Kejsy zao mi je što je tako završilo.
Pročitala sam sve stranice i ja nemam živaca za nikakva prepucavanja ovdje gdje svaki padobranac moze citati nase bolove i osobne stvari , tako da odlazim.
Napravit ću na Facebooku grupu , tamo se bar moze kontrolirati ovakva stanja.
Lp cure i žao mi je
Hvala vam cure, u pon ću ponoviti da vidim jel tamni, ali vjerujem da hoće 😍😍 eto ja kad mislim da su šanse nikakve, uspijemo... Opet nisam znala kad je O, mislila sam da je prošla ali smo ju očito slučajno pogodili 🥳🥳
Dakle citam sve vec danima, i trudim se ne komentirati nista ali jednostavno ne mogu. Zasto pojedine osobe smatraju da imaju pravo napadati ikog? Ovdje sam vec dugo dugo rekla bi od 3 nastavka i mogu reci da se isto ponavlja iz godine u godinu doslovno. Uvijek se nade netko ko napada nekog iz nase teme. Pa zbog cega ? Ni mi ne odlazimo na druge teme, (bar ja ) i ne napadamo nikog. Tu smo da pruzimo podrsku i iskustvo. Svako se sa boli nosi drugacije i nema potrebe za dizanjem tenzije.
Ono sto bi zamolila cure moje drage da ne ostavljate Vasa imena i prezimena po forumu kao ni brojeve telefona. To je stvarno na kraj pameti. Napravite mail i isti koristite ukoliko se trebate sa nekim nesto dogovoriti. Ja osobno imam svoju mail adresu i mail za forum pod nikom koji koristim tu.Bez obzira sto smo mi tu svi sa istim problemima i zeljama uvijek se moze naci poneki retard koji moze iskoristiti vase podatke.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kejsy jako mi zao sto se desilo to sto se desilo. Nekako sam se nadala da ce beta porasti. Drzi se!
Polly cestitam na plusu, neka bude skolska!
Kamilice ♥️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Polly cestitke!!
Cure jel bi vi pokusavale obzirom da smo u koroni?
Nije jos 100 %, al skoro.
https://ibb.co/Ypd5K3N
Apropo da su biokemijske spontani: i svako krvarenje u trudnoći se piše pod dijagnozom abortus imminens (prijeteći pobačaj) a veze s tim nema. Najbolje je da svih 60% žena koje su imale biokemijske brzo potrči svom ginekologu po heparine da sve greške prirode pokušamo zadržati mimo svih zakona prirode, jer naravno apsolutno sve žene imaju trombofilije a nisu zameci bili s kromosomskim greškama, ni slučajno
Meni je tebe žao. Iz svakog tvog upisa vrišti nezadovoljstvo i frustracija. Nije tebe lako samo sa sobom 🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Polly, ma cestitaaam tiiii!!! Pa to je lijepaaa crtaaa!! Dao Bog da se zaokruzis i budes lijepa trudnicnaa, ma super ❤❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Meni je isto biokemijska zapisana u nalaz, obavljen ultrazvuk i vadena beta da bi bilo potvrdeno da je na nuli. Po meni je bolje ovakve stvari prijavljivati te ako se nazalost ponavlja malo dublje istražiti zasto. Može biti nesretna slučajnost ali i problem kojeg treba tretirati.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I Polly čestitke ❤️ lijepa crta 😎
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I Polly čestitke ❤️ lijepa crta 😎
Gdje su curke 1-2 dpo? 🙋
Eto me 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️😅
Hej hej ova dva tjedna ko dvije godine 🤦 sad ću pogledati milijun videa na YouTubeu 2ww. Jel još netko to radi ? 🙈🙉
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore