Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natalie19
    31. Ožujak 2022. 14:32

Matajči čestitam i neka tamni! 🥰
    Kejsy čekamo te ❤️
    Deic i Pahuljka kad bi trebale dobiti? Za 4-5 dana? 
    Meni je bila blaga crta na 28 dc ali su mi ciklusi duži 32/33 dana. Tak da moguce je da bu blaga sijena, ako ne ponovite opet. Nije da ne volimo umakati 🤣🤣

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Pipin
    31. Ožujak 2022. 14:49

slatka_malena_

Bok cure evo mene nakon par mjeseci…
    Imam pitanja za sve vas pa se nadam da Ce tko odgovoriti…
    U posljednje vrijeme primjetila sam vrtoglavicu malu i bol u donjem dijelu trbuha a mengu nemam vise od tjedan dana a uvijek mi kasni otprilike do 6 dana a ovaj put nisam uopce dobila…
    Sad mene zanima dal' da ja napravim test na trudnocu dal bi bilo pozitivno ili ne…
    I naravno svim curama zelim jedan ogroman plusic😘😍

Naravno, brzo pravi test i salji nam slikuuuu!

Deic17
    31. Ožujak 2022. 14:49

Pahuljka, a meni ce tada biti 11 dpo, ciklus mi je 28 d...

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Silmarilion
    31. Ožujak 2022. 14:50

Moja M je došla jutros po očekivanom 🥺
    Sljedeću ne očekujem 29.4.2022 🤞🏼
    Moja prosidba je za opisati baš preduga, ali ukratko ja sam vam strastveni kolekcionar knjiga i u mojoj kolekciji Tolkiena mi je falila jedna knjiga koja se prodaje po aukcijama i doseže vrlo visoku cijenu i nikad je nisam sebi uspila priuštiti. On se u to ne razumi i jadan se satra dok je naša i knjigu i nekoga da mu to sve objasni i kupi 😅
    Za rođendan mi je poklonia knjigu i u njoj napisa posvetu u kojoj me zaprosia (jer sam mu uvik nabijala na nos kako mi ne piše posvete kad mi kupi knjigu) 😂
    Prije veze smo bili najbolji prijatelji, sada smo 2ipo miseca u braku i dalje mi je najbolji prijatelj i baš sam sritna s njim 🥰

Ostalina držim fige za pozitivne testiće 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

Pahuljka

natalie19

Matajči čestitam i neka tamni! 🥰
    Kejsy čekamo te ❤️
    Deic i Pahuljka kad bi trebale dobiti? Za 4-5 dana?
    Meni je bila blaga crta na 28 dc ali su mi ciklusi duži 32/33 dana. Tak da moguce je da bu blaga sijena, ako ne ponovite opet. Nije da ne volimo 

Kod mene je ciklus 28-29 dana, u subotu ce bit 4 dana prije M, eventualno 5 ako bas ovaj ciklus odluci bit 29. Al racunam na test od 10mmol, i imam jedan od pouzdanijih s crvenom linijom, pa sad... trebalo bi se tad nesto vidjet ako ima sta. 🤞🥰

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

Radoznalica35

Odradi test i znaces sigurno, posle tolikog kasnjenja dobices sigurni rezultat, srecno :)

Deic17

Ma Kejsy, to je tooooo!!! Beta ce biti visokaa, sve se meni ciniiii!!! Nadam se da ce rezultati biti gotovi do moje pauzeeee 😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Radoznalica35
    31. Ožujak 2022. 15:01

slatka_malena_

Hvala curke na odgovoru
    Ali ja imam osjećaj ko i stalno kad radim testove da opet bude negativno ne bi se veselila🙁
    Meni menstrualni ciklus traje najvise 35 dana sada neznam jer to normalno ili ne

Nemoj se bojati, uradi i budi mirna :)

Matajči
    31. Ožujak 2022. 15:13

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

Ajd ti uzmi neki osjetljivi testice ozbiljniji. Ovo bas fino izgleda ali sma ja sa ovim imala isto ovako na 6 trakica za redom i beta bila 1.2 tako da ajd uradi neki pravi pa da se radujemo zaista.. ovako hmmm

Ma idem danas poslije posla u ljekarnu po neki drugi. Gravignost cu vjv uzet 2, 3 komada, al mislim da ih necu testirat do subote, koliko sam happy toliko me i strah, vjeruj mi, jer mi je nakon dvije godine muka vise od biokemijskih🤦‍♀️. Za sada imam dobar osjecaj, ali prije subote s ozbiljnijim testom necu, subota je biti ili ne biti 🤣

Pahuljka

Cestitaaaaaam, da nastavi tamniti i do ponedjeljak pozamasnu cifru bete da ugledas 🥰🥰
    Sta si imala od simptoma ?

Jel mi vjerujes, bas nista se nije pokazalo ovaj ciklus da bih mogla nazvati simptomom jer se nijedan nije zadrzao dulje od jednog dana ili pola dana. 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

Pahuljka
    31. Ožujak 2022. 15:21

Ili je ovo PRVI obecavajuci simptom ili nesto drugo ozbiljnije. Danas je 9/10 DPO i upravo bi brisanju na toaletu smedjkasti trag, cak ni na gacicama nista, cak ni pri drugom brisanju. 
    Ja se izvinjavam na slici ali mi se ovo prvi put desava, te ne znam kako tacno izgleda implantacijsko krvarenje. Da napomenem bez ikakvih grceva ili bolova. Odjednom se pojavilo, iako sam bila i prije sat na toaletu.

Cenzuraaaa !!!
    Ne otvaraj ako si gadljiva !!!!
     https://ibb.co/mFR6YZV

11dpo 22.11.2022 prvi ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.