Čestitam cure♥️♥️♥️
Slatka mala???? Gdje je slika… panjel pozitivan ili? Od jutra radis taj test🤣🤣🤣
Hahahahh, mora da piski jos uvijek...😊🤣🤣 bas nas lijepo izvozalaaa
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Meni se cini da je to troll 😂
Prvo je pisala da joj inace kasni 8-9 dana i zato nije ranije posumnjala na trudnocu, onda je pisala da au joj ciklusi uvijek tocni (+/-1 dan), itd.
Ma i meni se čini, neki malodobni trol, nažalost...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Mi smo se ovaj vikend zarucili 😁 U subotu napokon docekala 😍
Awwww, cestitam tii!!! Ajdee pisii, ma kako se to sve odvilooo?? 😊😊❤❤
Hvala 😁
Meni je bilo mi jako vazno da ne bude nigdje na javnom mjestu i da nema nikog oko nas i to je ispostovao, bilo je skroz intimno. Doma, ujutro kad smo se probudili i izlezavali jos u krevetu 😍
Kejsy i Siri držim fige da sve bude u redu 🤞
Vi ste mi nekako najupečatljivije..
Curama koje prate ovulaciju, u akciju i umakanje, postavljajte lh trakice, da vam druge kažu misljenje🤞🤞
ZM 7.3
Meni danas jedan dan kasni, ništa ne osjećam, malo napuhana uvečer... Niti me grudi bole ni ništa, dolje kao menstrualni bolovi...
ZM 7.3
Meni danas jedan dan kasni, ništa ne osjećam, malo napuhana uvečer… Niti me grudi bole ni ništa, dolje kao menstrualni bolovi…
Hej zar nisi ti s nama na zimskim bebama...😁imamo tamo istu gospođicu pa pitam🤣 samo neznam jel tamo veliko a ovdje malo slovo pobrkala sam mozda
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi smo se ovaj vikend zarucili 😁 U subotu napokon docekala 😍
Awwww, cestitam tii!!! Ajdee pisii, ma kako se to sve odvilooo?? 😊😊❤❤
Hvala 😁
Meni je bilo mi jako vazno da ne bude nigdje na javnom mjestu i da nema nikog oko nas i to je ispostovao, bilo je skroz intimno. Doma, ujutro kad smo se probudili i izlezavali jos u krevetu 😍
To sam i ja svome rekla, da mi je jako vazno da to bude samo nas trenutak i niciji drugii, nekako su mi te javne prosidbe fuj...🤣🤣🤣awww, e pa to je stvarno i najljepseee i onda lijepo navecer vecerica 😊❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
https://ibb.co/mhv3nbv
Evooo curke
Pa ovo je pluscina i pol 🤣🤣🤣🤣 cestitam tii 😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Meni danas jedan dan kasni, ništa ne osjećam, malo napuhana uvečer… Niti me grudi bole ni ništa, dolje kao menstrualni bolovi…
Hej zar nisi ti s nama na zimskim bebama…😁imamo tamo istu gospođicu pa pitam🤣 samo neznam jel tamo veliko a ovdje malo slovo pobrkala sam mozda
Jesam tamo na bebama, testirala se 6 dana prije menge 😅
Danas prvi dan kako kasni....
ZM 7.3
Dva dana se cekalo za ovo, eto i isplatilo se na krajuu...slatka malena, narucuj se na pregled 😊😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Sortiraj odgovore
Najstariji