Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orica
    08. Travanj 2022. 10:45

Hvala curke i ja se nadam da ce,probam u nedelju opet ❤️❤️

• bellanaa
    08. Travanj 2022. 10:47

Kejsy i Pipin ja se nadam da je to konačno to, ali em s druge strane strah i onda bolje da ništa ne očekujem, nego da se nadam pa razočaram. 

e da nakon valjda 5 godina sam dobila bubuljicu na 7DPO izgledam kao teen s tim haha 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Christine
    08. Travanj 2022. 10:49

Maricka

Angiee

Hej, cista mi je narasla za 1 cm, sada je 5.99 cm.
    Idem u ponedjeljak vaditi ca125, pa se nadam da ce nalaz biti u redu, prije 5mj je bio uredan.

Da li je netko od vas isao skidati cistu laparaskopski?

Joj ja sam imala pred jedno 6 godina cistu od 6 cm na jajniku. Gospodin G je bio užasan. Nakon nekoliko mojih dolazaka da imam bolne odnose mi je rekao da promijenim partnera, a nikad me na UZV nije stavio.
    Onda sam ja poludila, otišla tamo i bila bezobrazna i tek me onda pregledao kako treba i vidio da imam tu cistu.
    Ne sjećam se što mi je dao, znam samo da mi je navečer cista pukla i da sam skoro na hitnoj završila. Ujutro odmah otišla privatno kod G i reče mi žena da mogu biti sretna što nisam ostala bez jajnika nalon toga.
    .
    Inače mi je teta išla na laparoskopiju i njoj se tada baš lijepo sve vratilo u normalu.🤞🏻

Ajmeee koji bezobrazluk, da promijeniš partnera, svašta😱 što sve neću čuti 😕 Neka je sve na kraju dobro završilo✌ 

🧍‍♀️29
    🧍‍♂️35
    👰‍♀️🤵‍♂️ 08/2020
    👶 1.pokušaj 04/2022

Niksii
    08. Travanj 2022. 10:54

Maricka

Niksii

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro 🤗
    Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
    .
    Testić snješko, 16 dpo.
    Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
    Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…

Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red

Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩

Mislim da se gynoditol, inofolic pije 6 mj u komadu da bi bas napravio neki pozitivan učinak kako treba🤔 pijes li ga izmedju obroka onako ili ga pijes svakako? Rijetko tko zna ali trebalo bi paziti da se pije pola sata prije jela ili 2 sata nakon. Da se lijepo moze apsorbirati

Pila sam ga svega mjesec dana i onda išla na pauzu, jer sam dobila takve upute… a svakako sam ga pila, najčešće odmah poslije doručka 🤦🏼‍♀️
    Hvala ti na savjetu! ❤
    Ovaj ciklus mora biti dobitni. Kavu ću smanjiti samo na jednu jutarnju, naručujem si vitamine, pit ću Gynositol, paziti maksimalno na prehranu (veliki sam gurman, to će mi najteže pasti) i stigle mi zelene LH trakice. 🍀

Drzim fige da to bude dobitna kombinacija🤞 samo bez stresaa❤️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Ella..
    08. Travanj 2022. 10:58

bellanaa

Ella..29..

bellanaa

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama <3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše
    Ella kakvi su simpomi?

Tebe čekam, a na kraju nisi radila test 😁
    A dobro, možda i bolje da pričekaš još, možda je rano..
    Kod mene ti jučer muka neka, bio mi se dignuo želudac ali obzirom da sam ja netko tko se užasno boji povraćanja i netko tko nije povraćao više od 15 godina, tako da nisam dala da izađe van 🤣🤣
    Inače dojke i bradavice i dalje bolne i teške.
    Ne nadam se ni ja previše, jer sam i pod stresom malo, sutra putujemo za Hr i svaki dan imam dosta obaveza pa eto..vidjet ćemo, kako Bog da. Držim nam fige i čekam lijepe vijesti u nedjelju 🤗🤗

a mislim da je rano, možda sutra, ali opet i to mi rano haha
    sretan puuuut

I ja svo vrijeme kontam Ma rano je još, što ako pokaže negativno pa se razočaram,  a zapravo sam prerano napravila test 😅😅
    Nadam se da ćeš nas obradovati plusićem🤞
    Hvala ti , možda ti odlazak na godišnji donese sreću 😋

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    08. Travanj 2022. 10:58

Ella..29..

bellanaa

Ella..29..

bellanaa

baš u trenutku kad je nestala slatka malena koja je trollala neznanjem, pojavila se totalna suprotnost proljetnica koju su podržale cure iz druge grupe? ili su i jedna i druga lažni profili iz druge grupe? Ja predlažem da im i dalje ne dajemo na važnosti.

ponovit ću da smo svi ovdje zbog istog cilja i da svaka ima svoju dijagnozu, niti jedna neće reagirati isto na istu stvar, tako da pustite budale neka se hrane misleći da su najpametnije.

Kejsy ja ti od srca želim brz oporavak od toga svega, i sama sam prošla spontani prošli mjesec , ovo neka ti bude vjetar u leđa jer još uvijek se možeš ostvariti kao mama <3

ja ipak nisam radila test :D sačekat ću do nedjelje, danas je počelo probadanje u maternici, grudi su i dalje preosjetljive, a ja se ne nadam previše
    Ella kakvi su simpomi?

Tebe čekam, a na kraju nisi radila test 😁
    A dobro, možda i bolje da pričekaš još, možda je rano..
    Kod mene ti jučer muka neka, bio mi se dignuo želudac ali obzirom da sam ja netko tko se užasno boji povraćanja i netko tko nije povraćao više od 15 godina, tako da nisam dala da izađe van 🤣🤣
    Inače dojke i bradavice i dalje bolne i teške.
    Ne nadam se ni ja previše, jer sam i pod stresom malo, sutra putujemo za Hr i svaki dan imam dosta obaveza pa eto..vidjet ćemo, kako Bog da. Držim nam fige i čekam lijepe vijesti u nedjelju 🤗🤗

a mislim da je rano, možda sutra, ali opet i to mi rano haha
    sretan puuuut

I ja svo vrijeme kontam Ma rano je još, što ako pokaže negativno pa se razočaram, a zapravo sam prerano napravila test 😅😅
    Nadam se da ćeš nas obradovati plusićem🤞
    Hvala ti , možda ti odlazak na godišnji donese sreću 😋

Možda mi **

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

baarbaraa34
    08. Travanj 2022. 11:05

Orica i Pipin cestike! Da nam budete lijepe, okrugle i sretne sljedecih 9 mjeseci!
    Nadam se da nisam zaboravila na nekoga!
    Sinoc sam čitala zadnjih 40 stranica.
    Prvo Keysi kad situacija vec nije rezultirala najljepšim rezultatom drago mi je da barem ne moras na neke zahvate i slicno.
    Vjerujem da ce ti proljece, basca, kava na suncu, voznja biciklom.. malo ugrijat dusu, razbistirit misli i pomoc u donosenju odluka koje vas cekaju.
    Sto se slatke malene tice ja sam ju dozivljavala kao jednu svoju sestricnu koja je mlada ostala trudna, a nigdje u svom blizem okruzenju nema neku zensku osobu na koju bi se mogla ugledat i onda se isto tako smjesno ponasala.
    Nekako nju nisam dozivjela kao neku zlocestu🤷🏻‍♀️
    Sto se ostalog tice nadam se da barem oni znaju cemu takvo ponasanje, (tj. od one jedne osobe, nisam sigurna za nick) kad mi vec ne razumijemo. Sve i da sam 100% uvjerena da neko mulja sto imam od toga da na ovaj nacin 'ispravljam krive drine'. Svako ima svoje probleme, rane..i valjda je i takvo ponasanje neciji nacin nosenja s njima. Tuzno, žalosno..ali provokacija je ono cime se takvi ljudi hrane.
    Mislim da se vise nema što pisati.
    Na kraju krajeva ako se netko nekome ne svidja obidjete njegove postove i to je to. Jednostavno!
    Ljubim vas..

Silmarilion
    08. Travanj 2022. 11:26

Maricka

Angiee

Idem u ponedjeljak vaditi ca125, pa se nadam da ce nalaz biti u redu, prije 5mj je bio uredan.

Joj ja sam imala pred jedno 6 godina cistu od 6 cm na jajniku. Gospodin G je bio užasan. Nakon nekoliko mojih dolazaka da imam bolne odnose mi je rekao da promijenim partnera, a nikad me na UZV nije stavio.
    Onda sam ja poludila, otišla tamo i bila bezobrazna i tek me onda pregledao kako treba i vidio da imam tu cistu.
    Ne sjećam se što mi je dao, znam samo da mi je navečer cista pukla i da sam skoro na hitnoj završila. Ujutro odmah otišla privatno kod G i reče mi žena da mogu biti sretna što nisam ostala bez jajnika nalon toga.
    .
    Inače mi je teta išla na laparoskopiju i njoj se tada baš lijepo sve vratilo u normalu.🤞🏻

Uh, baš ružno iskustvo.. 😔
    Najgore mi je što ako se odlučim na operaciju, ne smijem 6mj ostati trudna.. 
    Da li ima netko tko je osta trudan nakon tog zahvata?

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Kamilica ♡
    08. Travanj 2022. 11:34

Garawa

Doktori biokemijske tretiraju kao običnu mengu..što u konačnici i je.. druga strana medalje je što nas to jednako boli, duševno mislim .. kao da smo imale spontani..

Ovo nije istina. Moj ginekolog je meni u karton napisao spontani pobačaj kad sam mu ispričala da sam imala pozitivan test i prokrvarila. To se zove biokemijska, ali je rani spontani. Ja ne znam ni jeli bila biokemijska jer nisam vadila betu, ali on je u karton svejedno to napisao. U svakom slučaju, po meni je to dobar znak da se može ostati trudna. I bolje u početku ako već mora otići nego kasnije.
    I šta ti radis na ovoj temi? 😂
    ---
    Di ste cure? Petak jeee 🥳🥂☘️
    Nisam se javljala mjesec dana. Pa da vas malo posjetim.
    Kejsy zao mi je zbog biokemijske, ali bolje da je sada nego kasnije. Kako sam rekla. Ako već nije suđeno. Zelim ti puno sreće, i ne obaziri se na komentare s druge teme. Samo pozitivno! 🤗💕
    ---
    Pozdrav i svim ostalim curama, da vas sve ne nabrajam. I vama zelim puno sreće!
    Ja i muz trenutno ne radimo na bebi. Oboje smo dobili odlične poslovne ponude, pa će beba pričekati. 
    Ako je suđeno, desit će se i bez da planiramo. Ako ne, nećemo forsirati. Oboje smo zdravi, to je najvažnije.
    Vama svima zelim puno sreće! 🥳☘️🤗💕

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Kokili
    08. Travanj 2022. 11:36

Angiee

Ja sam je skidala 2013. na lijevom jajniku jer me ta lijeva strana bolila i mogla sam je opipati (velika ko vece jaje). Nakon toga sve super. Nisam zatrudnila nakon toga, ali ne vjerujem da je bas 6 mjeseci da se ne smije zatrudnit. Za miom u maternici mi je gin rekao 3 mj da ne moze a to mi se cini da je malo veci zalogaj 🤔

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.