Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    08. Travanj 2022. 09:08

Maricka

Jutro 🤗
    Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
    .
    Testić snješko, 16 dpo.
    Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
    Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…

Žao mi je :( ali u nove pobjede samo hrabro <3

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 09:08

Niksii

Garawa

Niksii

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Niksii

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Jutro cure. Kako ste? Cekamo testice danas 🍀🤞🤞🤞🤞💕
    Ja evo cekam vizitu, UZ pa betu. Nadajm se da je pala i da idem kuci. Uvjek postoji mogucnost biohemiske, ma da se tad bas i ne desava taj porast bete nakon pada, ali nista nije nemoguce. Iskreno se nadam da je pala i da je sve samo lazna uzbuna i da nnakraju ispadne da je biohemiska bilo bi sjajno, jer bih mogla vrlo brzo tj dok se malo psihicki sredim nakon svega, otici na dogovor sa doktoricom sta i kako dalje. Ona radi na odjelu pored pa mi svrati ponekad i dosla je kad je bio onaj prvi UZ da poprati stanje. Tako da budemo lakse skontali u kom pravcu kad sve ovo prodje. Zena je stvarno sjajna

Drzim fige Kejsy❤️ ne pisem, ali citam stalno i pratim situaciju. Nadam se da ce sve biti okej.
    Ja sam na duphastonu trenutno, rekla je doktorica da za pocetak probamo tako. Uspjela sam samo na brzinske konzultacije kod nje. Termin za pregled imam tek 26.5.. Ovaj mjesec budem LH trakice obavezno koristila. Nadam se da ce biti O😔 meni stigla vjestica nakon 5 mjeseci cure moje. Nikad sretnija nisam bila sto sam dobila. Skakala ko malo dijete od sreće😂
    Tako da me mozes staviti na listu za (ne)dobiti vjesticu 9.5. ako ima mjesta. Ako nema onda nista, nema vezee.
    Drzi se Kejsy❤️❤️

Dobro nam dosla i naravno da mjesta ima. Nadam se da brzo ulovis ovulaciju i zbrises na ljepse teme🤞🍀. A sta je problem oko ciklusa da je toliko kasnio? Inace imas tih provlema ili ?

Ma pcos itd… Normalno je da iamm ful duge cikluse ali mislim da nikad nije bas toliko.. zanima me ako ima koja curka da je pila duphaston a vjerovatno vas ima… Jeste li imale ovulacije uz duphaston? Postoji li koja prica da je curama pomogao duphaston s tim? Jer ja imam ful slabe O i rijetko. Mozda 2 3 puta godisnje. I ako postoji neki savjet za poticanje O isto bih voljela cutii

Duphaston se pije nakon potvrđene O kao podrška žutom tijelu.. makar sam ga ja tako pila..
    Probajte s Inofolicom za pocs, on se pokazao kao odličan..

Pijem ga vec koji mjesec ali jos ne vidim neki pozitivan rezultat…doduse pijem ga od 1. mj tako da cekam joss. Ulazem nadeeee

Kako ga piješ,  od kojeg dana ciklusa? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Ella..
    08. Travanj 2022. 09:09

Orica

https://ibb.co/qrTW1Mq

Nazire se lijepa crtica..čestitam i neka iz dana u dan tamniiiii🤞🤞🤗

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Pipin
    08. Travanj 2022. 09:09

Orica

Curke ja sam radila test,4 dana prije menge,malo sam nestrpljiva hh, došla je lagana crtica,nadam se da nisam luda,ne zelim nikome pokazivati od svojih dok ne budem sigurna,jako se nadam da ce biti ☺️☺️

Jedva čekam fotku!!!!

Pipin
    08. Travanj 2022. 09:10

Orica

https://ibb.co/qrTW1Mq

Oooo nazire se, nazire!! :) neka lijepo tamni

Pipin
    08. Travanj 2022. 09:14

Garawa

bodulka0408

Garawa

proljetnica

Biokemijska a ne spontani, ne može se nazvati nešto spontanim kad nikad nije bilo ni potvrđeno ni viđeno na UZV

E, ovo potpisujem..

Mislim da smo svi skuzili sto je htila rec, nema potrebe za ispravljanjem krivih izraza

Jasno.. ali zbunjuje neke nove žene koje možda dođu po savjet i bome svakakve gluposti pročitaju.
    Doktori biokemijske tretiraju kao običnu mengu..što u konačnici i je.. druga strana medalje je što nas to jednako boli, duševno mislim .. kao da smo imale spontani..

Ok, stvarno smo sve ovdje shvatile da ti, simba i proljetnica volite stručne izraze. Možda ste sve tri doktorice i zbilja znate najbolje, možda imate puno iskustva iza sebe pa jednstavno znate više od nas ovdje. Čak i cijenim vašu baš baš jarku želju da nas sve educirate, ipak već 24h tu sve tipkate i ispravljate. :) međutim, mislim da vam je komunikacija dio koji šteka. Ovo es najviše odnosi na proljetnicu: umjesto kratkih, podrugljivih poruka, daj nam svima natipkaj neki duži edukativni post. Mislim, vidim da ste i tu i an drugoj temi sve jako zabrinute za nas cure i tvrdite da nas se krivo 'uči'. Pa naučite nas onda sve ispravno.

Niksii
    08. Travanj 2022. 09:22

Garawa

Niksii

Garawa

Niksii

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Niksii

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Jutro cure. Kako ste? Cekamo testice danas 🍀🤞🤞🤞🤞💕
    Ja evo cekam vizitu, UZ pa betu. Nadajm se da je pala i da idem kuci. Uvjek postoji mogucnost biohemiske, ma da se tad bas i ne desava taj porast bete nakon pada, ali nista nije nemoguce. Iskreno se nadam da je pala i da je sve samo lazna uzbuna i da nnakraju ispadne da je biohemiska bilo bi sjajno, jer bih mogla vrlo brzo tj dok se malo psihicki sredim nakon svega, otici na dogovor sa doktoricom sta i kako dalje. Ona radi na odjelu pored pa mi svrati ponekad i dosla je kad je bio onaj prvi UZ da poprati stanje. Tako da budemo lakse skontali u kom pravcu kad sve ovo prodje. Zena je stvarno sjajna

Drzim fige Kejsy❤️ ne pisem, ali citam stalno i pratim situaciju. Nadam se da ce sve biti okej.
    Ja sam na duphastonu trenutno, rekla je doktorica da za pocetak probamo tako. Uspjela sam samo na brzinske konzultacije kod nje. Termin za pregled imam tek 26.5.. Ovaj mjesec budem LH trakice obavezno koristila. Nadam se da ce biti O😔 meni stigla vjestica nakon 5 mjeseci cure moje. Nikad sretnija nisam bila sto sam dobila. Skakala ko malo dijete od sreće😂
    Tako da me mozes staviti na listu za (ne)dobiti vjesticu 9.5. ako ima mjesta. Ako nema onda nista, nema vezee.
    Drzi se Kejsy❤️❤️

Dobro nam dosla i naravno da mjesta ima. Nadam se da brzo ulovis ovulaciju i zbrises na ljepse teme🤞🍀. A sta je problem oko ciklusa da je toliko kasnio? Inace imas tih provlema ili ?

Ma pcos itd… Normalno je da iamm ful duge cikluse ali mislim da nikad nije bas toliko.. zanima me ako ima koja curka da je pila duphaston a vjerovatno vas ima… Jeste li imale ovulacije uz duphaston? Postoji li koja prica da je curama pomogao duphaston s tim? Jer ja imam ful slabe O i rijetko. Mozda 2 3 puta godisnje. I ako postoji neki savjet za poticanje O isto bih voljela cutii

Duphaston se pije nakon potvrđene O kao podrška žutom tijelu.. makar sam ga ja tako pila..
    Probajte s Inofolicom za pocs, on se pokazao kao odličan..

Pijem ga vec koji mjesec ali jos ne vidim neki pozitivan rezultat…doduse pijem ga od 1. mj tako da cekam joss. Ulazem nadeeee

Kako ga piješ, od kojeg dana ciklusa?

Ginek rekla od 14.-24. dana. S obzirom da su ovulacije rijetke imas li neku drugu preporuku? 

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Garawa¤
    08. Travanj 2022. 09:25

Pipin

Garawa

bodulka0408

Garawa

proljetnica

Biokemijska a ne spontani, ne može se nazvati nešto spontanim kad nikad nije bilo ni potvrđeno ni viđeno na UZV

E, ovo potpisujem..

Mislim da smo svi skuzili sto je htila rec, nema potrebe za ispravljanjem krivih izraza

Jasno.. ali zbunjuje neke nove žene koje možda dođu po savjet i bome svakakve gluposti pročitaju.
    Doktori biokemijske tretiraju kao običnu mengu..što u konačnici i je.. druga strana medalje je što nas to jednako boli, duševno mislim .. kao da smo imale spontani..

Ok, stvarno smo sve ovdje shvatile da ti, simba i proljetnica volite stručne izraze. Možda ste sve tri doktorice i zbilja znate najbolje, možda imate puno iskustva iza sebe pa jednstavno znate više od nas ovdje. Čak i cijenim vašu baš baš jarku želju da nas sve educirate, ipak već 24h tu sve tipkate i ispravljate. :) međutim, mislim da vam je komunikacija dio koji šteka. Ovo es najviše odnosi na proljetnicu: umjesto kratkih, podrugljivih poruka, daj nam svima natipkaj neki duži edukativni post. Mislim, vidim da ste i tu i an drugoj temi sve jako zabrinute za nas cure i tvrdite da nas se krivo 'uči'. Pa naučite nas onda sve ispravno.

Ti si mene zamijenila s nekim..tko je 24 sata tu i stalno tipka..a bome i Simbu...
    Nitko ne pati od stručnih izraza, niti izigrava doktora.. ali razlika između biokemijske postoji.. Biokemijska je bezopasna dok spontani se zna zakomplicirati.  
    Al eto spontani zvuči bolje 🤦🏻‍♀️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Haleigh0302
    08. Travanj 2022. 09:26

Maricka

Kejsy ❄️ ☃️🌸

Maricka

Jutro 🤗
    Keysidržim 🤞🏻 da bude sve ok i da brzo ideš svojoj kući 💌
    .
    Testić snješko, 16 dpo.
    Ne razumijem zašto mi se sad ta lutealna faza produžila 😔 samo da mi se ne poremete opet skroz ciklusi 😥
    Gledala sam bazalnu, moguće da sam ovulirala dan poslije, ali ne i 2-3… tu nešto ne štima…

Pa sta mislim da probas korostiti inozitol? Imas u prodavnicama bio proizvoda ili mozda apotekama i sl. Bas inozitol u prahu. On zna bas fino ciklus dovesti u red

Imam taman Gynositol, prestala sam ga piti jer mi je G rekla da moram napraviti pauzu nakon 3 mjeseca folne. 😩

Ja osobno nisam dobila upozorenje da se radi pauza 🤔 sad me to kopka. S time da uz to, naravno uz preporuku, uzimam i novalac. Jedino mi je receno da gynositol pocnem uzimati barem mjesec dana prije pokušavanja. Moram istrazit malo... 

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

Pipin
    08. Travanj 2022. 09:30

Garawa

Pipin

Garawa

bodulka0408

Garawa

proljetnica

E, ovo potpisujem..

Ti si mene zamijenila s nekim..tko je 24 sata tu i stalno tipka..a bome i Simbu…
    Nitko ne pati od stručnih izraza, niti izigrava doktora.. ali razlika između biokemijske postoji.. Biokemijska je bezopasna dok spontani se zna zakomplicirati.
    Al eto spontani zvuči bolje 🤦🏻‍♀️

Proljetnica nam tu tipka već od jučer, možda i dulje. A vidim da je jučer bilo priče o tome i na vašoj grupi. Tako da vidim da vam tema je od neke važnosti, zar ne? U suprotnome bi samo ignorirale.

Nego, mislim da možda ipak niste u pravu. Evo čisto link jedne ginekoliške poliklinike. Biokemijska trudnoća je prva kategorija spontanih pobačaja. Hmmm, čini mi se da ipak nemate što za naučiti nas mlade (btw neke od nas nisu baš tak mlade haha), 'jadne' ženice.

https://betaplus.hr/trudnoca/spontani-pobacaji/

Otvorenog sam uma da nas sve tri dokažete da je recimo ovaj link u krivu i naučite nas što je ispravno, sve tu na temi smo zbilja otvorene prema učenju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.