Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy87
    06. Travanj 2022. 10:24

Odradi jos jedan test ili pricekaj, kod mene se zna dogoditi smedjarenje 2 dana prije ili na isti dan kada dolazi. 
    Ali drzim 🤞🏻da je implantacija! 

❤️🙏🏻

Pipin
    06. Travanj 2022. 10:25

Deic17

Upozorenjee!!!! Tko je gadljiv, neka ne otvaraaaa!!!!!!

https://ibb.co/Fxm5FCt

Može biti i implantacija i menstruacija, po meni! Ja mislim da već sutra ujutro možeš testić raditi....ako želiš naravno

Deic17
    06. Travanj 2022. 10:25

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Deic17

Cureeeeeee 😱😱😱😱😱 ja otisla na wc, posto imam tih probavnih problema, obrisem se dolje kod kokice, ja pocela smedjaritii, to mi se jos nije nikada desilo 2 dana prije menstruacijeee…

E pa proljev moze biti simptom rane trudnoce. Samo bez obzira ako budes imala opet te ostre bolove idi doktoru hitno. Nemoj da se zezas ostri abdomenalni bolovi se nikad ne ignorisu! Moze biti puno stvari od upale sljepog crjeva, cir na zeludcu (obzirom na faks stres i ostalo nije nemoguce) i jos par ruznih situacija.. ali nadam se da je od viroze sve to ipak, samo nije za ignorisanje. Pazi sta pijes od ljekova i cajeva za svaki slucaj. I zelim ti da si danas vec puno puno bolje

Jucer je bas bilo kriticno, danas me jednom zaboljeloo i to jee tooo...sada me pocelo boljeti u doljnjem dijeluu, nasuprot jucer, kada me bolio gornji dio stomaka...ali ta sada bol u doljnjem, je jako blagaaa, normalna bol...samo malo mi cudno da zametak moze prezivjeti u tim uvjetima, jer sam ja bila jaaaakooo loseee...zivi bili, pa vidjeli, vrijeme ce pokazatiii...meni je najbitnije da sam ziva i zdrava i da ne dodje do nekih komplikacijaa...nego, reci ti menii...kako brinu tamo o tebii?? Nadam se da su susretljivi ❤❤❤

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    06. Travanj 2022. 10:26

lussy2205

Pipin

lussy2205

bellanaa

lussy2205

lil_me

Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
    Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?

12 dpo

koji si radila test?
    meni danas stiže 3 od 10mIU/ml :D

Isto je najosjetljiviji od 10 ml /ul

Koji si radila test? Ja se u testove ne kužim, radila 5-6 testova u životu. Pozitivno mi jedino pokazali clearblue digitalni i to na dan kašnjenja ili dan nakon kašnjenja.

Naručila sam preko neke stranice tu iz hrv. one step se zove ,ali nije nikakav brend ,kao npr. Clear Blue ,meni se Clear Blue ne sviđa,jer jako puno ta njegova plava boja crtica razlijeva i možeš dobiti lažan plus ,a i onaj za 6 dana ranije od Clear Blue isto je osjetljivost 10ml/ul kao i ova moja trakica,samo što taj test košta 60 kn ,a 5 mojih trakica 36 kn.

Ma da, pre skupi su. Ja digitalni radila pa nemam iskustva s CB s crtama. A onaj gravignost ultra koji spominjete gdje kupujete? Nisam vidjela u DMu, Bipi a nema ni kod mene u ljekarni...

natalie19
    06. Travanj 2022. 10:28

Lussy neka potamni crtica, držim fige! 😊🥰

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Deic17
    06. Travanj 2022. 10:30

Pipin

Deic17

Može biti i implantacija i menstruacija, po meni! Ja mislim da već sutra ujutro možeš testić raditi….ako 

Pipin

Deic17

Može biti i implantacija i menstruacija, po meni! Ja mislim da već sutra ujutro možeš testić raditi….ako želiš naravno

A mozda i posljedica virozeee, sve si nekako mislim da je too

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

BlairWaldorf
    06. Travanj 2022. 10:49

lussy2205

Pipin

lussy2205

Pipin

lussy2205

bellanaa

lussy2205

lil_me

Lussy i ja vidim crticu 🤞🤞🤞🤞 koji ti je DPO?
    Missy nadam se da neće doći, jesi umakala 😅🤣?

12 dpo

koji si radila test?
    meni danas stiže 3 od 10mIU/ml :D

Isto je najosjetljiviji od 10 ml /ul

Koji si radila test? Ja se u testove ne kužim, radila 5-6 testova u životu. Pozitivno mi jedino pokazali clearblue digitalni i to na dan kašnjenja ili dan nakon kašnjenja.

Naručila sam preko neke stranice tu iz hrv. one step se zove ,ali nije nikakav brend ,kao npr. Clear Blue ,meni se Clear Blue ne sviđa,jer jako puno ta njegova plava boja crtica razlijeva i možeš dobiti lažan plus ,a i onaj za 6 dana ranije od Clear Blue isto je osjetljivost 10ml/ul kao i ova moja trakica,samo što taj test košta 60 kn ,a 5 mojih trakica 36 kn.

Ma da, pre skupi su. Ja digitalni radila pa nemam iskustva s CB s crtama. A onaj gravignost ultra koji spominjete gdje kupujete? Nisam vidjela u DMu, Bipi a nema ni kod mene u ljekarni…

Keysi ga preporučuje,a ni ja ga nisam našla u dmu,bipi ali sam čula sam da su one trakice iz mullera dosta dobre..😝

Skroz su ti mullerove ok... Meni pokazale crtu na 12dpo. Ima CB i do 6 dana prije M.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Pipin
    06. Travanj 2022. 11:12

11 dpo i ne jutarnji urin je Pre rano za test jelda? Petak trebam dobiti

• Kokili
    06. Travanj 2022. 11:13

Jutro svima i molim savjet. Maloprije sam bila na wc-u, kad sam se obrisala vidjela aam smedarenje na papiru. E sad, je li to odmah znak za uzbunu i da zovem gin ili da  danas jos pricekam da vidim razvoj situacije? Usla sam u 10 tt 🤔

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Pipin
    06. Travanj 2022. 11:16

Kolili odmah zovi, bolje puhati na hladno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.