Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Želja00
    30. Ožujak 2022. 07:07

Želja00

Pozdrav,ja inace ne pisem ali imam sada pitanje. Samo sam u ulogi vjerne citateljice/pratiteljice.

Naime danas mi je 3 dan kasnjenja(menstruacija je trebala biti 27.03. inace imamtocno svaki 28 dan )i napravila sam test koji je bio negativan,napravila sam ga usred dana. Od simtoma imam bolne grudi, jedan dan mi je tijekom pirenja nisa malo isla krv, na svako naglije ustajanje štrecne me u stomaku, te sam 25 .03. imala tijekom brisanja smedi trag na papiru za koji mislim da bi mogla biti inplatacija.ako je tad bila implatacija je li moguce da je za test jos rano? I da nisam u mogucnosti ovih dana ici vadit betu,tako da to nije opcija 😑

Samo da javim da mi je sa danasnjim prvim urinom se javila i blaga crtica.tako da je vjerovatno bila kasna ovulacija 😀 sve u svemu vidjet cemo kroz koji dan

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Niksii
    30. Ožujak 2022. 07:59

Želja00

Želja00

Pozdrav,ja inace ne pisem ali imam sada pitanje. Samo sam u ulogi vjerne citateljice/pratiteljice.

Naime danas mi je 3 dan kasnjenja(menstruacija je trebala biti 27.03. inace imamtocno svaki 28 dan )i napravila sam test koji je bio negativan,napravila sam ga usred dana. Od simtoma imam bolne grudi, jedan dan mi je tijekom pirenja nisa malo isla krv, na svako naglije ustajanje štrecne me u stomaku, te sam 25 .03. imala tijekom brisanja smedi trag na papiru za koji mislim da bi mogla biti inplatacija.ako je tad bila implatacija je li moguce da je za test jos rano? I da nisam u mogucnosti ovih dana ici vadit betu,tako da to nije opcija 😑

Samo da javim da mi je sa danasnjim prvim urinom se javila i blaga crtica.tako da je vjerovatno bila kasna ovulacija 😀 sve u svemu vidjet cemo kroz koji dan

Supeer, ponovo kroz koji dan testiraj da se uvjeris da tamni i betu obavezno napravi🤞🤞

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

bodido
    30. Ožujak 2022. 08:42

Dobro jutro, imala sam ovulaciju 17DC (kasnije nego inače) nakon čega je temperatura pala 29DC (1DC) i ponovo 30DC (2DC) se digla i krenula padati. 29DC (1DC) sam dobila smeđi iscjedak koji je trajao 4 dana te sam ga označila kao početak ciklusa i onda je 5DC bilo baš obilno krvarenje s ugrušcima, čak i ne standardnim ugrušcima već kao neko tkivo, uz izrazito jake bolove. 6 DC se već počelo smirivati.
    Testove sam radila 30DC(2DC) i 32DC(4DC) jer sam 31DC(3DC) bilo mučno cijeli dan, a i mučio me taj smeđi iscjedak. Samo sam se razočarala...
    Danas je 9DC i dalje imam neko blago krvarenje.

https://www.fertilityfriend.com/home/77b957

Zanima me vaše mišljenje, što se desilo? Je li to samo moja endometrioza?

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

Deic17
    30. Ožujak 2022. 08:49

bodido

Dobro jutro, imala sam ovulaciju 17DC (kasnije nego inače) nakon čega je temperatura pala 29DC (1DC) i ponovo 30DC (2DC) se digla i krenula padati. 29DC (1DC) sam dobila smeđi iscjedak koji je trajao 4 dana te sam ga označila kao početak ciklusa i onda je 5DC bilo baš obilno krvarenje s ugrušcima, čak i ne standardnim ugrušcima već kao neko tkivo, uz izrazito jake bolove. 6 DC se već počelo smirivati.
    Testove sam radila 30DC(2DC) i 32DC(4DC) jer sam 31DC(3DC) bilo mučno cijeli dan, a i mučio me taj smeđi iscjedak. Samo sam se razočarala…

Jesi kontaktirala ginekologa?

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

Deic17
    30. Ožujak 2022. 08:56

Jutroo curke...danas je 20 dc, izmjerila sam ujutro bazalnu, nisam ni treptala, 37,1, ali ne vjerujem da to ista vrijedi, to se mora mjeriti bar dva ciklusa, da bi se moglo nesto zakljuciti...cicke me neizmjerno bole, pa to je za popizditiii, kao da ce eksplodiratii...napravila sam test iz dosade, eto, cisto da malo umocim, kao sto je i za ocekivati, negativan je 🤣🤣🤣 ipak je preranooo...nego, kako ste mi Vi, ima kakvih novosti? 😊😁

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

BlairWaldorf
    30. Ožujak 2022. 09:22

Lavica ♌

Siri hvala ti, nadam se 🤞🏻❤
    Kejsy na 7dc sam i ne znam da li cu (citaj: vjerojatno hocu par novih trakica umocit iako cekam jos onih 70 komada 😂) posto vjv.necu imati ovulaciju dok pijem duphaston ali, mjerim bazalnu koja je ovaj ciklus niza nego inace u tom djelu ciklusa.. Pokriti cemo svakako svaka 2-3 dana, pa sta bude 😁
    Kad ti ponavaljas betu, sutra ili? Kako si ti?

Ja 11 DC uskoro ozbiljnije umačem trakice. Pozdrav lavice ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Marićka
    30. Ožujak 2022. 09:28

Jutro žene 🤗
    7 DPO, nema simptoma osim bolnih grudi (lagano bole, ništa specijalno)
    Jedino je bazalna danas malo skočila...
    Moram izdržati još 7 dana do umakanja, a ovih 7 mi traje kao cijela vječnost 🙄
    Nekad budem malo ljubomorna na vas koje imate kraće cikluse, sve izvrtite puno brže 🥲

bodido
    30. Ožujak 2022. 09:37

Deic17

bodido

Testove sam radila 30DC(2DC) i 32DC(4DC) jer sam 31DC(3DC) bilo mučno cijeli dan, a i mučio me taj smeđi iscjedak. Samo sam se razočarala…

Jesi kontaktirala ginekologa?

Idem u petak na pregled i papu (iako je papa upitna ako ne stane krvarenje).

29👩 28🧑
    11/21 ttc
    11/21 oboje plusić, ali korona
    endometrioza i Hashimoto

• Marićka
    30. Ožujak 2022. 09:41

Keysi jesi umočila jutros? 🥰

natalie19
    30. Ožujak 2022. 10:02

Dobro jutro 😊
    Siri kako si, je pala temperatura? 🤞🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.