Lussy vidim i ja crticu 🙏❤️ kejsy 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?
Jesam na 12dpo,bilo negativno tako da samo cekam, necu umakati 🤷🏻♀️
❤️🙏🏻
Ja sam 26 dc Sirii...ma nema od toga nista, pogotovo kako me ovo dohvatiloooo...mozda iduci bude sretniji, ppgotovo nakon ovog pada imuniteta 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Cureeeeeee 😱😱😱😱😱 ja otisla na wc, posto imam tih probavnih problema, obrisem se dolje kod kokice, ja pocela smedjaritii, to mi se jos nije nikada desilo 2 dana prije menstruacijeee...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Evo cure😂 Ja umočila… Kao što sam i mislila ,prerano je da se išta vidi na slici. Ja sam jedva vidjela jednu sjenu na testu golim okom ,blago rozu,ali na slici se jedino ovako vidi. https://ibb.co/1XNcY4g
Vidi se vidiiii 🤞🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀💕sad samo neka tamni. Ponovi za 2 dana i neka bude fina razlika🧚..
Hvala ti ❤️ tako će i biti !
Lussy, to je too, nema sto drugo bitiii ❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Evo cure😂 Ja umočila… Kao što sam i mislila ,prerano je da se išta vidi na slici. Ja sam jedva vidjela jednu sjenu na testu golim okom ,blago rozu,ali na slici se jedino ovako vidi. https://ibb.co/1XNcY4g
Lussy ja full vidim!!! Ajmeeeeee držim fige, suborac moj :D
Cureeeeeee 😱😱😱😱😱 ja otisla na wc, posto imam tih probavnih problema, obrisem se dolje kod kokice, ja pocela smedjaritii, to mi se jos nije nikada desilo 2 dana prije menstruacijeee…
Možda implantacija? Kod mene je recimo smeđarenje normalno, ali ako inače to nemaš, možda se nešto kuha. Jel i ti u petak trebaš dobiti kao i ja i Lussy?
Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?
12 dpo
koji si radila test?
meni danas stiže 3 od 10mIU/ml :D
Isto je najosjetljiviji od 10 ml /ul
Koji si radila test? Ja se u testove ne kužim, radila 5-6 testova u životu. Pozitivno mi jedino pokazali clearblue digitalni i to na dan kašnjenja ili dan nakon kašnjenja.
Upozorenjee!!!! Tko je gadljiv, neka ne otvaraaaa!!!!!!
https://ibb.co/Fxm5FCt
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Cureeeeeee 😱😱😱😱😱 ja otisla na wc, posto imam tih probavnih problema, obrisem se dolje kod kokice, ja pocela smedjaritii, to mi se jos nije nikada desilo 2 dana prije menstruacijeee…
Možda implantacija? Kod mene je recimo smeđarenje normalno, ali ako inače to nemaš, možda se nešto kuha. Jel i ti u petak trebaš dobiti kao i ja i Lussy?
Nikadaa ja to nisam imala 2 dana prije menstruacijee, ali bas nikadaaa! Zato mi je i cudnooo...da, u petak
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji