Siri slažem se s tobom. Prvo moram pricekati prvi pravi ciklus i onda pregledi.
Drago mi je da si uspjela dovesti cikluse u red i da su ti redovni. Sad samo hrabro dalje i da uskoro ugledas plusic. Sretno ❤️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Delilah94 ne bih da te razocaravam ali ovo sto si slikala test od zada, ja sam imala istu doslovno situaciju. Sa zadnje str se vidjela bas sjena crte, ali na kraju se ispostavilo da je to sastav kasete na kom je naslonjen test. Isti ovakav i ja koristila.
Ali naravno ja s prednje strane nisam imala nikakvu ni sjeninu sjenu, a kod tebe se bas lijepo vidi a da ne moramo se zagledati ko tele u sarena vrata. Ponovi s nekim.drugim testicem osjetljivijim i slikaj nam, a ovo je cini mi se za tebe bebcek na putuuu😍
Zato ja uvjek rastavim test na kraju
I ja istooo, da je ne znam koji😂
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Kejsy moguće da ti je zbog korone bio čudan ciklus i meni je .. e sad tesko je biti siguran. Meni je kasnila malo a nikad mi ne prelazi 35 dana, stoviše zadnju godinu dana ciklusi variraju 30-33... Tako da... Kažu da korona oće poremetiti ciklus. Evo mene uskoro doma (školsko radno vrijeme 😄) pa se javim jel sto ih crtica potamnila 🤷 večeras sa curkama na večericu a jos nismo odlučile ni koji restoran 🤭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy nekako nikako ne mogu kometar istaviti na tvoj post pa moram ovako :D meni je korona poremetila prosli ciklus skroz . Uvijek je tacna M a umjesto 1.1. dosla 6.1. Ali evo poslije toga nadam se da ce to biti sad TO :D Sutra radim opet CB testic sa plusem i nadam se da nece M doci ipak i da ce biti taman plus da ne kontam jel ispravan test itd :) Budi pozitivna kao i dk sad i od srca ti zelim da ugledas jak plus za svoj rodjendan ❤️
Malo je porastao lh ajde nesto se pomiče. Valjda 😬
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, dosla sam vas pozdraviti… 🤗
Znam, nema me. Pokusavam sto manje biti na forumu i opcenito citati o trudnoci, nalazi, pa ivf i sve sto ide uz to 🤫😅
Vrijeme mi nikako ne prolazi..
Znam da moramo pauzirati ovaj mjesec ali svejedno mjerim bazalnu i piskim lh trakice, cisto da znam otprilike kada bi M trebala stici. Trakica je tek jucer malkice pocela tamniti na 20dc 😒 tko zna kada i da li cu uopce imati ovulaciju 🙄 nesto sam gledala kalendar i lutealna faza mi traje od 10-12 dana. Mislim da je to prekratko i mislim da to nije dobro.
Znam da za IVF postupak to nije bitno ali tako bi htjela skratiti cikluse 😒 ajde 33 dana nije toliko lose ali 35 pa na dalje.. 😫
—
Veliki pozdrav svim curama 😊 Neka vam ovaj ciklus bude dobitan ❤
Heeeeeeej ❤️❤️❤️
I meni lh trakice nikakve a 16 DC
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, dosla sam vas pozdraviti… 🤗
Znam, nema me. Pokusavam sto manje biti na forumu i opcenito citati o trudnoci, nalazi, pa ivf i sve sto ide uz to 🤫😅
Vrijeme mi nikako ne prolazi..
Znam da moramo pauzirati ovaj mjesec ali svejedno mjerim bazalnu i piskim lh trakice, cisto da znam otprilike kada bi M trebala stici. Trakica je tek jucer malkice pocela tamniti na 20dc 😒 tko zna kada i da li cu uopce imati ovulaciju 🙄 nesto sam gledala kalendar i lutealna faza mi traje od 10-12 dana. Mislim da je to prekratko i mislim da to nije dobro.
Znam da za IVF postupak to nije bitno ali tako bi htjela skratiti cikluse 😒 ajde 33 dana nije toliko lose ali 35 pa na dalje.. 😫
—
Veliki pozdrav svim curama 😊 Neka vam ovaj ciklus bude dobitan ❤
Falila si mi 💋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Banja Luka . Imamo par dm-ova . Al ovaj najblizi nema trenutno onaj Gravignost ultra . A j prvoj trudnoci mi CB sa plusicem prvi dan kasnjenja pokazao taman plus ,msm to je bio jedini koji sam i uradila a ne 5 ko sad sto radim haha
Ajme majko, ajd nek mi neko kaze da sam corava mutava i da ne vidi nista. Ne znam ni zasto sam piskila. Gledao me test, onaj iz DM first sing 😱😱😱😱
https://ibb.co/0Z2x5j9
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kontam da je ev. crta iako s epojavilo doslovno nakon sekunde kako sam popiškila. Sad ne znam bacaju li ti testovi sjene..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji