Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    05. Travanj 2022. 23:51

kokii2219

lil_me

slatka_malena_

lussy2205

slatka_malena_

Curke ja sam uzasno zabrinuta
    Bila sam kod ginekologa moze me za 15 dana primit na pregled…
    Mene uzasno boli trbuh u trudnoći jel to normalno da se cijela trudnoca s vodi na to da boli trbuh…
    Jel moguce da dobijem neko krvarenje znam da nemam ali uzasno se bojim za bebaca….
    Bar malo da me utjesite ko ima iskustva sa trudnocom i koje prosao bez krvarenja

Moja majka je samnom imala istu situaciju,bol kao da će dobiti i svaki sekund procuriti,ali to ti je skroz normalno ,maternica se širi… A što se tiče ultrazvuka ,pa ja sam i očekivala da će ti reći dođi za 15 dana,jer sigurno ima i druge trudnoće koje vodi ,a i možda ti je još rano za pregled s obzirom da ti kasni ,ako se ne varam 9-10 dana. Neka te usrećuje to su ogromne šanse da za 15 dana čuješ otkucaje i vidiš plod,jer mislim da ti je prerano ići na pregled prije 6-7 tjedna…

Usrecuje me to sve ali mucim se da ne bude krvarenje tog se bojim da nebudem morala na hitnu nebi da bebu izgubim

Istina sve što cure kažu, meni je zabrinjavajuće koliko si neinformirana, kad si preskočila trudnoću i začeće, ovih 9 mjeseci posveti istraživanju o novim saznanjima u vezi odgoja, prehrane, lokomotornog razvoja djeteta… Iako je ova tema kakva je, ipak, najlakše je zatrudnjeti.
    Svu sreću ti želim 🍀, opusti se i porazgovaraj s nekom bliskom osobom, mamom, sestrom, bakom….

👏👏👏 slazem se, slican komentar sam ostavila iako je tema drugog tipa od njene situacije, svaku rijec potpisujem🤗

Ma ja uopće ne kuzim ...u svakoj grupi drugacije pise .....negdje je 4 tj trudna...negdje 7 tj...negdje je bila kod ginekologa  negdje nije🥴🥴🥴 ugl ... treba se opustit .. a I potpisujem sve što ste rekle....
    Keysi I Siri ♥️javite se 
    Cure laku noc svima🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Deic17
    06. Travanj 2022. 07:17

Draga Kejsy!!! Najbitnije je da ti budes ziva i zdravaa, a to je najbitnije od svegaa...drago mi je da si tamo, jer ces biti stalno pod kontrolom...svanut ce sunce i sijat ce punih 9 mjeseciii, vjerujem u too! Drugim curkama, isto zelim dobro jutrooo ❤❤❤ curke moje, u pet cu dobiti sigurnooo, ova bolescura me jucer dokrajcilaa...nisam se testirala, zato sto sam sigurna da je neka teska crijevna viroza, ma da sam posumnjala i u upalu slijepo crijeva...ostri bolovo u zeludcu, kakve nikada nisam imala, gorila sam cijeli dan i cijelu noc, temperatura isla do 39, bas sam se napatila, ali sva sreca da me je moj dragi dadiljao, mazioo i pazio, pa mi je malo lakse...temperatura je zasada 37,5, znam da nije tema, ali eto, cisto da se malo pojadam...pazite mi se ovih proljetnih viroza, bas su zajebane...puse svima 😘😘😘😘

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Pipin
    06. Travanj 2022. 07:26

Kejsy - držim fige i mislim na tebe

Deicii - o bas si se napatioa😩😩😩 ali drzim fige da vjestica ipak ne dodje

Ja 11 DPO - i dalje nista osim probadanja jajnika i tu i tamo grčenja dolje🤷🏼‍♀️

Pipin
    06. Travanj 2022. 07:27

Deic ja sam imala upalu slijepog crijeva ako imas probadajuce bolove prvac hitna. Ja dola u zadnji tren prije puknuca

Deic17
    06. Travanj 2022. 07:30

Pipin

Deic ja sam imala upalu slijepog crijeva ako imas probadajuce bolove prvac hitna. Ja dola u zadnji tren prije puknuca

Ali ti bolovi su mi se javljali svakih pola sataa, ali bas onako pokvareno, kao da me netko probode sa macem jedno 10 puta, previjala sam se od bolovaa...bas kao neki napadaji...i onda nakon tog napadaja, stane...nesto me sitno boljelo preko noci, ali ne tako intenzivno kao prije spavanja...i sad sam se ustala, malo me zaboljelo, otisla na toalet i zasada nistaa....ja sam prosla 100 crijevnih viroza, ali mi je ovo bas bila patnja

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Deic17
    06. Travanj 2022. 07:32

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Deic17

Draga Kejsy!!! Najbitnije je da ti budes ziva i zdravaa, a to je najbitnije od svegaa…drago mi je da si tamo, jer ces biti stalno pod kontrolom…svanut ce sunce i sijat ce punih 9 mjeseciii, vjerujem u too! Drugim curkama, isto zelim dobro jutrooo ❤❤❤ curke moje, u pet cu dobiti sigurnooo, ova bolescura me jucer dokrajcilaa…nisam se testirala, zato sto sam sigurna da je neka teska crijevna viroza, ma da sam posumnjala i u upalu slijepo crijeva…ostri bolovo u zeludcu, kakve nikada nisam imala, gorila sam cijeli dan i cijelu noc, temperatura isla do 39, bas sam se napatila, ali sva sreca da me je moj dragi dadiljao, mazioo i pazio, pa mi je malo lakse…temperatura je zasada 37,5, znam da nije tema, ali eto, cisto da se malo pojadam…pazite mi se ovih proljetnih viroza, bas su zajebane…puse svima 😘😘😘😘

Bas mi je zao zelim ti brz oporavak. Ja cekam UZ pa budu provjerili ako beta bude u opadanju brzo cu kuci

Hvalla tiii...ma samo se nadam da nije nesto ozbiljnije, jer ako je, imat cu veliki problem, jer mi kolokviji pocinju od petka...kada su ti rekli da je UZV? 

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️

Pipin
    06. Travanj 2022. 07:39

Deic - tako je tocno meni bilo + temperatura. Doduse, nijw prestalo definitivno! Ako se opet pogorsa radije odi provjeriti

Pipin
    06. Travanj 2022. 07:52

Lusay umirem od smijeha na obje!! Ja odlucila petak ujutro raditi ukoliko ne dodje vjestica ili ne krene smedjarenje! 12 dpo mi se cini vec solidno, kao d abi moglo pokazati?

bodido
    06. Travanj 2022. 08:10

Angiee

Cure koje ste pile čaj od vrkute - danas sam ga počela piti, i cili dan googlam o njemu naravno 😂
    Pa me sad zanima, naišla sam na dosta drukčijih preporuka kada ga piti.
    Pijem li ga non stop ili moram prestat za vrijeme ovulacije ili moram prestat za vrijeme M??
    😰😰😰😰
    #confused

Ne znam za vrkutu, ja pijem konopljiku već dugo u obliku kapi svaki dan i moram reći da čim prestanem malo odmah mi se poremeti ciklus i ja budem kaos - pms na najjače, muž kaže da režim na njega. 

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Silmarilion
    06. Travanj 2022. 08:13

Tek sam jučer počela pit, al baš mi paše - mislim okusom! 😄
    Vidit cemo kroz par dana oću išta primjetiti. 
    Jutros sam krenila s mjerenjem bazalne, pa ćemo vidjeti.
    Sutra popodne svakako idem u ginekologa, baš sam pod stresom, gori mi je on od zubara 🤣

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.