Bila sam na pregledu. Vidi se nešto sićušno u razvitku neki balončić,dosta je blizu hematomu koji je narastao par milimetara,srce još nemamo al doktor kaže da bi za dva tjedna mogli imati otkucaje,zapravo trebali bi svakako ako se nastavi ovim tempom,a do onda štrikanje 🥶
Došla sam vam samo javiti jer dajete nevjerojatnu podršku i hvala Vam na tome 😘
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️šaljem zagrljaj ....koji si tjedan? 🤰🤰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
https://imgbb.com/ [imgbb.com] udjes tu “upload-aš” sliku,
dobiješ link koji trebaš kopirati
nama tu
Kejsy drži se , šaljem ti velikiiiii zagrljaj
Siri drži se i čuvaj ,odmaraj
Bila sam na pregledu. Vidi se nešto sićušno u razvitku neki balončić,dosta je blizu hematomu koji je narastao par milimetara,srce još nemamo al doktor kaže da bi za dva tjedna mogli imati otkucaje,zapravo trebali bi svakako ako se nastavi ovim tempom,a do onda štrikanje 🥶
Došla sam vam samo javiti jer dajete nevjerojatnu podršku i hvala Vam na tome 😘
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️šaljem zagrljaj ….koji si tjedan? 🤰🤰
Po M 6+6 a po ovulaciji 5 okruglih. Velika razlika ali eto..budemo vidli kako će biti za 2 tjedna…
Ma meni isto piše kao 5+2...kao 6 tj.... znači tu smo negdje😁😁🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bas smo dragi i ja razgovarali, nema staaa, uskoroo zarukee, necu ga gnjaviti tocno koji dan, ali evoo jos samooo malooo...to je vjerovatno taj put za Sarajevo, nema sto drugooo bitii...bas mu kazem, mozda i ne bih voljela odmah sada ostati trudna, barem ne u narednih mjesec i pol, voljela bih bas tada popiti po koju butelja vinaaa sa njim, ali eto, kako god da ispadne, neka ispadneee....ako ne vinoo, uvijek se mogu zadovoljiti sa cevapima i svijezim cijedjenim 😊😊😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Čestitam cure♥️♥️♥️
Slatka mala???? Gdje je slika... panjel pozitivan ili? Od jutra radis taj test🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mi smo se ovaj vikend zarucili 😁 U subotu napokon docekala 😍
Awwww, cestitam tii!!! Ajdee pisii, ma kako se to sve odvilooo?? 😊😊❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Meni se cini da je to troll 😂
Prvo je pisala da joj inace kasni 8-9 dana i zato nije ranije posumnjala na trudnocu, onda je pisala da au joj ciklusi uvijek tocni (+/-1 dan), itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji