Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    03. Veljača 2022. 20:19

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Kejsy ❄️ ☃️

buhtlica23

Kontam da je ev. crta iako s epojavilo doslovno nakon sekunde kako sam popiškila. Sad ne znam bacaju li ti testovi sjene..

Ja stvarno nisam sigurna nisam ih koristila, ali meni taj test ne izgleda bas da je ok, jer mu ta kontrolna linija nije kompletna. Cek tebi niko nije radio betu HCG pre nego si izasla iz bolnice? Nekako mi logicno da si spomenula d aste pokusavali dobiti bebca pre te korone i da postoji mogucnost.. Pa logicno je da oni po tim sojim protokolima u toj situaciju moraju betu provjetiti… Moj tije savjet ponovi test ( neki drugi, jer koliko ti kasni sad bi bilo koji morao pokazati u bilo koje doba dana. Samo ga nemoj drzati na ubrusu ili toalet papiru, jer zna upiti urim iz testica pa testic se moze desiti da se ne nakvasi u potpunosti.

Nisu, za njih ne postoji nista osim korone. Ali ja imam uzasno duge cikluse .. svakih 100 dana dobijem zbog toga sam i pila duphaston prvo a sada utrogasten no sada nisam pila posto sam u 12 mj dobila M bez tableta pa sam se nadala da ce i sada doci sama. A na kraju me pokosila korona..

Ali cekaj opet mi nije jasno, logicno da si im rekla da postoji mogucnost?Jer znas kao to kod mene ide, ja dodjem kod zubara, kod porodicnog, kod dermatologa, kod frizera, u apoteku… ako moze imati neki uticaj prvo sto kazem je : dobar dan i ja planiram bebu, pa postoji mogucnost za ranu trudnocu, e sad mozemo pricati dalje… Zato mi nije jasno ako i rekla da radit en abebcu, nije bitno jesi nisi moraju uraditi betu…

Rekla sam im cim smo na hitnu dosli. Rekla sam im datum zadnje menstruacije, koje lijekove i pripravke sam koristila. Pitali su me jesam radila test rekla sam da jesam i da su bili negativni. Onda je doktor rekao dobro i jesu oni vadili krv, no koje su pretrage radili ne znam🤢 nitko mi nista nije govorio. Doslovno trebas vidit te vizite kad idu da me prostis koda imamo kugu.. znam sve da je super zarazno ali nema cim si pozitivan kod slugu imamo

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 20:54

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Kejsy ❄️ ☃️

buhtlica23

Kejsy ❄️ ☃️

buhtlica23

Kontam da je ev. crta iako s epojavilo doslovno nakon sekunde kako sam popiškila. Sad ne znam bacaju li ti testovi sjene..

Ja stvarno nisam sigurna nisam ih koristila, ali meni taj test ne izgleda bas da je ok, jer mu ta kontrolna linija nije kompletna. Cek tebi niko nije radio betu HCG pre nego si izasla iz bolnice? Nekako mi logicno da si spomenula d aste pokusavali dobiti bebca pre te korone i da postoji mogucnost.. Pa logicno je da oni po tim sojim protokolima u toj situaciju moraju betu provjetiti… Moj tije savjet ponovi test ( neki drugi, jer koliko ti kasni sad bi bilo koji morao pokazati u bilo koje doba dana. Samo ga nemoj drzati na ubrusu ili toalet papiru, jer zna upiti urim iz testica pa testic negativni. Onda je doktor rekao dobro i jesu oni vadili krv, no koje su pretrage radili ne znam🤢 nitko mi nista nije govorio. Doslovno trebas vidit te vizite kad idu da me prostis koda imamo kugu.. znam sve da je super zarazno ali nema cim si pozitivan kod slugu imamo
    strasno, sv eti vjerujem, kod nas kazu ljudi da im ni terapije nekad nisu davali ni temperaturu mjerili di 16:00h a vjerujem starijem covjeku koji zii preko puta mene nem azasto da me laze.. uzas.. Ma nikad ne govori da si radila tes, zato sto nika dtest nece biti pouzdan kao bata to zapamti, nika vise ne spominji da si test radila (osim mozda ginekologu) . Ali bez brige sve i da bude pozitivan,skoro gledam emisiju zena imala saobracajku u ranoj trudnoci jos nije znala da je tudna, jer neredovni ciklusi i kontracepcijske pilule, nikakvo cudno sto nije ni pomilil ad apostoji mogucnost… Slikali je sve od grudnog kosa do nogu, da provjere povrede, bila u bolnici neki period davali joj sta su stigli, poslije saznal za bebicu kad je izasla kuci nakon nekog vremna, bebica zdrava rodjena u terminu.. sve ok.. ma nekad pazis na sve, pa ne bude nesto ok, a nekad nekoveze nema i radi sta stigne i sve bude super.. Bice sve ok

Temperaturu su mi mjerili svaka 2 h zato sto sam imala jako visoku temperaturu.. ali to neka 2 dana i onda su povremeno dolazili kad se pocela spustati tj kad je antibiotik poceo djelovat.. za iduci put znam za bolje iako se nadam da nece bit potrebe za njihovim uslugama tako skoro. Ne nadam se nicemu jer nekako je slabasna crta stalno gledam hahah..https://ibb.co/bBPChKg

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    03. Veljača 2022. 20:56

Lavica ♌

Kejsy dobro se osjecam, u srijedu sam isla raditi 🤗 ponekad imam neke cudne bolove ali sta cu 🙄 proci ce i to..mozda jer se sprema O
    Kada dode M idem vaditi hormone, sve na novo, markere hpv, hiv kao i MM + on krvna grupa i rh faktor 😁
    Htjela sam vec imati nesto spremno za 3.mj (ako budem dobila termin, zbog korone, svi dr.su bolesni 😫) ali jako dugo se cekaju nalazi, neki i do mjesec, mjesec i pol..i briseve moram ponavljati 21.02..ali, po svemu sudeci, tad cu imati M 🙄 pa cu morat nazvati da mi daju drugi termin 😂

Blair a bas si ❤ i ti meni 🤭 trakice, pa cekanje da nam M ne dode, isti datumi, pa simptomi 🙄😂
    Brzo ces ti ostvariti T, sigurna sam. Ako se jednom desilo, desit ce se opet ali kraj ce biti razlicit i sretniji 🤞🏻🤰🏽 ne znam koja ti je boja kose ali nekako zamisljam da si takva, bas kao Blair 😂 🤗

Kosa mi je smeđa. 🤭🥰 hehehehe. Bas ti hvala na lijepim riječima, i ti ćes u to sam 100 posto sigurna 😄😄

Buhtlice i ja vidim crticu 😁😁😁

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 20:56

https://ibb.co/s3y6Vtx na onoj slici je blic ubio crtu 🤭

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 20:57

BlairWaldorf

Lavica ♌

Kejsy dobro se osjecam, u srijedu sam isla raditi 🤗 ponekad imam neke cudne bolove ali sta cu 🙄 proci ce i to..mozda jer se sprema O
    Kada dode M idem vaditi hormone, sve na novo, markere hpv, hiv kao i MM + on krvna grupa i rh faktor 😁
    Htjela sam vec imati nesto spremno za 3.mj (ako budem dobila termin, zbog korone, svi dr.su bolesni 😫) ali jako dugo se cekaju nalazi, neki i do mjesec, mjesec i pol..i briseve moram ponavljati 21.02..ali, po svemu sudeci, tad cu imati M 🙄 pa cu morat nazvati da mi daju drugi termin 😂

Blair a bas si ❤ i ti meni 🤭 trakice, pa cekanje da nam M ne dode, isti datumi, pa simptomi 🙄😂
    Brzo ces ti ostvariti T, sigurna sam. Ako se jednom desilo, desit ce se opet ali kraj ce biti razlicit i sretniji 🤞🏻🤰🏽 ne znam koja ti je boja kose ali nekako zamisljam da si takva, bas kao Blair 😂 🤗

Kosa mi je smeđa. 🤭🥰 hehehehe. Bas ti hvala na lijepim riječima, i ti ćes u to sam 100 posto sigurna 😄😄

Buhtlice i ja vidim crticu 😁😁😁

Da, ali je neka tanka tanka haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    03. Veljača 2022. 20:57

buhtlica23

https://ibb.co/s3y6Vtx na onoj slici je blic ubio crtu 🤭

Vidi se 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

kokii2219
    03. Veljača 2022. 21:05

buhtlica23

Ajme majko, ajd nek mi neko kaze da sam corava mutava i da ne vidi nista. Ne znam ni zasto sam piskila. Gledao me test, onaj iz DM first sing 😱😱😱😱
    https://ibb.co/0Z2x5j9

Kad ponavljas teeest?? Ne drzi nas u neizvjesnosti ja jedva cekam update na ovo. Nestrpljiva sam hajdeeee hahahah. 

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 21:10

kokii2219

buhtlica23

Ajme majko, ajd nek mi neko kaze da sam corava mutava i da ne vidi nista. Ne znam ni zasto sam piskila. Gledao me test, onaj iz DM first sing 😱😱😱😱

Kad ponavljas teeest?? Ne drzi nas u neizvjesnosti ja jedva cekam update na ovo. Nestrpljiva sam hajdeeee hahahah.

Pa mozda sutra ponovim neki osjetljiviji. Mislim da bi ipak trebala 2 dana pricekati.. beta se dupla svaka dva dana ali vjv necu moc izdrzat hahah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

September
    03. Veljača 2022. 21:19

buhtlica23

kokii2219

buhtlica23

Pa mozda sutra ponovim neki osjetljiviji. Mislim da bi ipak trebala 2 dana pricekati.. beta se dupla svaka dva dana ali vjv necu moc izdrzat hahah

Ne znam kad si bila u bolnici ali da li postoji mogucnost da je ovulacija bila oko 26.1. kad ste imali odnos? Sad bi bila tipa 8 ili 9 dpo sta bi odgovaralo jacini crtice tako da... 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 21:23

September1995

buhtlica23

kokii2219

buhtlica23

Ne znam kad si bila u bolnici ali da li postoji mogucnost da je ovulacija bila oko 26.1. kad ste imali odnos? Sad bi bila tipa 8 ili 9 dpo sta bi odgovaralo jacini crtice tako da… 😊

Stvarno ne znam, ako je bila O ne bi znala kada je bila jer sam bila bolesna i tad sam vec odustala od svega. Ako ispadne stvarno pozitivno onda bi moglo biti to. Iako idem sa tim da je neki fejl test pa ako bude plus super ako ne necu se razocarat previse.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.