Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    08. Travanj 2022. 11:37

Kejsy, neka je to na kraju dobro zavrsilo, u svakom zlu ima neko dobrooo, a ovi dusebriznic neka idu u svoju grupu i serendanu kvake do mile volje...slazem se sa lussy, da bi trebale imati svoju whatsaap grupu

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Silmarilion
    08. Travanj 2022. 11:55

Kokili

Angiee

Hej, cista mi je narasla za 1 cm, sada je 5.99 cm.
    Idem u ponedjeljak vaditi ca125, pa se nadam da ce nalaz biti u redu, prije 5mj je bio uredan.

Da li je netko od vas isao skidati cistu laparaskopski?

Ja sam je skidala 2013. na lijevom jajniku jer me ta lijeva strana bolila i mogla sam je opipati (velika ko vece jaje). Nakon toga sve super. Nisam zatrudnila nakon toga, ali ne vjerujem da je bas 6 mjeseci da se ne smije zatrudnit. Za miom u maternici mi je gin rekao 3 mj da ne moze a to mi se cini da je malo veci zalogaj 🤔

Mene ne boli, niti je osjećam.
    Svakako idem sljedeći tjedan obaviti te pretrage pa ćemo vidjeti. Nadam se da neću morati dugo čekat na trudnoću 🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Deic17
    08. Travanj 2022. 12:30

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Deic17

Kejsy, neka je to na kraju dobro zavrsilo, u svakom zlu ima neko dobrooo, a ovi dusebriznic neka idu u svoju grupu i serendanu kvake do mile volje…slazem se sa lussy, da bi trebale imati svoju whatsaap grupu

Meni nije bitno gde se pise bitno da smo podrska jedni drugima i da se trudimo pomoci sa informacijama koje imamo.. gde god ima raspolozenih za takvu vrstu kuckanja meni je ok

Naravno, ali kada vidim da se ovi visoki strucnjaci tu uvaljuju i kvare energiju ove grupe, dodje mi da ih steram u 3 lijepe...opet cu napisati: kome ne odgovara ova grupa i tko se konstantno pametari na zlocesti nacin, moze se lagano zavuci u svoju rupu i tamo neka radi sto god hoce, hoce piskiti, kakati, bas me briga, ali ovdje takvi egotripovi nisu dobrodosli

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Polly
    08. Travanj 2022. 13:01

Cureee kopka mene kopka šta se osjećaj da ću dobiti izgubio... Kupila jutros u Mulleru test i sad ga napravila. Evo moje sjeniceee!!! Gledam i ne vjerujem! 
    https://ibb.co/6Yqnyyr

Ella..
    08. Travanj 2022. 13:05

Polly

Cureee kopka mene kopka šta se osjećaj da ću dobiti izgubio… Kupila jutros u Mulleru test i sad ga napravila. Evo moje sjeniceee!!! Gledam i ne vjerujem!

Ajme, vidi se sjenica🤗🤗🤗🤞🤞🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    08. Travanj 2022. 13:06

Ella..29..

Polly

Cureee kopka mene kopka šta se osjećaj da ću dobiti izgubio… Kupila jutros u Mulleru test i sad ga napravila. Evo moje sjeniceee!!! Gledam i ne vjerujem!

Koji si dan ciklusa?? 😁
    Neki simptomi, nešto? Podijeli s nama 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Polly
    08. Travanj 2022. 13:15

Ella..29..

Ella..29..

Polly

Koji si dan ciklusa?? 😁
    Neki simptomi, nešto? Podijeli s nama

33 dc danas, inače ciklusi 28-33 dana.. Grudi me počele jučer boljeti intenzivno, naduta sam dosta i prduckam.. Ali meni bude tako prije svake M samo tjedan dana ranije, a ne na dan kad bi trebala dobiti. Prije par dana me puknula neka mega energija, a jučer onda lagana vrtoglavica i umor, al sam to pripisala ovom ludom vremenu. Radila preksinoć garlic bread kojeg obožavam, općenito češnjak volim, na miris češnjaka mi se smučilo.. I žgaravica, nikad al nikad ju nemam, samo sam ju imala u prvoj trudnoći, tada me satrala. Zadnje tri večeri žgaravica. Sve sam to onako primijetila al mislila da je slučajno. 

mare2805
    08. Travanj 2022. 13:23

Polly

Vidi se vidiiii, wuhuuu 🥳🥳 
    Želim ti od srca da tamni sve više i više 🤞🏼🥰

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Pipin
    08. Travanj 2022. 13:34

Polly

O da da da, ma to je već crta!!! ČESTITAM!!!

• Marićka
    08. Travanj 2022. 13:41

Polly čestitam!!!! 🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.