Ja se cure nemam cemu posebnom nadati…
ovo je testic onaj od 25 mlU/mL do sad je morala ipak crtica biti jaca, moja beta po ovom nije ni presla 50 sto nikao za moj dpo nije ok.. realno stvarno nije ok.
https://ibb.co/0r4hKNt
https://ibb.co/Z62VsqG
https://ibb.co/23Q77nP
https://ibb.co/d6dwTFY
Jednostavno katastrofa.. ovo je gravgnost mini i bas su pouzdane, ali moralo je biti bar malo tamnije.. nama teorije da ovo moze izaci na dobro, na zalost.. bio kako bilo bar nek onda brzo zavrsi…
Tocno znam osjecaj... ja sam se veceras odvazila ipak napravit gravignost mini takodjer, urin zadrzan 6 sati, i nist nije pokazalo, jedva golim okom vidljivo, a mozda samo zbog puke zelje umisljam da jedva nesto vidim. Tako da, sto ti kazes bolje da me realnost udari sada nego kasnije. Vidim i ja da mi ne gine MPO.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Koliko sam i ja shvatila,nalaz je dobar, dosta slucaja spotanih pobacaja je radi toga..
Matajci, slazem se sa Siri :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
kejsy* , ne siri, kraj smjene pa mi se Siri vrti u glavi
Kejsy nama je vrijeme za spavanja
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Ali vidim da ti pise da tj je preporucem MPO.. a sto nisi isla onda vec? Ja iskreno ni trepnula ne bih da me hoce preporuciti i da ne moram placati.. ovako moram obroooo izvagati jer novca imam samo za 1 pokusaj IVF-a i to je to … a MPO mi nece dati zbog godina… a nemam ja ni problem ostati u trudna, ali je problem ocigleno do kvaliteta celija ili se implantira u jajovod, nesto od to dvoje jest, a ni jedno ni drugo nije popravljivo, tako da, mi na kraju krajeva MPO nista ne znaci.
Draga ne cekaj idi po svoju bebicu… Zapmti nije bitan nacin bitan je rezultat
Jooooj draga, da ti iskreno kazem: zato sto se cijelo vrijeme tjesim da ce mozda uspjeti i prirodno jer smo mladi i pretrage koje smo radili su bile u redu.
Doktorica rekla da ne moze znati u cem je problem, uredno ovuliram, tvs uredna, ciklusi uredni, papa uredan, hormoni uredni, muzev spermiogram savrsen, i onda mi kaze da postoji nesto sto se zove neobjasnjiva neplodnost i preporucuje MPO da nas prijavi za dalje. Bum, kao da me netko osamario. Ali eto, dogovorili smo se s njom da cemo sacekati barem 6 mjeseci prije nego li se prijavimo. A vrijeme polako prolazi, samo otkucavam i skupljam hrabrost. Mislim, ja sam uvijek pozitivna, samo u meni se zna javit strah i ono pitanje "sto ako?".
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Matajci- koliko bi cekala na MBO?
Kejsy- kakvo je stanje s tobom? Imala sam kolokvije i neke situacije doma pa nisam uspijela sve pohvatat, citam vas svaki dan al ove obaveze me stvarno iscrpljuju Ovo za matajci svi sve lijepo napisala, nemoj se sekirati Matajci, idi po svoju bebicu, bilo ovako ili onako! :) Kejsy, i tebi je potreban odmor, spavat idi i odmori se
nego, jel netko od vas ima iskustva sa kariogramom? netko da je obavljao tj nalaz ili poznanika? Ja sam ga obavila i evo sad cekam rezultate, strah me.. ne znam nikoga tko je to prosao i stvarno ne znam nista o tome,pokusavam se informirati sto vise da se pripremim..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
dobro jutro! Čekam Kejsyinu drugu betu :) uspjela sam popratiti testiće od neki dan koji su opet dobili crtu i to full rozu, tako da vjerujem da je sve u redu. Da nešto nije u redu, mislim da bi već stigla menga ili bi osjetila... kako ste danas?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Zaista je lijepo vidjeti toliko uzbuđenje, svakako se prenosi na druge. Čestitam svima na plusićima!
@Missy87: Radi li se o vađenju krvi ili pregledu kod endokrinologa? Ja sam na KBC Rebro dobila termin za dva tjedna dok se drugdje čeka mjesecima. Što se tiče vađenja krvi, vjerna sam Synlabu.
Cure, hvala na preporukama za HCG testiće, već sam proslijedila mužu da naruči.
A što se tiče bazalnog toplomjera, prošla sam cijeli Zagreb i nisam našla. Na kraju sam naručila s ove stranice: https://www.locum-trade.hr/bazalni-digitalni-toplomjer/894/product/
29👩 28🧑
11/21 ttc
11/21 oboje plusić, ali korona
endometrioza i Hashimoto
Jutro jutro jutro, i ja čekam betu od Kejsy!
Bila sam na treningu jutros od 7-8, ali onda ubila stvar s 2 tosta i kavom iz Megića haha :D
Ja sam vam cure 6DPO, nula simptoma. Dapače, čak i neki grčevi u maternici ali to mi je više minus nego plus jer me zadnja 3-4 ciklusa tako malo grči skoro od ovulacije pa do menstruacije. Ali dobro, živi bili pa vidjeli!
Jutroo cure mojeee...evo meni ce sada krenuti predavanje iz francuskog...bome, me cicke ubijaju, sve vece i vece su, stvarno ne znam sto se desavaa...sanjala sam da sam trudna hahahhahaha...a jbt, necu se nadati previsee, to si stalno govorim, pa neka tako i budeee...nadam se da ste mi sve dobroooooo...danas imam slobodan dan, pa cu se opustiti maksimalnoo ❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Stalno refreshiram stranicu, ne bi li vidjela Kejsyin komentar i njezinu visoku betu 😁😁😁
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji