https://ibb.co/Pw1SJtf evo sličice testa…
Mužu sam rekla kad je baka izasla, vratila se mi plačemo i smijemo se, morala sam smisliti neki glup vic 🤣🤣🤣
Joj, baš mi je drago, i hvala svima vama na čestitkama i želim curama koje čekaju da im plusić bude što prije..
Želim da nam se mala čuda što čvršće ugnijezde♥️♥️♥️ …
Od simptoma nemam ništa, inače sam imala velike teške grudi pred mengu, sad ništa na njima ne osjetim.. danas mi je 10/11 DPO, jedan dan sam imala kratku bol u lijevom jajniku.. od ostalih simptoma ništa… Ni umor ni mučnine koje sam umišljala sve mjesece prije 🤣🤦
Cestitaaam tiiii 🥳🥳 neka je uredna i školska 🤞🏼🥰
🧒🏽 - 29y 👩🏼
Pokušavamo od 02.2021
Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
Svi nalazi uredni 😊
02.2022 - + ali biokemijska..
Lil_me cestitaaaam!!! 😍😁Uopce nemas bolove u grudima? Koji si dpo,dc? Zanima me dal uvijek u ranoj trudnoći budu bolovi u grudima ili mogu tek kasnije biti
24 DC, a 10/11DPO, nikakve bolove ni teške grudi nemam, ni metalni okus u ustima, jedino sto mi desni krvare...
Ne pada mi na pamet ništa drugo što je neobično..
Inače imam kratke cikluse, jedan mjesec je kasnilo i bilo obilno, vjerojatno biokemijska, i ovo je drugi mjesec od tog ciklusa...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Evo cure ako je netko dobro upućen nalaz hormona je stigao i sve je uredno no međutim ths mi je 4 a trebao bi kao biti do 2.5 u ranoj trudnoci …t3 i t4 su mi super…. čekam da me sutra nazove endokrinolog pa ću vidjet dal će me stavljat na terapiju ili ne
https://ibb.co/mvHcC3C
Pa jeste povisen, ali dobijes terapiju i cesce ces ga kontrolistai i tebe ce malo bolje pratiti za svaki slucaj. Dobro da nije vislji, ovo se moze dosta brzo regulisati terapijom. Bezazleno nije, ali bice to ok, bitno da ces brzo dobiti terapij. Znao je on nekima biti i vislji pa sve terapija vrati u normalu
Sve je uredno ali cekam dal će me stavit na terapiju ili ne s obzirom.... da su mi hormoni super... nije za paniku i nije ništa prestrasno kaže da neki u trudnoci imaju i 7 i 21 i svakako pa sve bude dobro...ugl da se nek ne brinem ...a sutra ću znat ostatak😃ugl glavno da je t3 i t4 super.
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Lil_me cestitaaaam!!! 😍😁Uopce nemas bolove u grudima? Koji si dpo,dc? Zanima me dal uvijek u ranoj trudnoći budu bolovi u grudima ili mogu tek kasnije biti
24 DC, a 10/11DPO, nikakve bolove ni teške grudi nemam, ni metalni okus u ustima, jedino sto mi desni krvare…
Ne pada mi na pamet ništa drugo što je neobično..
Inače imam kratke cikluse, jedan mjesec je kasnilo i bilo obilno, vjerojatno biokemijska, i ovo je drugi mjesec od tog ciklusa…
Kuzim... Hvala, drzim fige da sve bude ok🤞😁. prijavljuj ako dobijes jos neke simptome😊😊
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Cestitam na plusicu 🥰 Cim prije nam slicicu, jer mi zene, trudilice… Nek nije moj al bar neciji plusic da se vidi 🤣
Sto se mene tice danas 8 ili 9dpo bol u cicama se smanjio, skoro pa ga i nema, slapovi na toaletu idalje prisutni, raspolozenje ispod nule, a od grceva ni traga… Optimizam ravan nuli 🥴
Ni ja nisam bas optimisticna, ali sto je tu je
Evo Lil-me nam je cist dokaz da se moze imat plusic i bez simptoma 🥰 Mada mi ne popravlja ta cinjenica raspolozenje 😆 Al imamo jos koji dan da se nesto i pojavi. Kad radis sljedeci ?
11dpo 22.11.2022 prvi ➕
Pozz curke, kako ste danas?
lil_me cestitam ti 🥰
Kejsy jedno ❤ za tebe da mi se ne brines previse.
Mare to ce sve biti okej 😊
Gdje nam ne Siri?
Ja sam danas 13 DPO, testic negativan. Jucer se vidjela sjenica, danas golim okom se vidi nesto, ali jedva nesto, i to samo na svjetlosti kod prozora kad pogledam, tako da, racunam pod negativno. Evo link https://ibb.co/n11zLL0
Rastuzilo me to bas, ali dobro, do subote mozda bude i drugaciji ishod na nekom od ovih malo boljih, pouzdanijih testova, osim ako me vjestica ne iznenadi.
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Sve je to individualno, nekoga krenu da bole vec od ovulacije, nekom 3dpo, nekom pre nego dobije pozitivan test, nekom tek nakon 5 nedelja sve zavisi.. bole samo kad krenu to je u svakoj trudnoci drugacije
Hvala ti na odgovoru 😊 pitam jer imam mucnine 2 dana. Ne bas kao za povracanje nego ne znam, muka jednostavno u grlu. Ali cim pojedem mi je malo bolje, sat vremena nakon opet isto. A mengu bas dugo nisam imala sumnjam da je bila ovulacija uopce. Mozda kako pijem sad duphaston? Moze li od njega biti mucnine!
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
https://ibb.co/Pw1SJtf evo sličice testa…
Mužu sam rekla kad je baka izasla, vratila se mi plačemo i smijemo se, morala sam smisliti neki glup vic 🤣🤣🤣
Joj, baš mi je drago, i hvala svima vama na čestitkama i želim curama koje čekaju da im plusić bude što prije..
Želim da nam se mala čuda što čvršće ugnijezde♥️♥️♥️ …
Od simptoma nemam ništa, inače sam imala velike teške grudi pred mengu, sad ništa na njima ne osjetim.. danas mi je 10/11 DPO, jedan dan sam imala kratku bol u lijevom jajniku.. od ostalih simptoma ništa… Ni umor ni mučnine koje sam umišljala sve mjesece prije 🤣🤦
Čestitam ❤️ koja je tvoja priča ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Keysi eutirox 0.25 kaže ništa više od tog mala doza i to je to... uhh sva sam bila u strahu
Čekam Vas curke sve na zimskim bebama
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Cestitam na plusicu 🥰 Cim prije nam slicicu, jer mi zene, trudilice… Nek nije moj al bar neciji plusic da se vidi 🤣
Sto se mene tice danas 8 ili 9dpo bol u cicama se smanjio, skoro pa ga i nema, slapovi na toaletu idalje prisutni, raspolozenje ispod nule, a od grceva ni traga… Optimizam ravan nuli 🥴
Ni ja nisam bas optimisticna, ali sto je tu je
Evo Lil-me nam je cist dokaz da se moze imat plusic i bez simptoma 🥰 Mada mi ne popravlja ta cinjenica raspolozenje 😆 Al imamo jos koji dan da se nesto i pojavi. Kad radis sljedeci ?
I to na Clear Blue 4 dana prije menstruacije 😅
Sinoć sam primjetila iscjedak, sad se sjetih, do sinoć nije bilo... A dolje onaj osjećaj vec dan dva kao da ću dobiti bas ono, dolje neki nije pritisak nego uobičajeno što sam osjećala prije menstruacije...
Hvala još jednom svima, 🤞🤞🤞 da što prije ugledate svoj plusić♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji