Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pipin
    31. Ožujak 2022. 15:27

Pahuljka

Ili je ovo PRVI obecavajuci simptom ili nesto drugo ozbiljnije. Danas je 9/10 DPO i upravo bi brisanju na toaletu smedjkasti trag, cak ni na gacicama nista, cak ni pri drugom brisanju.
    Ja se izvinjavam na slici ali mi se ovo prvi put desava, te ne znam kako tacno izgleda implantacijsko krvarenje. Da napomenem bez ikakvih grceva ili bolova. Odjednom se pojavilo, iako sam bila i prije sat na toaletu.

Cenzuraaaa !!!Ne otvaraj ako si gadljiva !!!!https://ibb.co/mFR6YZV

Ja nikad nisam imala implantacijsko krvarenje, znam samo da ne bi trebalo biti jako crveno, tako da ovo izgleda jakooo obećavajuće

Missy87
    31. Ožujak 2022. 15:29

Čestitam Matajči i neka samo nastavi tamniti do bete koja ce to potvrditi!!🤞🏻🤞🏻❤️
    Pahuljka meni zna ovako biti par dana prije M.. Nadam se da nije to kod tebe! 🤞🏻❤️
    Kod mene nista novo, opet.. 🙈😂
    8DPO,imam pa nemam neke simptome. Mozda umisljam jer ne znam dal sam ona od onih koji imaju tako rano simptome... 🤷🏻‍♀️
    Kako bude, bit ce.. 🙈

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 15:30

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Osjecam se kao vanzemlajac, samo ja u busu nosim masku 🤷😂😅🤪 nije obavezna, ali… Nekako sam se vec navikla

Kejsy kad ćeš dobit rezultate ? Nestrpljiva sam 🙄

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 15:33

Missy87

Čestitam Matajči i neka samo nastavi tamniti do bete koja ce to potvrditi!!🤞🏻🤞🏻❤️
    Pahuljka meni zna ovako biti par dana prije M.. Nadam se da nije to kod tebe! 🤞🏻❤️
    8DPO,imam pa nemam neke simptome. Mozda umisljam jer ne znam dal sam ona od onih koji imaju tako rano simptome… 🤷🏻‍♀️
    Kako bude, bit ce.. 🙈

Da, i meni zna biti ali npr vecer prije M, ili ujutro bude pa poslijepodne dodje M. Ali nikad 6 dana prije 😵 

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Missy87
    31. Ožujak 2022. 15:41

Pahuljka

Missy87

8DPO,imam pa nemam neke simptome. Mozda umisljam jer ne znam dal sam ona od onih koji imaju tako rano simptome… 🤷🏻‍♀️
    Kako bude, bit ce.. 🙈

Da, i meni zna biti ali npr vecer prije M, ili ujutro bude pa poslijepodne dodje M. Ali nikad 6 dana prije 😵

Onda drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da je implantacija!!!
    Par dana jos pricekas i odradis test! Stvarno se nadam da ti bude pluscina kao kuca!! 🤞🏻😊😊😊

Mene ipak danas kao nesto malo bole cice.. Ubijam se pracenjem signala.. 🙈😂

❤️🙏🏻

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 15:49

Missy87

Pahuljka

Missy87

Kako bude, bit ce.. 🙈

Onda drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da je implantacija!!!
    Par dana jos pricekas i odradis test! Stvarno se nadam da ti bude pluscina kao kuca!! 🤞🏻😊😊😊

Mene ipak danas kao nesto malo bole cice.. Ubijam se pracenjem signala.. 🙈😂

I mene su pocele od 5-6DPO i to je trajalo 3-4 dana, sad vec nista, lagano osjetljive na dodir. Mi se ubijamo prateci signale a imamo ovdje zive dokaze da se desava plus i bez signala. Pa mi zene smoooo 🤣🤣

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• DaMa_21
    31. Ožujak 2022. 16:02

Cure, tek sad vas čitam pa malo i kasnim. 
    Matajči, čestitam na testiću, nadam se da će tamniti idućih dana 🤞🏻❤️

Ja sam danas dobila nalaze hormona koje sam radila prošli ciklus i sve je uredno, jedino je LH nešto viši od FSH (LH=7,1; FSH=6,2). Ono što je odlično je da progesteron upućuje da se ovulacija dogodila, 21. dan je bio 48,2 (referentna vrijednost 13,1 do 46,3) 

Što se tiče zaruka, ja ih također iščekujem uskoro . Zajedno smo malo manje od godinu dana, ali smo vrlo brzo počeli živjeti zajedno i živimo skupa 8 mjeseci. Skužili smo vrlo brzo da si pašemo i odlučili smo krenuti živjeti zajedno jer "idemo vidjeti jel to to ili nije" i ispalo je da je :). Imamo 30 godina i oboje želimo obitelj tako da nemamo što čekati. 

lil_me
    31. Ožujak 2022. 16:58

Beta 23, 12DPO...
    Simptom današnji možda nadutost, a jela sam mahune, pa ono, možda se sve potrefilo ..
    Matajči, thats it 🥰🥰🥰, nek je mirna i školska, čestitam

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

natalie19
    31. Ožujak 2022. 17:24

Pahuljka nadam se da je to to 🤞🏻
    DaMa čestitam na dobrim nalazima hormona.
    Kejsy baš trebaju danas napraviti taj servis? Jaooo izludit čemo svi skupa.
    Ja sam dobila termin za endokrinologa, i to je tek 17.11. U šoku sam znači!! Meni zeza prolaktin, a i ostali su pobrkani. Di bi mogla obaviti privatno, ima neko iskustva s tim? 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Mareeeee3112
    31. Ožujak 2022. 17:33

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Cure definitivno moji rezultati stizu tek sutra, sad me Dajana zove kaze servis aparata traje duze nego su ocekivali, pa ce ipak biti gotovo tek sutra.. tako da ako ne poludim super.. nego sta se desilo nesto mi dodje tako zuta minuta ostala jedna takica, ali isla ja na wc, i nakon 20 minuta moram opet, i ulovim to malo urina reko da znam da nema vise trakica i cao.. i naravno ne ocekujem nista.. umocila cisto iz ovisnosti.. kontam nakon 20 minuta sto sam isla na wc nema sanse, kad crtica ista kao kad zadrzim urin 3 sata.. tako da prezivim do rezultata idem da napravim eksperiment, odoh kupiti gravignost mini one su 25 mlU/mL pa da vidim sta ce one pokazati, jer definitivno nemam zasto vise kupovati gravignost ultra, a za taj jedan kupim mislim ova skoro 3 mala.. tako da.. cisto da me nesto drzi do rezultata, ajmeee kakvo ludilo… ko ce jutro docekati

Malo mi je cudno da privatan laboratorij radi servis unutar radnog dana usred tjedna....toga kod nas nema .... odem privat i najkasnije kroz 2 h dođe rezultat ....jedino ako nisi isla privatno pa mi je razumljivo ali da platiš nesto I da oni rade nešto na aparatu čisto mi je to onako  pa i da rade onda se to kaže pacijentu prije kako bi pacijent mogao otic negdje drugdje... a šta da je pitanje života i smrti...oprostite dobit ćemo rezultate tek sutra🤣 ajme uzas...svaka tebi čast da mozes izdržati ovo sve ♥️

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.