Ajme majko, ajd nek mi neko kaze da sam corava mutava i da ne vidi nista. Ne znam ni zasto sam piskila. Gledao me test, onaj iz DM first sing 😱😱😱😱
https://ibb.co/0Z2x5j9
Kad ponavljas teeest?? Ne drzi nas u neizvjesnosti ja jedva cekam update na ovo. Nestrpljiva sam hajdeeee hahahah.
Pa mozda sutra ponovim neki osjetljiviji. Mislim da bi ipak trebala 2 dana pricekati.. beta se dupla svaka dva dana ali vjv necu moc izdrzat hahah
Ne znam kad si bila u bolnici ali da li postoji mogucnost da je ovulacija bila oko 26.1. kad ste imali odnos? Sad bi bila tipa 8 ili 9 dpo sta bi odgovaralo jacini crtice tako da… 😊
Stvarno ne znam, ako je bila O ne bi znala kada je bila jer sam bila bolesna i tad sam vec odustala od svega. Ako ispadne stvarno pozitivno onda bi moglo biti to. Iako idem sa tim da je neki fejl test pa ako bude plus super ako ne necu se razocarat previse.
Stvarno se nadam da ce potamnit! A nista, sad treba cekat jutro 😄
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kejsy htjela sam samo reci, pisala sam ti vec, imale smo slicne simptome i bas mi je zao jer sam bila uvjerena da ti budes imala plus... evo meni je dans potvrdjeno da je bila biokemijska, beta je dans 45.47, a vec je kao 14 dan novog ciklusa. I moja menst, tj.ocito spontani, je bio takav s komadicima, crnim ugruscima, i onda me doktor sad slao raditi betu jer sam prokrvarila na 10.dc, i dalje lagano i grozan tamnosmedi iscjedak.. evo samo frisko iskustvo.
Cure sretno ❤
Pozdrav cure!
Pijem inofolic 2x na dan 2mj na preporuku ginekologa.
Imam PCOS, 1 spontani, 1 biokemijska. 😔
Imate li kakve savjete za dodatnu terapiju koja se može piti uz inofolic? Ili neku sasvim drugu terapiju, a koja vam je pomogla ?
Hvala! ☺️
Pa ja na tvome mjestu nebi pila nista uz infolic, ali bi napravila krvne pretrage,hormoni,papa test i brisevi 🤞
Napravljene sve pretrage, svi nalazi uredni. Biti ćemo strpljivi i nadamo se da se inofolic pomoći i donijeti plusic. ☺️
Pozdrav cure!
Pijem inofolic 2x na dan 2mj na preporuku ginekologa.
Imam PCOS, 1 spontani, 1 biokemijska. 😔
Imate li kakve savjete za dodatnu terapiju koja se može piti uz inofolic? Ili neku sasvim drugu terapiju, a koja vam je pomogla ?
Hvala! ☺️
Meni je doktorica uz gynositol propisala i Duphaston... isto imam PCOS
Kejsy htjela sam samo reci, pisala sam ti vec, imale smo slicne simptome i bas mi je zao jer sam bila uvjerena da ti budes imala plus… evo meni je dans potvrdjeno da je bila biokemijska, beta je dans 45.47, a vec je kao 14 dan novog ciklusa. I moja menst, tj.ocito spontani, je bio takav s komadicima, crnim ugruscima, i onda me doktor sad slao raditi betu jer sam prokrvarila na 10.dc, i dalje lagano i grozan tamnosmedi iscjedak.. evo samo frisko iskustvo.
Cure sretno ❤
Bas mi je žao zbog tvoje situacije😟. Svaki plusic stvarno gledam kao da se meni desio, svaku mengu, svaki minus, svaka biokemijska, spontani ili nesto gledam bas ono tuznjikavo, zao mi bude kao da se i meni samoj desilo ne daj Boze. Al ipak nada posljednja umire, treba se drzati jako, iako je tesko.. Čuvaj se i glavu gore ako Bog da ima jos ciklusa i nema odustajanja. Uz tebe smo🤞🏻🤗
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
buhtlica23, jesi ustala?? Ja ocekujem apdejt na plusiiic 😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Buhtlice bas se veselim tvom plusiću... Bas nekako svi kazu kad napokon "odustanes" da se onda desi ... Vjerovatno jer si možda ipak malo opusteniji... Večera je sinoć prosla super ... Naručile smo, izmedu ostalog šampanjac 🤭🤣 blesače, štap 🤷🙈 a doma smo mužić i ja pokrili 🤭🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jutro ☕☕☕
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Skuhala ja kavicu za sve 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy htjela sam samo reci, pisala sam ti vec, imale smo slicne simptome i bas mi je zao jer sam bila uvjerena da ti budes imala plus… evo meni je dans potvrdjeno da je bila biokemijska, beta je dans 45.47, a vec je kao 14 dan novog ciklusa. I moja menst, tj.ocito spontani, je bio takav s komadicima, crnim ugruscima, i onda me doktor sad slao raditi betu jer sam prokrvarila na 10.dc, i dalje lagano i grozan tamnosmedi iscjedak.. evo samo frisko iskustvo.
Cure sretno ❤
Martina! Nadam se da ces ovo prevazicii i izaci jos jaca iz te situacije....iduci put ce sigurnoo biti uspjesnoooo ❤❤❤
🙋♀️28 💑 31 🙋♂️
Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
10.2.2022., biokemijska trudnoca
Sortiraj odgovore
Najstariji