https://ibb.co/DbZSG0w Evo na dnevnoj svjetlosti jedva se vidi . A prije 3 dana se jace vidjelo. Mada nikad nisam popila vode ko sinoc haha moracu ponoviti sutra ,nema druge :)
Inace S mislim da znaci "sample" kao uzorak . Tu se tubicom stavi 3-4 kapi urina :D
Prijavljujem da sam dobila menstruaciju ocekivano jer nismo ni radili na bebici jer sam taman na pocetak plodnih dobila covid. Od iduceg mjeseca samo jako
(Ne) ocekujem mentruaciju 2.3.
Pozdrav svima
👸30 🤴30
❤️ 1/22 dobili koronu
❤️ 3/22 prvi ➕ ali biokemijska 🙄
❤️ 4/22 nove akcije🤞 👣
❤️ 21.5. pozitivan test
❤️ 14.6. čuje se srčeko 😊
❤️ 24.6. dva srčeka 🤗❤️
A pise na njemu osjetljivost 25 .. stalno grijesim sa ovim testovima . Uzecu drugi danas stapic neki i poslednji ove godine koji cu raditi nadam se . :)
Jutro! 🙋♀️
Mene je vještica jutros iznenadila, na 13 dpo. Moguće da je i 14 dpo danas, a da se bazalna digla dan nakon O...
Pokrili smo, ali eto, nije se uhvatilo...
Idemo opet ispočetka 😁
Keysi stavi me za (ne) dobiti 08.03., dok ne vidim kad ću ovaj mjesec ovulirati.
Cure hvala na lijepim zeljama. Sad jos popit kutiju sumameda i slikati pluca ponovo. Cak mi je drago sto nije plusic bio ovaj mj jer ovo nikako nebi bilo dobro za bebaca.
Cure koje su dobile plusic cestitam, i ostalima drzim fige
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Delilah94
Bila sam u 3 različita ginekologa, od toga su mi 2 savjetovala trudnoću (specijalisti) - tako da sam odlučila pokušati jer ako idem to skidati neću moći raditi na tome najmanje godinu dana.
Kejsy
Hvala na dobrodošlici!
(Ne) očekujem menstruaciju 28.02.2022.
#fingerscrossed
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
ExpectoPatronum evo ja sam sklona cistama, s tim da sam bila ostala trudna s jednom povecom od 4x5cm. Dobila na prvom pregledu zabranu odnosa i utriće i gospođa cista isparila 😁
A kaj se tice suplemenata, toplo preporucam gynositol jer ih ja za sad (kuc u drvo) nemam 🥳
🧞♀️31
🧞♂️32
Missed ab. 11tt 💔
Gynositol
OTP 24.3. 👧🏼💗
Inace S mislim da znaci "sample" kao uzorak . Tu se tubicom stavi 3-4 kapi urina :D
Je, malo se jako vidii, ali je opeet crtaaaa!!!! 😊😊😊😊 danas trebas menzes dobiti ili?
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Daa, danas :D Ali nadam se samo da mi velika kolicina tecnosti posvjetlila crticu . Sutra cu pokusati opet neki drugi test :)
Sortiraj odgovore
Najstariji