Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    04. Travanj 2022. 20:26

kokii2219

BlairWaldorf

Čestitam ti ali ako tjedan dana kasni sto to nije onda 5 tjedana trudnoće ? 🤷

Da baš jer ginekolozi, doktori i bilo tko medicinski obrazovan i strucan u tom polju ne racuna od datuma zaceca nego od datuma posljednje mjesecnice msm nemoguce je svakako znsti kad je bilo zacece osim ako nije bio embriotransfer

Često čujem žene kako govore, da je doktor rekao netočno, one su dva tjedna manje (ili slicno) trudne 🤣🤣🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

kokii2219
    04. Travanj 2022. 20:29

lil_me

kokii2219

BlairWaldorf

Da baš jer ginekolozi, doktori i bilo tko medicinski obrazovan i strucan u tom polju ne racuna od datuma zaceca nego od datuma posljednje mjesecnice msm nemoguce je svakako znsti kad je bilo zacece osim ako nije bio embriotransfer

Često čujem žene kako govore, da je doktor rekao netočno, one su dva tjedna manje (ili slicno) trudne 🤣🤣🤣

Pa u sustini je tako al' zene kao zene 😂 znaju kad je bio taj "pik odnos" pa se mogu sracunati, al sumnjam da ti to dr bas tako kaze eh tad ti je bilo zacece toliko si trudna. Nego pita kad je bila zadnja menga😂

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

kokii2219
    04. Travanj 2022. 20:33

kokii2219

lil_me

kokii2219

BlairWaldorf

Pa u sustini je tako al' zene kao zene 😂 znaju kad je bio taj "pik odnos" pa se mogu sracunati, al sumnjam da ti to dr bas tako kaze eh tad ti je bilo zacece toliko si trudna. Nego pita kad je bila zadnja menga😂

U svakom slučaju da me se pogrešno ne shvati😂!! 
    Meni je jako drago ugledati ovako 2 jako vidljive crtice i radujem se kao da su moje. Čestitam ti naravno slatka_malenaa i da bude sutra sve uredu kod ginekologa. Cuvaj se sada jer cuvas dva ljudska bica, sebe i bebu😃. Sretnoo🤗

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 20:36

lussy2205

Mare3112

lil_me

Meni danas jedan dan kasni, ništa ne osjećam, malo napuhana uvečer… Niti me grudi bole ni ništa, dolje kao menstrualni bolovi…

To će ti još neko vrijeme držat…. osjetim ih još uvijek tu I tamo ali sve slabije te menstrualne bolove…na momente…danas najslabije do sad….

Mare,kad su ti počeli ti " menstrualni " bolovi ,meni od 30.3 krenuli ti neki bolovi u jajnicima i zadnjih par dana u maternici nelagoda i kao menstrualna bol tolika da idem gledati na wc ako je stigla🩸🩸,inace samo žigne par dana prije i onda na dan 🩸 bolovi budu jaki i dobijem,a sada full rano počeli ,što inače nije slučaj.

Počelo je na dan kqd sam trebala dobiti menstruaciju.... i onda ono 2 il 3 puta u danu po par sekundi...jednom me baš jako zabolilo  sad sve slabije... to ti je kao ono menstrualni grc... zaboli i pusti....😊mg puno pomaže  ...😊😊a 2 dana su me također leda ubijala🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pipin
    04. Travanj 2022. 20:41

Siri 🐾

Bila sam na pregledu. Vidi se nešto sićušno u razvitku neki balončić,dosta je blizu hematomu koji je narastao par milimetara,srce još nemamo al doktor kaže da bi za dva tjedna mogli imati otkucaje,zapravo trebali bi svakako ako se nastavi ovim tempom,a do onda štrikanje 🥶
    Došla sam vam samo javiti jer dajete nevjerojatnu podršku i hvala Vam na tome 😘

Siri ❤️❤️❤️❤️❤️ Samo tako dalje

Pipin
    04. Travanj 2022. 20:43

DaMa_21

Mi smo se ovaj vikend zarucili 😁 U subotu napokon docekala 😍

Čestitkeee🥰

Pipin
    04. Travanj 2022. 20:46

lil_me

Meni danas jedan dan kasni, ništa ne osjećam, malo napuhana uvečer… Niti me grudi bole ni ništa, dolje kao menstrualni bolovi…

Odlicnooooo, kad piskis?❤️

Pipin
    04. Travanj 2022. 20:47

lil_me

Mare3112

lil_me

Hej zar nisi ti s nama na zimskim bebama…😁imamo tamo istu gospođicu pa pitam🤣 samo neznam jel tamo veliko a ovdje malo slovo pobrkala sam mozda

Jesam tamo na bebama, testirala se 6 dana prije menge 😅
    Danas prvi dan kako kasni….

Ups pa ti si nam vec trudnica, zbunila me nova fotka😅

lil_me
    04. Travanj 2022. 20:48

Pipin

lil_me

Odlicnooooo, kad piskis?❤️

Hej, ne znam jesi li srela moj post, piškila najvjerojatnije na 10/11 DPO... I CB digitalni bio pozitivan rekao 1-2 nedjelje 

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Pipin
    04. Travanj 2022. 20:52

Ma jesam jesam, sad sam se sjetila😬 mislim da si imala drugu fotku pa me zbunilo🤪 bitno da vjestica nije dosla i da sve super ide😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.