Evo ja nisam nista pametija sad.. beta je 60.3 duplanje je na nekih 6 dana sto je bas lose.. ali raste.. tako da opet do UZ ne znam nistaeto bas igra zivaca pa to je …
Ajme ja bi poludila, svaka ti cast!
Samo hrabro i pozitivno naprijed! 🤞🏻❤️
❤️🙏🏻
Ma ja sam već odavno napisala da je Keysi Ksena ratnica ♥️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bila sam na pregledu. Vidi se nešto sićušno u razvitku neki balončić,dosta je blizu hematomu koji je narastao par milimetara,srce još nemamo al doktor kaže da bi za dva tjedna mogli imati otkucaje,zapravo trebali bi svakako ako se nastavi ovim tempom,a do onda štrikanje 🥶
Došla sam vam samo javiti jer dajete nevjerojatnu podršku i hvala Vam na tome 😘
Saljem zagrljaje! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️🙏🏻
Iskrena da budem nemam pojma sta dalje. Muz je ziv istraumiran, on jednostavno nije bio svjstan koliki rizik imam ja za ponovnu van matericnu, nij euopste misoo o tom da meni opet moze biti zivot ugrozen, obzirom da sam jedva prezivjela prosli put.. Pitanje je da li nakon ovog idemo dalje.. jer je ovo drugi put u 5 ciklusa da sam u istoj poziciji i da smo u traumama.. nemam pojma iskreno moramo dobro razmisliti sta dalje, jer ako ce on da sleti s pameti dok ne uspijemo nije ni to resenje.. A nisam ni ja daleko danas mi je bas uff. Najvece su sanse da ce biti ici rjesiti i ovaj jajovod i straha vis enem ai direkt iFV to ostaje jedina opcija.. A vise nema jajovoda ni straha…
Jao Keysi vidim da ti je jako teško ...baš bi voljela s tobom ovako porazgovarati... tako sam tužna zbog tebe ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy pratim tvoju situaciju, molim se za tebe i za najbolji mogući ishod 🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Iskrena da budem nemam pojma sta dalje. Muz je ziv istraumiran, on jednostavno nije bio svjstan koliki rizik imam ja za ponovnu van matericnu, nij euopste misoo o tom da meni opet moze biti zivot ugrozen, obzirom da sam jedva prezivjela prosli put.. Pitanje je da li nakon ovog idemo dalje.. jer je ovo drugi put u 5 ciklusa da sam u istoj poziciji i da smo u traumama.. nemam pojma iskreno moramo dobro razmisliti sta dalje, jer ako ce on da sleti s pameti dok ne uspijemo nije ni to resenje.. A nisam ni ja daleko danas mi je bas uff. Najvece su sanse da ce biti ici rjesiti i ovaj jajovod i straha vis enem ai direkt iFV to ostaje jedina opcija.. A vise nema jajovoda ni straha…
Da ti barem mogu nekako pomoci. Toliko mi je zao jer si divna osoba i zasluzujes imati svoju srecu, jos jednu bebu..
Nadam se da ce se to i ispuniti, bez problema i straha!
❤️🙏🏻
Sad da ja pitam jel normalno da trudnicu boli trbuh mene danas boli malo cijeli dan pa se bojim da se bebi Nes ne desi
Normalno je imati grceve nalik na one pred menstruaciju sve dok nemas krvarenja
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Cure, puno hvala na pomoci! 😘
Baruna Filipovica prima uzorke od 7:30 do 9:30 pon, uto i cet, a ja bas u sri u 8:45 narucena. 🙄
Pise tu: https://www.stampar.hr/hr/usluge/mikrobioloske-pretrage
Rockefellerova prima svaki dan od 7:30 do 11.
https://www.hzjz.hr/sluzba-mikrobiologija/prijemna-ambulanta-prijem-pacijenata-i-izdavanja-nalaza/
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Cestitke na zarukama i plusicu! 🥳 Kakva neizvjesnost danas popodne cekaju rezultate obecanog testiranja. 🤣
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Cestitke na zarukama i plusicu! 🥳 Kakva neizvjesnost danas popodne cekaju rezultate obecanog testiranja. 🤣
I to cura trudna 7 tjedana zadnja menga joj je bila 17.2 ajme majko .... ja nebi izdržala toliko nikako🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji