Siri hvala ti, nadam se 🤞🏻❤
Kejsy na 7dc sam i ne znam da li cu (citaj: vjerojatno hocu par novih trakica umocit iako cekam jos onih 70 komada 😂) posto vjv.necu imati ovulaciju dok pijem duphaston ali, mjerim bazalnu koja je ovaj ciklus niza nego inace u tom djelu ciklusa.. Pokriti cemo svakako svaka 2-3 dana, pa sta bude 😁
Kad ti ponavaljas betu, sutra ili? Kako si ti?
Samo vi ipak pokrije, ko zna.. 🤞🏻. Mozda ti nakon nekog vremena pocene rasti bazalna bez obzirana na ovulaciju, hoce se desiti od duphastona.
Mene je danas bas copila nervoza, ona bass losa.. trakice malo kao da su tamnije ali nita znacajno, da bi moglo ukazati da se HCG udupalo, a niska beta i nizak progesteron, bol sa jedne strane (u mom slucaju boli ljeva strana gde imama jajovod) u kombinaciji jakoooo cesto znace vanmatericnu. Zato i doktorica hoc eda ceka, ili ce doci vjestica i li nece biti dobro, ako progesteron sam ne krene gore. Jer dizati progesteron u slucaju van matericne, nije dobo, ali ni ona ne moze vidjeli pravo stanje…Znam ja da ima zena sa nizim HCG-om i d abud esv eok, ali moja kombinaca nije dobra da se ne lazemo.. tako da iskreno ako bude van matericna, i ono u 10 mj. je jao licilo, onda idem se rejsiti i ovog jajovoda i IVF (zasto rjesiti) zat sto moze zeznuti IVF vece su mi sanse bez njega.. Eto iskreno sam luda, tako imam los osjecaj od jutros da je to strasno..
Možda je taj loš osjećaj od jutros samo strah i mjera opreza zbog svega što si dosad doživjela.. nemoj misliti najgore, ja vjerujem da će sve na kraju ispasti super i da se tvoj mali smotuljak ugnijezdio 🤗🤗
Kad razmislim koliko zena/cura ima da su "slucajno" ostale trudne pa nikada nisu vodili brigu ni oko hormona niti išta takvo, nego samo test pokazao, otišle na pregled i to je to. Isto tako kako su naše bake/mame , nije prije bilo tako kao sada, pa opet sve dobro završilo. A mi tu analiziramo sve živo 😅😅
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Ja imam osjećaj da ću dobiti strah me otići na wc, kupila sam CB digitalni, odradim ga veceras...
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Siri hvala ti, nadam se 🤞🏻❤
Kejsy na 7dc sam i ne znam da li cu (citaj: vjerojatno hocu par novih trakica umocit iako cekam jos onih 70
Možda je taj loš osjećaj od jutros samo strah i mjera opreza zbog svega što si dosad doživjela.. nemoj misliti najgore, ja vjerujem da će sve na kraju ispasti super i da se tvoj mali smotuljak ugnijezdio 🤗🤗
Kad razmislim koliko zena/cura ima da su "slucajno" ostale trudne pa nikada nisu vodili brigu ni oko hormona niti išta takvo, nego samo test pokazao, otišle na pregled i to je to. Isto tako kako su naše bake/mame , nije prije bilo tako kao sada, pa opet sve dobro završilo. A mi tu analiziramo sve živo 😅😅
Pa to jest, svjesna sam toga, samo eto nisam pametna, nekako najmanje me brine biohemiska, desava se i na kraju krajeva nema cekanja sa pokusajima nakon nje. Meniej zbog oen vanmatericne mnogo veci rizik da se ponovi, a ako se opet desi znace mogucnost da se ponovo desi skace u nebo, tako da..nisam vise pametna, najlosije u zivotu se nosim sa ne znanjem.. toj da nemam pojma na cemu sam…
Mogu ja podnjeti i dobro i lose i veoma lose, ali da ne znam na cemu sam uff to ne, bas ne.. to me ubije u pojam.
Uf, znam taj osjecaj i uopce nije lakooo...a gle Kejsy, bar si ti zenska koja je jako aktivna i istrazivacka dusa, odi danas malo fotografirati, ako sam dobro upamtila da ti je to hobii...opustit ces se bar malo, ako nistaaa...naravno, treba biti realan, ali trebas se i opustiti...znam, najlakse je to reci, ali nemam pametnijeg savjeta za te 😊
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Keysi ženo, nemoj da te brine to što ne znaš na čemu si, reagirala si pravovremeno i to je velika stvar!
Što god da bude ( držim🤞🏻da bebica odluči ostat), brzo ćeš riješiti i onda znaš koji su ti sljedeći koraci. Za tebe dalje nema nepoznanica, jer znaš što te čeka nakon svakog ishoda.
🤗❤
Ja imam osjećaj da ću dobiti strah me otići na wc, kupila sam CB digitalni, odradim ga veceras…
Mislim da je preran za njega, tako da nemoj se razocarati ako bude negativan, vjeruj mi znaju slagati, vjerujem da ga ja sad uradim da bi bio negativan.. U svakom slucaju sretno. A to sto imas osjecaj da ces dobiti moze se desavati par dan apre menge, a moze se desavati u ranoj trudnoci, tako da nemoj da te to plasi. Sretno draga🤞🍀 nadamo se plusicu
Znaš kako je, samo nek se umače🤣, to je jedini koji imam u ljekarnoj koja mi je blizu pješke 😅
Od jutros od 8 nisam išla na wc, sad sljedeće da ga ponesem umočiti,? Btw, jel bolje da umačem ili piškim na taj test?
ZM 7.3
Ja imam osjećaj da ću dobiti strah me otići na wc, kupila sam CB digitalni, odradim ga veceras…
Samo hrabro!! Javi nam rezultat!
Cure bok, nisam se stigla jutros javljati! Sve koje trebaju piskiti - sretno!!
Siri i Kejsy - nadam se da je kod vas sve ok i salje 🥰💪🏻
Ja sam 4dpo, osjecam se kao i uvijek 🤣 a i jos je rano za ista! Cicke me nisu boljele ravno 2 god pa ako to bude simptom jednom odmah ce mi biti cudno haha
I ja isto mislim da je pametnije umočiti 🤣🤣🤣🤣
Ništa, čim utuži, idem 🤣
ZM 7.3
Evo i realnosti
26.04. https://ibb.co/PmDf1Qy
30.03. https://ibb.co/71N8B7Q
razlike (na bolje) nema.. tako da.. ili je ja ne vidim, a 4 dana razlike moralo bi se barrr malo bolje vidjeti
Meni se ipak cini mrvu tamnije🤷🏼♀️
Evo i realnosti
26.04. https://ibb.co/PmDf1Qy
30.03. https://ibb.co/71N8B7Q
razlike (na bolje) nema.. tako da.. ili je ja ne vidim, a 4 dana razlike moralo bi se barrr malo bolje vidjeti
Meni se ipak cini mrvu tamnije🤷🏼♀️
Moguce lai meni je sve tovis epostalo isto, razlika je samo sto sad kad umocim test odmah
nakon 1 minutu je ovako https://ibb.co/4fgD5hp
nakon 2 minute https://ibb.co/JtqcwS5
I to sto se odmah pokaze crtica, me zbunjuje bas. A opet sa druge strane danas bi HCG moao biti bar blizu 40 sto znaci d abi ipak crtica trebala biti tamnija, ma nemam pojma mislim da cu ipak ici na terapiju da smirim misli (citaj cackati po vrtu nesto) 🤷🏼♀️
Ali Kejsy, ovo su dva razlicita testa, ne reagira svaki istoo...
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji