Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    06. Travanj 2022. 12:51

Mart0409

BlairWaldorf

Mart0409

BlairWaldorf

lussy2205

Pipin

lussy2205

Pipin

lussy2205

bellanaa

lussy2205

lil_me

Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
    Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?

12 dpo

koji si radila test?
    meni danas stiže 3 od 10mIU/ml :D

Isto je najosjetljiviji od 10 ml /ul

Koji si radila test? Ja se u testove ne kužim, radila 5-6 testova u životu. Pozitivno mi jedino pokazali clearblue digitalni i to na dan kašnjenja ili dan nakon kašnjenja.

Naručila sam preko neke stranice tu iz hrv. one step se zove ,ali nije nikakav brend ,kao npr. Clear Blue ,meni se Clear Blue ne sviđa,jer jako puno ta njegova plava boja crtica razlijeva i možeš dobiti lažan plus ,a i onaj za 6 dana ranije od Clear Blue isto je osjetljivost 10ml/ul kao i ova moja trakica,samo što taj test košta 60 kn ,a 5 mojih trakica 36 kn.

Ma da, pre skupi su. Ja digitalni radila pa nemam iskustva s CB s crtama. A onaj gravignost ultra koji spominjete gdje kupujete? Nisam vidjela u DMu, Bipi a nema ni kod mene u ljekarni…

Keysi ga preporučuje,a ni ja ga nisam našla u dmu,bipi ali sam čula sam da su one trakice iz mullera dosta dobre..😝

Skroz su ti mullerove ok… Meni pokazale crtu na 12dpo. Ima CB i do 6 dana prije M.

Kako ide, potamnila LH? 🤭🤭

https://ibb.co/Wtf7VFq evo charta. Danas opet piškim da vidim jel dolazi ovulacija uskoro ili će peak skočiti još više. Ovo mi je 6 ciklus sa dvije korone i jednom biokemijskom izmedu te se nadam i dobitni ❤️🙏 kako je kod tebe ?

Jučer uhvatila peak.. danas već svjetlija.https://ibb.co/K7mqgxH Valjda je to to.Nadam se za obje da je ovaj ciklus dobitan!!!

I ja !!! 🥰koliko već pokusavate? 
    Kod mene je premom aplikacija

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• bellanaa
    06. Travanj 2022. 12:54

bellanaa

Mart0409

bellanaa

mare2805

bellanaa

Ja sam uhvatila sa zelenim peak 29.3 ali ne znam mogu li njih u tu app

Mozees, ja imam zelene i najnormalnije očita 😊

Meni za sve traži premium :(

Kad otvoriš app imaš dolje desno rozi krug. Klikni i otvori ti se svašta. Di piše LH test klikni plus i to je to

ahaaaa, sad radi :D hvala

JA 

Mart0409

bellanaa

Mart0409

bellanaa

mare2805

bellanaa

Ja sam uhvatila sa zelenim peak 29.3 ali ne znam mogu li njih u tu app

Mozees, ja imam zelene i najnormalnije očita 😊

Meni za sve traži premium :(

Kad otvoriš app imaš dolje desno rozi krug. Klikni i otvori ti se svašta. Di piše LH test klikni plus i to je to

ahaaaa, sad radi :D hvala

Ništaaaa..zato smo tu! Kad napraviš stavi slikicu da vidimo 🤭😁

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Deic17
    06. Travanj 2022. 13:07

Evo curkee, ja prokrvarilaa, 2 dana ranije, vjerovatno od ove virozeee...ma jos i boljee, taman ce mi se poklopiti plodni dana kada trebajuuu ❤❤😊😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    06. Travanj 2022. 13:15

Deic žao mi je ali to je taj stav 💪🏻🥰 sad samo odmori i ozdravi pa akcija

Deic17
    06. Travanj 2022. 13:28

Pipin

Deic žao mi je ali to je taj stav 💪🏻🥰 sad samo odmori i ozdravi pa akcija

Ma imaa jos ohohoo prilikaaa!!! Bit ceee, iduci ciklus je moooj 😊😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    06. Travanj 2022. 13:30

Cure ja pravila test bijel ko snijeg😅 ocito ocekuje vjesticu u petak

Pipin
    06. Travanj 2022. 13:37

Doduse nakon 5 min se na dobro svjetlu nesto sitno vidi ali mozda je to ta evaporacijska ili sam ja previse umislila. Jbmu zivot zato sam ja za digitalac i to kad kasni ovo je igra zivaca haha

https://ibb.co/6n6h2FV

• caro22
    06. Travanj 2022. 13:45

Pozdrav cure☺️
    Ja evo malo da se javim,posto sam sva nekako pogubljena.
    Iducu vjesticu (ne) ocekujem tek za 9 dana,ali kod mene to jos cudno jer sam prije 2 mjeseca prestala sa kontracepcijom. Ovo bi mi onda bio 3 ciklus nakon njih. Mi cijeli ciklus redovno imamo odnose jer ne mogu popratit te plodne dane s obzirom da mi se ciklus jos nije ocigledno regulirao. Ne zalimo se dobro nam je🤣
    Jedino se malo ravnam po kalendaru cisto da imam nesto otprilike za pogledat,tako da ajmo rec po tom kalendaru danas mi je 5 DPO,sto ja iskreno niti ne racunam previse. Jedino evo primjecujem cudne grceve dole,onako na trenutke tako mi je isto i u ledima. Jedino cudno je sto je moj dragi sinoc primjerio i rekao mi da su mi se nekako areole povecale dosta,kaze nikad ti tako nije bilo sta je to🤣 i sto je rekao da su mi grudi teze. Zaista kad sam pogledala poslje stvarno su dosta vece areole s obzirom na prije,a grudi me malo bole nista previse kako inace zna bit pred vjesticu,ali s obzirom da do nje ima jos 9 dana,mouda se bol i poveca. I takoder su mi grudi isarane venama. Meni to pretjerano nista ne znaci,jer ko prvo dosta je rano za bilo sta,drugo ja nekako mislim da mi se ciklusi nisu jos ustabilili od kontracepcije,pa ne racunam na ovaj ciklus previse,ali eto htijela sam podijelit sa vama. Dobra stvar je da smo napokon nasli dobroga ginekologa ovdije i zakazan mi je termin u ponedjeljak. Tako cu vise znati dal je sve uredu i ako treba vadit mozda hormone ili nesto,vidim cemo kako on kaze. 
    Cure koje se trudite puno uspjeha vam zelim,a onima koji umacu velikiii ➕ i podijelite sto prije da vidimo❤

• caro22
    06. Travanj 2022. 13:48

Pipin

Doduse nakon 5 min se na dobro svjetlu nesto sitno vidi ali mozda je to ta evaporacijska ili sam ja previse umislila. Jbmu zivot zato sam ja za digitalac i to kad kasni ovo je igra zivaca haha

https://ibb.co/6n6h2FV

I ja vidim crticu nadamo se da je toto🤞🤞
    Koji si DPO?

Pipin
    06. Travanj 2022. 14:01

lussy2205

Ako će ti biti lakše,ovako izgleda moj test ,slika koja nije potamnjena,pa se skoro i ne vidi ništa..https://ibb.co/Nr92bJ8

Tvoja mi je vidljivija od moje. Držim fige!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.