slatka malena takvi bolovi su normalni za trudnoću. Pogotovo pocetak. Najblazenije je drugo tromjesjecje. Ako primjetis nesto bas neobicno ili sto ti neda mira naravno trk doktoru pa bolje otic, a da nije nista nego obratno. Ali samo opusteno.
teamGrom predivno! Uzivajte i dalje i mazi stomacic!🤰🏻
Missy87, Pipin sretno❣
Maricka dok ne stigne M ima nade!
Ja sam muzu kupovala tablete za poboljsanje spermica i vidjela da ima i 'zenska verzija'. Nisam sigurna za sto je tocno, ali evo zovu se Profertil, ali naravno za zene pa pogledaj.
Keysi svi ti saljemo hrpu zagrljaja i podrske u svemu!
Kazes 'bolje da nisam radila betu' Ma neka si radila, pogotovo obzirom na tvoju povijest, a i ono sto covjek odluci u nekom trenutku je u tom trenu mislio da je to najbolje. Kasnije zaljenje nema smisla jer napravis ono sto smatras najispravnim tada i to je to.
Znam da si cesto pisala o vanmatericnoj, ali nikad nisam uhvatila dali je zbog toga sad povecana vjerojatnost da se to opet dogodi ili imas nekih drugih predispozicija koje povecavaju šansu za njom?
Ako vec ne moze biti rezultat koji ti svi prizeljkujemo nek samo bude dobro za tebe❤
Ja ipak sutra idem na propuhivanje.
Rekao bi covjek Njemacka satkana od pravila i reda, a ono sve zbrda z dola! 🙈
Drzte fige da bude dobro.
Ja ipak sutra idem na propuhivanje.
Rekao bi covjek Njemacka satkana od pravila i reda, a ono sve zbrda z dola! 🙈
Drzte fige da bude dobro.
Držimo fige!!
Dobro jutro cure… Juce je bas bio tezak dan… Inace kazu jutro pametnije od veceri.
Meni kad se muz uspanici, onda se moje smaopouzdanje poljulja, pa i logicno je, jer nisam sama ja u svemu ovom. On se moze pomiriti satim da nemamo vise djece, ali da me ne izgubi, e nije da ne mogu da ga razumijem i shvatam njegov strah, i vrlo dobro znam sta je prosao 2008. godine i da nikad nikom taj scenarij ne bi pozelio, pogotovo da mu se to ponovi.
Meni stize 75 testica na trudnocu imam 100 kom. LH trakica, odustajanja nema
Nego salu na stranu, malo sam smaa sa sobom jutros se dogovorila, pa onda sa dragim. Na njemu je da se sndje kako zna i umije da se iznese sa situacijim, a ja obecala kad osjetim da psihicki ne mogu dalje, to je to ili nesto mjenjamo i li odustajemo. Dok ja mogu da se nosim sa rizicima nema odustajanja. Sutra je UZ u 14:40h doci ce dokrorica ranije na posao da ne cekam. A onda dogovorim sa doktoricom sta dalje i ako sledeci put dodje do ovog sta i kako najranije mozemo saznati o cemu se radi da ne ludim ovoliko. Jer nekolko pretraga u kobinaciji moze reci prilicno. Naravno ako ovo zavrsi kako god, budemo isli rjesiti polip, briseve i ako bude moguce da se tj moj jajovod poblize pregleda (ako opstane nakon ovog). On je definitivno pogodan, cim dolazi do oplodnje, ali ako ima oziljke ili nesto pa celija zapne negde onda je to opet problem. U tom slucaju ako s ene moze popraviti moda ga bolje ukloniti i znamo na cemu smo, ici na IVF i sta bude. Jer nije resenje i jos 5 puta proci ovo ludilo, ako je taj jajovod prepreka, onda mi stvarno nije od koristi i samo gubim vreme i celije.
Tako da nekad treba prespavati, pa onda sve ponovo promisliti.
Cure moje testice na sunce.. Vidjela sam da je neko imao fini mljecni iscjedak🤞🤞🤞 🤞 neka bude znakic dobar za jos jedan plusic. (koliko sam mogla popratiti, malo sam bila van sebe juce) Budem malo prelistala unazad..
Jutro,kod mene na 27 DC i dalje prisutno probadanje jajnika,da baš idem gledati ako je stigla 🩸🩸,identičan bol,izluđuje me ovo ,kakav je to "pms" koji traje vec 10 dana 😂😂😂😂
Držim fige!! I mene probada u jajnicima baš dosta. Doduše, danas je krenulo i grčenje maternice na momente pa me malo strah da je kod mene to ipak PMS, vidjet ćemo! Kad ti je za ne dobiti? Meni u petak trebs NEstići...
https://ibb.co/BnbZm8J
Evo moje trakice od prije 20ak min.. jesam ga uhvatila!!
AKCIJA AKCIJA AKCIJA
https://ibb.co/BnbZm8J
Evo moje trakice od prije 20ak min.. jesam ga uhvatila!!
AKCIJA AKCIJA AKCIJA
Bome da!!! Čekam da dođe da ga zaskočim. 😂
Neće znati što ga je snašlo
Jutro,kod mene na 27 DC i dalje prisutno probadanje jajnika,da baš idem gledati ako je stigla 🩸🩸,identičan bol,izluđuje me ovo ,kakav je to "pms" koji traje vec 10 dana 😂😂😂😂
Držim fige!! I mene probada u jajnicima baš dosta. Doduše, danas je krenulo i grčenje maternice na momente pa me malo strah da je kod mene to ipak PMS, vidjet ćemo! Kad ti je za ne dobiti? Meni u petak trebs NEstići…
Isto u petak 😂😂😂
A jesmo na iglama obje, jao meni! Kad testiraš?
Držim fige!! I mene probada u jajnicima baš dosta. Doduše, danas je krenulo i grčenje maternice na momente pa me malo strah da je kod mene to ipak PMS, vidjet ćemo! Kad ti je za ne dobiti? Meni u petak trebs NEstići…
Isto u petak 😂😂😂
Plan je da čekam petak ,jer imam još samo dva testa ,pa da ih ne potrošim sada ranije ,ako mi bude kasnilo.. ti?
Pametno! Ja nemam doma testova da ne dođem u napast haha. Pa vidjeti ćemo, ako ne dođe do petka ujutro, u planu mi je u pauzi od ručka ići kupiti test pa raditi ili popodne kad kući stignem ili sutradan...
Isto u petak 😂😂😂
Plan je da čekam petak ,jer imam još samo dva testa ,pa da ih ne potrošim sada ranije ,ako mi bude kasnilo.. ti?
Pametno! Ja nemam doma testova da ne dođem u napast haha. Pa vidjeti ćemo, ako ne dođe do petka ujutro, u planu mi je u pauzi od ručka ići kupiti test pa raditi ili popodne kad kući stignem ili sutradan…
Daaaa,ili čak u subotu budem i ja radila s jutarnjim urinom
To mi se čini kao najsigurnija opcija i dao dragi Bog da ne stigne do tad
Isto u petak 😂😂😂
Pametno! Ja nemam doma testova da ne dođem u napast haha. Pa vidjeti ćemo, ako ne dođe do petka ujutro, u planu mi je u pauzi od ručka ići kupiti test pa raditi ili popodne kad kući stignem ili sutradan…
Daaaa,ili čak u subotu budem i ja radila s jutarnjim urinom
To mi se čini kao najsigurnija opcijai dao dragi Bog da ne stigne do tad
Hehe,taman bi imale i termine slične datume 😂🤰😝😝😝😝😝
To bi bilo tako dobrooooooo <3
Sortiraj odgovore
Najstariji