Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    30. Ožujak 2022. 14:24

Pahuljka

Cestitam na plusicu 🥰 Cim prije nam slicicu, jer mi zene, trudilice… Nek nije moj al bar neciji plusic da se vidi 🤣
    Sto se mene tice danas 8 ili 9dpo bol u cicama se smanjio, skoro pa ga i nema, slapovi na toaletu idalje prisutni, raspolozenje ispod nule, a od grceva ni traga… Optimizam ravan nuli 🥴

Ni ja nisam bas optimisticna, ali sto je tu je

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Haleigh0302
    30. Ožujak 2022. 14:25

lil_me

https://ibb.co/Pw1SJtf evo sličice testa…
    Mužu sam rekla kad je baka izasla, vratila se mi plačemo i smijemo se, morala sam smisliti neki glup vic 🤣🤣🤣
    Joj, baš mi je drago, i hvala svima vama na čestitkama i želim curama koje čekaju da im plusić bude što prije..
    Želim da nam se mala čuda što čvršće ugnijezde♥️♥️♥️ …
    Od simptoma nemam ništa, inače sam imala velike teške grudi pred mengu, sad ništa na njima ne osjetim.. danas mi je 10/11 DPO, jedan dan sam imala kratku bol u lijevom jajniku.. od ostalih simptoma ništa… Ni umor ni mučnine koje sam umišljala sve mjesece prije 🤣🤦

Čestitke 🥰

🧞‍♀️31
    🧞‍♂️32
    Missed ab. 11tt 💔
    Gynositol
    OTP 24.3. 👧🏼💗

lil_me
    30. Ožujak 2022. 14:26

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

https://ibb.co/q9HKWS7 definitivno se prestajem nadati da ce na bolje 4 dana razlike test gornji je od prije 4 dana i tamniji je malo, ma da su generalno skoro isti. Samo da procurim i da nije vanmatericna 🤞. Pa bice bolje drugi put…

Kejsy, možeš li na pregled otići?

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Ella..
    30. Ožujak 2022. 14:26

lil_me

https://ibb.co/Pw1SJtf evo sličice testa…
    Mužu sam rekla kad je baka izasla, vratila se mi plačemo i smijemo se, morala sam smisliti neki glup vic 🤣🤣🤣
    Joj, baš mi je drago, i hvala svima vama na čestitkama i želim curama koje čekaju da im plusić bude što prije..
    Želim da nam se mala čuda što čvršće ugnijezde♥️♥️♥️ …
    Od simptoma nemam ništa, inače sam imala velike teške grudi pred mengu, sad ništa na njima ne osjetim.. danas mi je 10/11 DPO, jedan dan sam imala kratku bol u lijevom jajniku.. od ostalih simptoma ništa… Ni umor ni mučnine koje sam umišljala sve mjesece prije 🤣🤦

Ajme kako volim vidjeti pozitivan testic🤗🤗🤩🤩
    Čestitam još jednom, da sve prođe uredno i školski 

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

lil_me
    30. Ožujak 2022. 14:31

Hvala vam puno 🥰🥰
    Kroz par dana idem na godišnji, a sad čekamo 6-7 tjedana za pregled.. 

ZM 7.3

lil_me
    30. Ožujak 2022. 14:32

Kejsy  ❄️ ☃️🌸

lil_me

Kejsy ❄️ ☃️🌸

https://ibb.co/q9HKWS7 definitivno se prestajem nadati da ce na bolje 4 dana razlike test gornji je od prije 4 dana i tamniji je malo, ma da su generalno skoro isti. Samo da procurim i da nije vanmatericna 🤞. Pa bice bolje drugi put…

Kejsy, možeš li na pregled otići?

Necu tim dobiti nista, sta god da jest, jso nema sanse da se vidi, bilo u jajovodu ili ne, za sad smao parametiri bete i progeterona mogu nesto da kazu. Inace da moze nesto da se vidi doktroica bi me primila odmah sledeci dan od nalaza, tako je bilo prosli put, ali se isto nije nista vdijelo. Nemam pojma prestala sam da ludim, bice sta ce biti sutra idem vaditi betu, pa da mozda mi to dadne neku bolju sliku o svemu

😶
    Kako vas utješiti kad ste kroz sve prošle i svega vas je strah ..

ZM 7.3

• bellanaa
    30. Ožujak 2022. 14:35

lil_me

Hvala vam puno 🥰🥰
    Kroz par dana idem na godišnji, a sad čekamo 6-7 tjedana za pregled..

čeeestitam, neka je školska i najdosadnija <3 

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

Mareeeee3112
    30. Ožujak 2022. 14:41

Evo cure ako je netko dobro upućen nalaz hormona je stigao i sve je uredno no međutim ths mi je 4 a trebao bi kao biti do 2.5 u ranoj trudnoci ...t3 i t4 su mi super.... čekam da me sutra nazove endokrinolog pa ću vidjet dal će me stavljat na terapiju ili ne
    https://ibb.co/mvHcC3C

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Niksii
    30. Ožujak 2022. 14:41

Lil_me  cestitaaaam!!! 😍😁Uopce nemas bolove u grudima? Koji si dpo,dc? Zanima me dal uvijek u ranoj trudnoći budu bolovi u grudima ili mogu tek kasnije biti

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Mareeeee3112
    30. Ožujak 2022. 14:45

Niksii

Lil_me cestitaaaam!!! 😍😁Uopce nemas bolove u grudima? Koji si dpo,dc? Zanima me dal uvijek u ranoj trudnoći budu bolovi u grudima ili mogu tek kasnije biti

Ja sam ih imala od implatacije pa još uvijek 😃

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.