Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orica
    08. Travanj 2022. 09:32

Curke hvala vam puno,jako ste lijepa potpora ovdje. Bas je lijepo da si imamo za pomoci makar podrškom 🥰🥰 zelim nam svima plusice i zdrave bebice 🙏🙏

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 09:35

Niksii

Ma pcos itd… Normalno je da iamm ful duge cikluse ali mislim da nikad nije bas toliko.. zanima me ako ima koja curka da je pila duphaston a vjerovatno vas ima… Jeste li imale ovulacije uz duphaston? Postoji li koja prica da je curama pomogao duphaston s tim? Jer ja imam ful slabe O i rijetko. Mozda 2 3 puta godisnje. I ako postoji neki savjet za poticanje O isto bih voljela cutii

Duphaston se pije nakon potvrđene O kao podrška žutom tijelu.. makar sam ga ja tako pila..
    Probajte s Inofolicom za pocs, on se pokazao kao odličan..

Pijem ga vec koji mjesec ali jos ne vidim neki pozitivan rezultat…doduse pijem ga od 1. mj tako da cekam joss. Ulazem nadeeee

Kako ga piješ, od kojeg dana ciklusa?

Ginek rekla od 14.-24. dana. S obzirom da su ovulacije rijetke imas li neku drugu preporuku?

Pa nisam doktor, tako da nemam.. i nisam ga pila iz istog razloga nego jer sam imala krvarenja poslije O.. pa da pomogne žutom tijelu i bilo je uspješno.. nakon 3 ciklusa sam ga prestala piti i krvarenja su prestala. 

Kažem probaj inofolic.. ja nemam pocs ali sam imala kasne O ,oko 18 dc.. nakon 3 mj.O mi je vratio na školski 14dc.. 
    Doduše nisam ostala trudna.. unatoč tome što je sve ok kod mene.. 
    Pitaj doktora baš za taj prasak.. vjerujem da će ti biti od pomoći. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 09:36

Pipin

Garawa

Pipin

Garawa

bodulka0408

Garawa

proljetnica

Biokemijska a ne spontani, ne može se nazvati nešto spontanim kad nikad nije bilo ni potvrđeno ni viđeno na UZV

E, ovo potpisujem..

Mislim da smo svi skuzili sto je htila rec, nema potrebe za ispravljanjem krivih izraza

Jasno.. ali zbunjuje neke nove žene koje možda dođu po savjet i bome svakakve gluposti pročitaju.
    Doktori biokemijske tretiraju kao običnu mengu..što u konačnici i je.. druga strana medalje je što nas to jednako boli, duševno mislim .. kao da smo imale spontani..

Ok, stvarno smo sve ovdje shvatile da ti, simba i proljetnica volite stručne izraze. Možda ste sve tri doktorice i zbilja znate najbolje, možda imate puno iskustva iza sebe pa jednstavno znate više od nas ovdje. Čak i cijenim vašu baš baš jarku želju da nas sve educirate, ipak već 24h tu sve tipkate i ispravljate. :) međutim, mislim da vam je komunikacija dio koji šteka. Ovo es najviše odnosi na proljetnicu: umjesto kratkih, podrugljivih poruka, daj nam svima natipkaj neki duži edukativni post. Mislim, vidim da ste i tu i an drugoj temi sve jako zabrinute za nas cure i tvrdite da nas se krivo 'uči'. Pa naučite nas onda sve ispravno.

Ti si mene zamijenila s nekim..tko je 24 sata tu i stalno tipka..a bome i Simbu…
    Nitko ne pati od stručnih izraza, niti izigrava doktora.. ali razlika između biokemijske postoji.. Biokemijska je bezopasna dok spontani se zna zakomplicirati.
    Al eto spontani zvuči bolje 🤦🏻‍♀️

Proljetnica nam tu tipka već od jučer, možda i dulje. A vidim da je jučer bilo priče o tome i na vašoj grupi. Tako da vidim da vam tema je od neke važnosti, zar ne? U suprotnome bi samo ignorirale.

Nego, mislim da možda ipak niste u pravu. Evo čisto link jedne ginekoliške poliklinike. Biokemijska trudnoća je prva kategorija spontanih pobačaja. Hmmm, čini mi se da ipak nemate što za naučiti nas mlade (btw neke od nas nisu baš tak mlade haha), 'jadne' ženice.

https://betaplus.hr/trudnoca/spontani-pobacaji/

Otvorenog sam uma da nas sve tri dokažete da je recimo ovaj link u krivu i naučite nas što je ispravno, sve tu na temi smo zbilja otvorene prema učenju

Ajd ,sad opet pročitaj što sam napisala. 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

• Marićka
    08. Travanj 2022. 09:38

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro 🤗
    Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
    .
    Testić snješko, 16 dpo.
    Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
    Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…

Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red

Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩

Ja folu pije od 8 mj 2021 bez pauza.
    Meni je doktorica rekla pauze nema ako bebu planiras nista pauza folna ti treba.

Onda odmah startam opet, mjesec i pol sam sada pauzirala... hvala ti 💗
    Lagano me hvataju grčevi, vjerojatno vještica stiže danas/sutra.
    Samo neka stigne čim prije da krenemo u nove pobjede 🥳

• Marićka
    08. Travanj 2022. 09:50

Niksii

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro 🤗
    Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
    .
    Testić snješko, 16 dpo.
    Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
    Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…

Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red

Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩

Mislim da se gynoditol, inofolic pije 6 mj u komadu da bi bas napravio neki pozitivan učinak kako treba🤔 pijes li ga izmedju obroka onako ili ga pijes svakako? Rijetko tko zna ali trebalo bi paziti da se pije pola sata prije jela ili 2 sata nakon. Da se lijepo moze apsorbirati

Pila sam ga svega mjesec dana i onda išla na pauzu, jer sam dobila takve upute... a svakako sam ga pila, najčešće odmah poslije doručka 🤦🏼‍♀️ 
    Hvala ti na savjetu! ❤
    Ovaj ciklus mora biti dobitni. Kavu ću smanjiti samo na jednu jutarnju, naručujem si vitamine, pit ću Gynositol, paziti maksimalno na prehranu (veliki sam gurman, to će mi najteže pasti) i stigle mi zelene LH trakice. 🍀

• bellanaa
    08. Travanj 2022. 10:01

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama <3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše 
    Ella kakvi su simpomi?

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 10:03

Tko bi vama ugodio.. troll ako ne zna.. troll ako zna.. 
    U svakom slučaju sretno svima i lapapa🤗🤗
    I da petakkkkk je.. ne zamjerite 🤭🤭🤭🤭🤭

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Ella..
    08. Travanj 2022. 10:05

bellanaa

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama &lt;3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše
    Ella kakvi su simpomi?

Tebe čekam,  a na kraju nisi radila test 😁
    A dobro, možda i bolje da pričekaš još, možda je rano..
    Kod mene ti jučer muka neka, bio mi se dignuo želudac ali obzirom da sam ja netko tko se užasno boji povraćanja i netko tko nije povraćao više od 15 godina, tako da nisam dala da izađe van 🤣🤣
    Inače dojke i bradavice i dalje bolne i teške.
    Ne nadam se ni ja previše, jer sam i pod stresom malo, sutra putujemo za Hr i svaki dan imam dosta obaveza pa eto..vidjet ćemo, kako Bog da. Držim nam fige i čekam lijepe vijesti u nedjelju 🤗🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 10:07

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Garawa

bodulka0408

Garawa

proljetnica

Biokemijska a ne spontani, ne može se nazvati nešto spontanim kad nikad nije bilo ni potvrđeno ni viđeno na UZV

E, ovo potpisujem..

Mislim da smo svi skuzili sto je htila rec, nema potrebe za ispravljanjem krivih izraza

Jasno.. ali zbunjuje neke nove žene koje možda dođu po savjet i bome svakakve gluposti pročitaju.
    Doktori biokemijske tretiraju kao običnu mengu..što u konačnici i je.. druga strana medalje je što nas to jednako boli, duševno mislim .. kao da smo imale spontani..

Treba da ti slikam dijagnozu ili? Ne pise na itpusnoj biohemiska. Oni se sluze tim terminum ali to nije dijagnoza draga moja. To sto mi to koristimo biohemiska i izraz rani spontani je po svim svjestskim strucnjacima validan.. smao ocigledno nije kad ja to napisem 😅 joj sto nemate pametnijeg posla.. srecom cu biti ba smalo na forumu u buduce. Jer imam posla i u vrtu i sa prijateljima vani jer je vreme divno pa u glavnom cim prodje zima niko od na sne visi za kompom osim kad radimo.. ako vam smeta sta ja pisem sto citate u opste? Niko vas ne tjera. Sve vas nervira sta pisem apolomiste se da procitate. Pa eto naucite da dijagnoze biohemiska ne postoji nego ab spontaneus eto sad sve jasno ili?

Uz dužno poštovanje, neda mi se čitati.  

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Pipin
    08. Travanj 2022. 10:11

bellanaa

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama &lt;3

Ella kakvi su simpomi?

Joj pa meni simptomi zvuče skroz dobro! Svaka ti čast na strljivosti i sve nam javljaj :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.