Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞
Ništa strašno i meni je ths 4.14 ne smeta za zacece neg provjeri druge hormone i t3 i t4 …. ugl kod mene su drugačije ref .vrijednosti …reci će joj da dođe kod endokrinologa ako ostane trudna i to je to… sta se tiče ths nije za ljecenje
A Mare kako si tii? Jel sve uredu s bebacem? Tj tvojom mrvicom😍🤗
Kad je pregled sta kaze dr kad ces nam poslati neku slikicu da placem haha😍?
Tek 12.4 pregled...super sam nemam tegoba...cice me bole u to je to ...tu I tamo pritisak dole ako se naradim na poslu Al sve u svemu super sam...spava mi se stalno🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ivana1990 posto sam ja iz BiH, ja sam ih nasla na OLX.ba i zena mi je poslala 20 kom mislim da mi vise i nece trebati. E jedino da vidis na stranici plus ili minus preko koje je i mare3112 narucivala ja mislim iste ove zelene. Sad samo nrzz odakle si pa od kud ti je bliže i jeftinije naručiti 😊
happy_m ja sam danas na 7.DC odlucila iz radoznalosti napraviti jednu. Naravno pokazala se crtica doosta svjetlija od kontrolne ali nije nemoguce da ti ranije dodje O, samo logika radi ih ono sve dok ne potamni po 1. Mislim ja sam tako odlucila raditi. Kad krene tamniti dok nr ulovim po 2-3 ako nestane ima DM i ovugnost🤣😃 imas sliku da vidimo trakicu?
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Ivana1990 posto sam ja iz BiH, ja sam ih nasla na OLX.ba i zena mi je poslala 20 kom mislim da mi vise i nece trebati. E jedino da vidis na stranici plus ili minus preko koje je i mare3112 narucivala ja mislim iste ove zelene. Sad samo nrzz odakle si pa od kud ti je bliže i jeftinije naručiti 😊
happy_m ja sam danas na 7.DC odlucila iz radoznalosti napraviti jednu. Naravno pokazala se crtica doosta svjetlija od kontrolne ali nije nemoguce da ti ranije dodje O, samo logika radi ih ono sve dok ne potamni po 1. Mislim ja sam tako odlucila raditi. Kad krene tamniti dok nr ulovim po 2-3 ako nestane ima DM i ovugnost🤣😃 imas sliku da vidimo trakicu?
Hvala ti na odgovoru, imam slikicu ali neznam kako ju staviti🤭
https://imgbb.com/ udjes tu "upload-aš" sliku, i dobiješ link koji trebaš kopirati i nama tu postaviti🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
https://ibb.co/fnRQ6H9
https://ibb.co/47KTY9D
Eto mojih od jučer i maloprije. Danas radila i oko 12h, bila svijetla ko i jučer. Sad je krenula tamnit..
Toooo sestro!😎 sad samo prati i ajmoo u akciju prihvati se cove😂😎
Ja 23god.
Muž 25god.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Ponovni start 6/2022
https://imgbb.com/ udjes tu "upload-aš" sliku, i dobiješ link koji trebaš kopirati i nama tu postaviti🤗
https://ibb.co/4YL2xmK
evo nadam se da sam dobro napravila...dvije su od jučer, jedna od danas ujutro...
Evo ja nisam nista pametija sad.. beta je 60.3 duplanje je na nekih 6 dana sto je bas lose.. ali raste.. tako da opet do UZ ne znam nistaeto bas igra zivaca pa to je …
A bozee draagiiii...hmm, kada ti je ultrazvuk?
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Evo ja nisam nista pametija sad.. beta je 60.3 duplanje je na nekih 6 dana sto je bas lose.. ali raste.. tako da opet do UZ ne znam nistaeto bas igra zivaca pa to je …
Samo pozitivno razmisljaj, za sad ne pada nego raste što je odlično...možda nije baš školski ali kao što si i sama rekla kod tebe je sve uvijek drugačije 😃 nemoj se samo nervirati, još malo se strpi do pregleda pa ćeš znat više 🍀
https://ibb.co/mTyrJKK
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Curke imam pitanjce. Frendica bi pocela raditi na bebi, vadils je neki dan nslaze krvi i TSH joj je 4.64(ref.vr 0.27- 4.2) i T3 1.26 (ref.vr 1.3-3.1)… Jel bi joj to moglo stvarati probleme? Sta mislite?
Kejsy cekamooo🤞🤞🤞🤞
Mislim da ne smeta,meni je tsh bio 4.20 i trebalo nam je 6mj da ostanem trudna, ginekologinja mi je dala tablete da spustim tsh ali sam taj ciklus ostala trudna i prije tableta,sad mi je 3,7 i jos pijem tablete da ga spustim ispod 2.5 po njezinoj preporuci.
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji