Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    06. Travanj 2022. 08:26

Siri 🐾

Jutro curke! Čitam vas kako stignem i kako se psihički osjećam! Krenut ću redom koliko sam popamtila zadnjih par stranica jer ste se baš raspisale 😂
    Matajčišto god bilo,nadam se da će se ubrzo sve posložiti kako je najbolje za tebe i da ćeš nam se ubrzo javiti 🤗
    Kejsyžao mi je što je beta opet odlučila pasti,ali mi je drago ako bude sve bez ikakvih komplikacija i da sve bude bez nekih dodatnih intervencija doktora. Najbitnije je da ostaneš zdrava i živa jer imaš muža i sina kojima si najbitnija na svijetu,beba će doći na ovaj ili onaj način,drži se ❤️
    Angieevidim da si pitala za vrkutu a baš nema odgovora. Ja sam za reguliranje ciklusa i općenito manju bol kad dobijem pila kroz cijeli ciklus. Nakon toga sam ju krenula piti prvih 10-15 dana ciklusa,sve ovisi od toga imaš li normalne ili kasnije ovulacije pa se prilagodi tome. Fora je kod mene bila u tome što mi je kod reguliranja ciklusa kad sam pila svaki dan baš pasala i bila je fina,a sad kad sam ju koristila preventivno jedva sam i tih 10-15 dana izgurala. Samo slušaj tijelo. Ako ti paše vrkuta znači da nešto radi tijelu i nešto fali što ona ima. I pila sam ti jednu šalicu sa dvije žličice ujutro i navečer pred spavanje isto tako. Eto,nadam se da je pomoglo ☺️
    Slatkamalena fora je u tome što su ti cure napisale. To su mišići i ligamenti u rastezanju kako plod raste i zato može biti tih bolova nalik menstrualnim. Ako krenu biti jaki i uz to se javi svježa krv,onda treba na hitnu jer postoji mogućnost prijetećeg pobačaja. S druge strane ono što i danas jaaaaako puno žena ne zna a stvara automatski paniku što i razumijem jer implantacijsko krvarenje. Svi misle da ono traje u periodu do očekivane M,medutim stvarnost je da ono traje sve do 12 završenih tjedana trudnoće. Može ono biti i roze boje,nalik crvene ili smeđe,ali treba paziti na količinu i ima li bolova. Jasno je da ćeš se uzrujati,ali kao što cure kažu,vi koje niste te stvari istraživale ste lakše izbačene iz takta i lakše krenete paničariti. Uostalom,ono što je ovdje najgore i najteže prihvatiti je to da trudnoću i ishod iste ne možeš kontrolirati,nažalost. Može biti da će sve proći najbolje,a može ići i u suprotnom smjeru nažalost. Ne želim te uplašiti već smiriti i 

Siri a kako si ti ? Jel sve u redu?

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

mare2805
    06. Travanj 2022. 08:52

lussy2205

Evo cure😂 Ja umočila… Kao što sam i mislila ,prerano je da se išta vidi na slici. Ja sam jedva vidjela jednu sjenu na testu golim okom ,blago rozu,ali na slici se jedino ovako vidi. https://ibb.co/1XNcY4g

Viidii se lagana sjena, bar ja vidim ( a nadam se da nemam neki sindrom umisljanja sjena i crtica 😂 ) samo nek tamniii, držim 🤞🏼🤞🏼

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

Silmarilion
    06. Travanj 2022. 08:56

slatka_malena_

Angiee

slatka_malena_

lussy2205

slatka_malena_

Curke ja sam uzasno zabrinuta
    Bila sam kod ginekologa moze me za 15 dana primit na pregled…
    Mene uzasno boli trbuh u trudnoći jel to normalno da se cijela trudnoca s vodi na to da boli trbuh…
    Jel moguce da dobijem neko krvarenje znam da nemam ali uzasno se bojim za bebaca….
    Bar malo da me utjesite ko ima iskustva sa trudnocom i koje prosao bez krvarenja

Moja majka je samnom imala istu situaciju,bol kao da će dobiti i svaki sekund procuriti,ali to ti je skroz normalno ,maternica se širi… A što se tiče ultrazvuka ,pa ja sam i očekivala da će ti reći dođi za 15 dana,jer sigurno ima i druge trudnoće koje vodi ,a i možda ti je još rano za pregled s obzirom da ti kasni ,ako se ne varam 9-10 dana. Neka te usrećuje to su ogromne šanse da za 15 dana čuješ otkucaje i vidiš plod,jer mislim da ti je prerano ići na pregled prije 6-7 tjedna…

Usrecuje me to sve ali mucim se da ne bude krvarenje tog se bojim da nebudem morala na hitnu nebi da bebu izgubim

Nisam najbolja osoba za odgovor jer još dosad nisam bila trudna, ali mislim da samo sebi radiš dodatni stres i da se moraš smiriti zbog sebe i djeteta.
    Kao sto je Lussy rekla, ako se već previše bojiš, otiđi privatno u ginekologa na pregled.
    Kao šta ostale cure kažu, mala bol je znak širenja maternica, a ti ne krvariš ako sam dobro skužila? Vjerojatno te samo strah jer ti je prva trudnoća, ali onda otiđi odma sutra privatno na pregled da budeš mirna..

Da ne krvarim hvala bogu…a koliko dodje privatni pregled

Ja idem u privatnika, platim 700kn. Nije u svakoga isto.. al to je s papa testom, mislim da je obični pregled jeftiniji svakako.

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Silmarilion
    06. Travanj 2022. 08:57

lussy2205

Evo cure😂 Ja umočila… Kao što sam i mislila ,prerano je da se išta vidi na slici. Ja sam jedva vidjela jednu sjenu na testu golim okom ,blago rozu,ali na slici se jedino ovako vidi. https://ibb.co/1XNcY4g

Lussy vidim i ja crticu 🥰🥰🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

bodido
    06. Travanj 2022. 09:02

Angiee

lussy2205

Lussy vidim i ja crticu 🥰🥰🤞🏼

Da da. 🤞🤞🤞

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

bodido
    06. Travanj 2022. 09:06

Mart0409

slatka_malena_

Da ne krvarim hvala bogu…a koliko dodje privatni pregled

Nije kod svakog privatnika isto!! Eto di ja idem je 600kn, možda je negdje skuplje/jeftinije. Pronađi na netu di imaš blizu, zovi i pitaj.

Tako je. Kod mene je 400 kn uzv, 600 kn uzv+papa. Cijene su razlicite, a mislim da ima i razlike radi li se o trudnickom pregledu ili obicnom. Rekla bih da se krece izmedu 400 i 700 kn u najvecem broju slucajeva.

Puno privatnika ima cjenik na webu pa mozes pogledati. 😊

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Missy87
    06. Travanj 2022. 09:07

lussy2205

O vidi se! Neka samo nastavi tamniti!! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Kod mene danas treba doci, nemam grceva, lagana bol u grudima ako ih pipnem.. Cekamo...

❤️🙏🏻

• bellanaa
    06. Travanj 2022. 09:18

lussy2205

i ja vidiiiiiim, neka nastavi tamniti :D

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

lil_me
    06. Travanj 2022. 09:29

Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
    Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

• bellanaa
    06. Travanj 2022. 09:50

lussy2205

lil_me

Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
    Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?

12 dpo

koji si radila test?
    meni danas stiže 3 od 10 mIU/ml  :D 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.