa

Ella kakvi su simpomi?

a mislim da je rano, možda sutra, ali opet i to mi rano haha 
    sretan puuuut 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.