Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    05. Travanj 2022. 11:21

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Ako nesto nije ok na listi pisite, malo sam je morala skratiti, a mozda sam nesto i promasila, malo sam losa sa koncentracijom zadnjih dana opravdano zaista..
    Predugacka je lsta pa da ne objavljujem u dva djela, mozda sutra malo skrati i listu trudnica, koje su vec dobrih 2 mj na divnim trudnickim temama i nadam se da tamo ostamu do poroda i kasnije se nastave druziti sa savjetima o bebicama, a mi ove da napravimo mjesta za nove plusice i ispratimo cure na ljepse teme i da naravno napravimo mjesta za nove trudilice

Pa da, ažuriramo malo popis, hvala tebi što se trudiš i vodiš ga...

MBM🐬🍀💕
    05. Travanj 2022. 11:21

Evo me i ja napkon a na ovoj temi. Men stigla napko 03 04 22. Ovaj mjesec planiram raditi na bebi. Zelim puno srece svima vama koje ste ulovile svoje + i koje planirate na bebi

Mareeeee3112
    05. Travanj 2022. 11:24

Ajme cure koliko Vas je ...baš lijepo za vidjet ...veselim se novim plusičima i čekam Vas na zimskim bebama♥️🤰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    05. Travanj 2022. 11:30

MBMikica

Evo me i ja napkon a na ovoj temi. Men stigla napko 03 04 22. Ovaj mjesec planiram raditi na bebi. Zelim puno srece svima vama koje ste ulovile svoje + i koje planirate na bebi

sretnooo <3

kokii2219
    05. Travanj 2022. 11:44

Dobar dan ili da kazem dobro jutro dame obzirom da sam tek prije nekih pola sata ustala. Sto mi kaze sestra "e jest ti Bog i dao"😂. Nadam se da ste sve okej i da nam ova sedmica donosi makar jos 3-4 plusica.
    Kejsy slazem se s idejom da se lista malo "uredi". Vidim imena neka na listi koja se nisu javila otkako sam ja barem na forumu ono "ponovo". Bar 2 mj. Ili ono dodju jave se jednom u mjesecu i opet ih nema a ti ih imas. I trudnice koje su vec zamakele lijepo napravit mjesta za nas iduce😊.
    Nadam se da si ti dobro, da ce danas tvoj pregled nesto nam dobro donijeti i da se mozemo s tobom veseliti. U svakom slucaju, ne daj se, nemoj se pokolebati sta god bude. Drzi se jako 💪🏻🤞🏻

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

mare2805
    05. Travanj 2022. 11:54

Kejsy najveći mogući zagrljaj šalje! Želim ti puno snage za dalje i što god da bude i da se desi samo da ti budeš dobro 🥰 

Čestitam na plusicima, curama koje su ulovile pik nek im bude zadnji put da im treba takva vrsta trakica, a vama cure koje čekate vještice želim da ne dođu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼  

Mene moja bol i dalje nije prošla pa sam odlučila otići kod svog ginekologa na UZV i na žalost malena upala se stvorila, poslao je i briseve pa ćemo vidjeti 🤷🏼‍♀️ rekao je da nije ništa strašno, čak je uvjeren da će nalaz briseva biti uredan..dao mi je antibiotike za sad..točno sam znala da se nešto događa, jer svaka od nas pozna svoje tijelo i znamo već kakve vrste boli imamo 😊 
    Tako da je ovaj mjesec pauza za nas, ali Boze moj što je tu je..nek dole sve bude uredu pa da onda sljedeći mjesec bude plus 🤞🏼🤞🏼 

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

baarbaraa34
    05. Travanj 2022. 12:06

Muz pozitivan na PCRu, a izgleda i mene hvata🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Nista od sutra😭
    Kejsy pisi me za 25.4.

happy_m
    05. Travanj 2022. 12:21

Samo da javim da sam danas bila na redovnog pregledu(željela sam provjeriti da je sve uredu s obzirom da smo se odlučili na drugu bebicu), te sam presretna jer su nalazi odlični te je rekla bi po ovim nalazima za max 2-3 mj trebala ostati trudna 🤗. Nema nikakvih upala, vodeći foliju je 10 mm ( 9dc ) i rekla je doktorica da bi ovulacija trebala nastupiti za 3-6 dana tako da od danas svaki drugi dan u akciju i nadam se da ću krajem mjeseca ugledati plusic, to bi mi bio poklon za rođendan i godišnjicu braka 😃❤ 
    Vidim da nas ima jako puno sa sličnim datumi ma i baš se veselim, imam osjećaj da će bit puno plusica 😃

happy_m
    05. Travanj 2022. 12:40

lussy2205

happy_m

Samo da javim da sam danas bila na redovnog pregledu(željela sam provjeriti da je sve uredu s obzirom da smo se odlučili na drugu bebicu), te sam presretna jer su nalazi odlični te je rekla bi po ovim nalazima za max 2-3 mj trebala ostati trudna 🤗. Nema nikakvih upala, vodeći foliju je 10 mm ( 9dc ) i rekla je doktorica da bi ovulacija trebala nastupiti za 3-6 dana tako da od danas svaki drugi dan u akciju i nadam se da ću krajem mjeseca ugledati plusic, to bi mi bio poklon za rođendan i godišnjicu braka 😃❤
    Vidim da nas ima jako puno sa sličnim datumi ma i baš se veselim, imam osjećaj da će bit puno plusica 😃

Sretno i želim ti uspjeh ,da idući ciklus ne dodje🤞

Hvala tiii, držim fige da je i tebi ovo dobitan ciklus i da za dva tri dana pošalješ veliki plusic 🤗

BlairWaldorf
    05. Travanj 2022. 12:55

Mart0409

https://ibb.co/BnbZm8J
    Evo moje trakice od prije 20ak min.. jesam ga uhvatila!!

Lijepo je potamnila. 
    Meni još malo fali nadam se da će jos potamniti

https://ibb.co/FmyVXZH🙏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.