I Polly čestitke ❤️ lijepa crta 😎
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
Eto me 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️😅
Hej hej ova dva tjedna ko dvije godine 🤦 sad ću pogledati milijun videa na YouTubeu 2ww. Jel još netko to radi ? 🙈🙉
✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼
Sad gledam first trimester 🤣🤣
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
https://ibb.co/8xrXdB9 [ibb.co] Jel netko mozda upoznat s ovim?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
Eto me 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️😅
Hej hej ova dva tjedna ko dvije godine 🤦 sad ću pogledati milijun videa na YouTubeu 2ww. Jel još netko to radi ? 🙈🙉
✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼✌🏼
Sad gledam first trimester 🤣🤣
Moji najdraži su simptomi po dpo danima. A znam da nema koristi. 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala vam cure, u pon ću ponoviti da vidim jel tamni, ali vjerujem da hoće 😍😍 eto ja kad mislim da su šanse nikakve, uspijemo… Opet nisam znala kad je O, mislila sam da je prošla ali smo ju očito slučajno pogodili 🥳🥳
Oooo Poly čestitam ti♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://ibb.co/8xrXdB9[ibb.co] Jel netko mozda upoznat s ovim?
Znači da je bakterija izolirana i da vam je potrebna terapija.. oba partnera.
To ti je ABG na koje antibiotike reagira.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
Ja sam 3 dpo ☺ stalno osluškujem tijelo, pa sve mislim da zabrijavam neke simptome, valjda zbog nade da će uspjeti od prve. Ali eto, nema druge već čekati 10ak dana do M ili izostanka iste 😜
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
https://ibb.co/8xrXdB9[ibb.co] Jel netko mozda upoznat s ovim?
Znači da je bakterija izolirana i da vam je potrebna terapija.. oba partnera.
To ti je ABG na koje antibiotike reagira.
Postoji velika šansa da će ti dr prepisati antibiotik Azitromicin - Sumamed, ali često ne reagira na prvu na Sumamed iz iskustava s foruma... Doksiciklin je svima upalio iz prve, ali uz njega se preporuča uzimati i vaginalne probiotike npr. Lactogyn, jer je taj antibiotik pretežak. Sretno
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Polly čestitam!! Crtica se vidi z aviona. 🥰
PiaBiu mi smo bas zavrsili s terapijom Doksiciklin 12,5 dana po 2 na dan. Ako ti to predpise pazi da ne pijes na prazan zeludac. Ja sam jedno jutro popila i bilo mi je bas zlo, povracala sam 🤣🤣🙉
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Blair i ja sam 1dpo. MOZDA 😂 nisam vise sigurna zbog bazalne 🤷🏼♀️..a trakica je jutros bila jos dosta tamna..ali testna nije tamnija od kontrolne..pa me to malo buni 😂
Ja se nadam da smo dobro pokrili, samo jucer nismo 🙄
—
Sto se tice trakica i ja koristim femometer, kupila sam ih preko ali express, 70 komada za nekih 120-130kn. Narucila ih 18.3. i danas su stigle…iako se nadam da mi nece trebati 😂
I netko je napisao da ne moze skinuti aplikaciju PreMom. Ja imam isto android i koristim je par mjeseci 😁
Meni je uopće nema ponuđene. Al skinula sam Femometer kad imam i njihove trakice. I ok mi je..I Polly čestitke ❤️ lijepa crta 😎
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
Ja sam 3 dpo ☺ stalno osluškujem tijelo, pa sve mislim da zabrijavam neke simptome, valjda zbog nade da će uspjeti od prve. Ali eto, nema druge već čekati 10ak dana do M ili izostanka iste 😜
Onda se pratimo i držimo 🤞🏻 da se uhvati 😅😅
Tako jee🤞 nadam se da će biti plusića 😍😍
🧍♀️29
🧍♂️35
👰♀️🤵♂️ 08/2020
👶 1.pokušaj 04/2022
Jutro 🤗
Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
.
Testić snješko, 16 dpo.
Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…
Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red
Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩
Ja folu pije od 8 mj 2021 bez pauza.
Meni je doktorica rekla pauze nema ako bebu planiras nista pauza folna ti treba.
Onda odmah startam opet, mjesec i pol sam sada pauzirala… hvala ti 💗
Lagano me hvataju grčevi, vjerojatno vještica stiže danas/sutra.
Samo neka stigne čim prije da krenemo u nove pobjede 🥳
E samo malo za folnu se kaze da se ne prekida i pravi pauza a to sto pijes sadrzi i mioinozitol i ja ga pijem ali od skoro pa nisam citala dali se prave pauze.. mudem to malo istrazila, pa ti javim, folnu svakao ne prekidas, a za mioinozitol nisam sigurna.. kad saznam javim, m da znam da vecina zena pije preko 6 mj i niko nije neke pauze pravio, ali polje se raspitati..
Mioinozitol sam samo mjesec dana pila pa sam prestala jer ima i folne u sebi... ali vidim da većini cura folna ne šteti iako ih piju duži period...
Btw, danas neko smeđarenje, tako da stiže vještica na velika vrata, prava drama queen 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji