Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Azraa25
    04. Travanj 2022. 15:32

Ej cure ja upravo radila test bijel kao snijeg,inace mi kao kasni 7 dana,ali po isjedku i svemu ovulacija je po mojoj procjeni kasnila i bila je 20 ili 21..eh danas je men..trebela stici ali je ni na vidiku..predhodnih dana od simptoma sam imala malo vrtoglavica,malo mucnina,inace pred men..jako bolne grudi sada nista..isjedak tu i tamo..etoo

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 15:37

Biti će bolje idući ciklus ne nerviraj  se..... ♥️🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• ivana1990
    04. Travanj 2022. 15:41

kokii2219

ivana1990

Pozdrav drage žene.
    Javljam se u nadi da neka od vas ima neki savjet ili preporuku.
    Radimo na bebi, cca godinu i 4 mjeseca. Od početka godine u dogovoru s ginekologicom uz praćenje plodnih dana s LH trakicama.
    I sad evo drugi ciklus, meni niti jedna trakica ne pokaže crticu osim kontrolne.
    Otprilike znam kad su mi plodni dani, jer sam bila dva puta kod doktorice pa mi je to i potvrdila.
    Ali me zbunjuju trakice.
    Prvo sam radila test ujutro na prvi urin, pa sam tu ja forumu vidjela da je bolje iza 17h, što sam radila u drugom ciklusu, sad opet tako i opet sve negativne.
    Pijem Folnu već nekoliko mjeseci.
    Druge pretrage nisam radila, niti ja niti partner jer je doktorica rekla da pričekamo još max 6 mjeseci. Inače smo oboje zdravi, moji gin pregledi uvijek uredni. Menstruacija točna.
    Ne znam što još mogu probati?

Lijep pozdrav!

Hellouuu, koje LH koristis? Tj koju marku mozda ti ne pasu? A zbunjuje me to da nakon godinu i 4 mj neuspjeha dr da jos 6mjeseci da se priceka da bi sta uradila?

Prvo sam uzela neke u DMu, 5 komada.
    Pa sam još naručila s Aliexpresa, jer sam čitala da i ti budu ok a jeftinije su. A sad sam evo naručila od tete s njuška, za koju sam isto čitala ovdje.
    Ali ovo da, rekla mi je da kao pričekam još 6 mj, jer kao do sad tih godinu dana nisam imala ciljane odnose u vrijeme plodnih dana. I meni je to bilo malo ajde...pa nije da pokušavali jednom dva mjeseca pa da se nije dogodilo 🙄
    Nisam se doduše previše s time opterećivala, išli smo tako da idemo probati pa kad se dogodi, ali evo ne događa se.

Lp

kokii2219
    04. Travanj 2022. 15:50

ivana1990

kokii2219

ivana1990

Pozdrav drage žene.
    Radimo na bebi, cca godinu i 4 mjeseca. Od početka godine u dogovoru s ginekologicom uz praćenje plodnih dana s LH trakicama.
    I sad evo drugi ciklus, meni niti jedna trakica ne pokaže crticu osim kontrolne.
    Otprilike znam kad su mi plodni dani, jer sam bila dva puta kod doktorice pa mi je to i potvrdila.
    Ali me zbunjuju trakice.
    Prvo sam radila test ujutro na prvi urin, pa sam tu ja forumu vidjela da je bolje iza 17h, što sam radila u drugom ciklusu, sad opet tako i opet sve negativne.
    Druge pretrage nisam radila, niti ja niti partner jer je doktorica rekla da pričekamo još max 6 mjeseci. Inače smo oboje zdravi, moji gin pregledi uvijek uredni. Menstruacija točna.

Lijep pozdrav!

Hellouuu, koje LH koristis? Tj koju marku mozda ti ne pasu? A zbunjuje me to da nakon godinu i 4 mj neuspjeha dr da jos 6mjeseci da se priceka da bi sta uradila?

Pa sam još naručila s Aliexpresa, jer sam čitala da i ti budu ok a jeftinije su. A sad sam evo naručila od tete s njuška, za koju sam isto čitala ovdje.
    Ali ovo da, rekla mi je da kao pričekam još 6 mj, jer kao do sad tih godinu dana nisam imala ciljane odnose u vrijeme plodnih dana. I meni je to bilo malo ajde…pa nije da pokušavali jednom dva mjeseca pa da se nije dogodilo 🙄
    Nisam se doduše previše s time opterećivala, išli smo tako da idemo probati pa kad se dogodi, ali evo ne događa 

Kod nas recimo je slucaj da smo se trudili od negdje pocetka septembra, međutim nista se nije primalo, pa sam saznala da sam ja pod upalom koja se vukla mjesecima, a onda i muz se morao lijecit naravno jer se s mene prenijelo na njeg. I rekli su mi ako ne bude nista u godinu dana od ovog ciklusa da onda radimo pretrage jer ne racunaju kao taj period pod upalom. Nego tek sad frisko. Jesi kad probala ove trakice za pracenje ovulacije? https://ibb.co/34scGmB   iskreno ja se nisam nadala da bi mi ovulacija mogla biti prije od 15-17. dana ciklusa al izgleda da cu se bas uvjeriti u suprotno😊 pokusaj sve pa sta bude

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Niksii
    04. Travanj 2022. 15:52

Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr  0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)... Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
    Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

kokii2219
    04. Travanj 2022. 15:55

Kejsyyy cekamo tvoju beticu i nadamo se lijepim vijestimaaa😍🤗
    Slatka_malena sta je s tobom?? Gdje je testic?? 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Mareeeee3112
    04. Travanj 2022. 15:59

Niksii

Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
    Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Ništa strašno i meni je ths 4.14 ne smeta za zacece neg provjeri druge hormone i t3 i t4 .... ugl kod mene su drugačije ref .vrijednosti ...reci će joj da dođe kod endokrinologa  ako ostane trudna i to je to... sta se tiče ths nije za ljecenje

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    04. Travanj 2022. 16:03

Mare3112

Niksii

Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
    Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞

Ništa strašno i meni je ths 4.14 ne smeta za zacece neg provjeri druge hormone i t3 i t4 …. ugl kod mene su drugačije ref .vrijednosti …reci će joj da dođe kod endokrinologa ako ostane trudna i to je to… sta se tiče ths nije za ljecenje

A Mare kako si tii? Jel sve uredu s bebacem? Tj tvojom mrvicom😍🤗
    Kad je pregled sta kaze dr kad ces nam poslati neku slikicu da placem haha😍?

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

• ivana1990
    04. Travanj 2022. 16:04

kokii2219

ivana1990

kokii2219

ivana1990

Pozdrav drage žene.
    Ali me zbunjuju trakice.

Lijep pozdrav!

Ali ovo da, rekla mi je da kao pričekam još 6 mj, jer kao do sad tih godinu dana nisam imala ciljane odnose u vrijeme plodnih dana. I meni je to bilo malo ajde…pa nije da pokušavali jednom dva mjeseca pa da se nije dogodilo 🙄
    Nisam se doduše previše s time opterećivala, išli smo tako da idemo probati pa kad se dogodi, ali evo ne događa

Kod nas recimo je slucaj da smo se trudili od negdje pocetka septembra, međutim nista se nije primalo, pa sam saznala da sam ja pod upalom koja se vukla mjesecima, a onda i muz se morao lijecit naravno jer se s mene prenijelo na njeg. I rekli su mi ako ne bude nista u godinu dana od ovog ciklusa da onda radimo pretrage jer ne racunaju kao taj period pod upalom. Nego tek sad frisko. Jesi kad probala ove trakice za pracenje ovulacije?https://ibb.co/34scGmB iskreno ja se nisam nadala da bi mi ovulacija mogla biti prije od 15-17. dana ciklusa al izgleda da cu se bas uvjeriti u suprotno😊 pokusaj sve pa sta bude

Igra li stvarno ulogu u koje doba dana raditi LH test? Ujutro, popodne, navečer! I ono da treba piti što manje tekućine prije testiranja (što mi baš teško pada, jer pijem dosta vode) 
    Gdje mogu ove testove naručiti? Imaš link možda?

happy_m
    04. Travanj 2022. 16:05

Cure meni je danas 8 dc i od ovog mjeseca sam također odlučila koristiti lh trakice upravo ove koje je kokii2219 stavila...naravno da sam zbog znatiželje počela raditi od jučer cisto da se malo upoznam s njima...zanima me jel normalno da se druga crta normalno pojavljuje samo je svjetlija već ovako rano, s obzirom da imam cikluse od 32 dana? 
    Keysi mislim da smo mi cure nervoznije od tebe same, držim fige da nalazi budu dobri ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.