Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deic17
    04. Veljača 2022. 08:12

buhtlica23

Kejsy ❄️ ☃️

buhtlica23

Kontam da je ev. crta iako s epojavilo doslovno nakon sekunde kako sam popiškila. Sad ne znam bacaju li ti testovi sjene..

Ja stvarno nisam sigurna nisam ih koristila, ali meni taj test ne izgleda bas da je ok, jer mu ta kontrolna linija nije kompletna. Cek tebi niko nije radio betu HCG pre nego si izasla iz bolnice? Nekako mi logicno da si spomenula d aste pokusavali dobiti bebca pre te korone i da postoji mogucnost.. Pa logicno je da oni po tim sojim protokolima u toj situaciju moraju betu provjetiti… Moj tije savjet ponovi test ( neki drugi, jer koliko ti kasni sad bi bilo koji morao pokazati u bilo koje doba dana. Samo ga nemoj drzati na ubrusu ili toalet papiru, jer zna upiti urim iz testica pa testic se moze desiti da se ne nakvasi u potpunosti.

Nisu, za njih ne postoji nista osim korone. Ali ja imam uzasno duge cikluse .. svakih 100 dana dobijem zbog toga sam i pila duphaston prvo a sada utrogasten no sada nisam pila posto sam u 12 mj dobila M bez tableta pa sam se nadala da ce i sada doci sama. A na kraju me pokosila korona..

Curke, zelim svima dobroo jutroooo!!!! ❤❤🤗❤❤ Buhtlice, jesi se popiskilaa??? Ajmoo, nestepljiviii smoo 🤗😊😊

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

BlairWaldorf
    04. Veljača 2022. 08:16

Martina 💔

Evo mog sramežljivog charta 

https://ibb.co/RjCvJYCA. AJMO LH malo više u zrak 😈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    04. Veljača 2022. 08:17

https://ibb.co/RjCvJYC

🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Delilah94
    04. Veljača 2022. 08:27

Cure da javim samo . Evo meni je danas 1.dan kasnjenja kao . Uradila test onaj za 6dana ranije i jedva se nazire crtica , slikala sam u mraku jer mi je djete vristalo morala sam biti pored nje . Jutros kao da je dosla M poslije nekih 5blago pozitivnih testova . Za sad je onako smedje pa se jos uvijek u dubini duse nadam da je mozda kao implantacijko. Al me boli stomak i muka mi je kao i svaki put kad dodje M. Tako da je vjerovatno biohemijska cim sam imala toliko pozitivnih testova. 
    https://ibb.co/TtZCcdN

Deic17
    04. Veljača 2022. 09:07

Delilah94

Cure da javim samo . Evo meni je danas 1.dan kasnjenja kao . Uradila test onaj za 6dana ranije i jedva se nazire crtica , slikala sam u mraku jer mi je djete vristalo morala sam biti pored nje . Jutros kao da je dosla M poslije nekih 5blago pozitivnih testova . Za sad je onako smedje pa se jos uvijek u dubini duse nadam da je mozda kao implantacijko. Al me boli stomak i muka mi je kao i svaki put kad dodje M. Tako da je vjerovatno biohemijska cim sam imala toliko pozitivnih testova.
    https://ibb.co/TtZCcdN

Daj jos jednu sliku s prirodnim svjetlom, pa cemo onda moci prosuditi 🤗🤗🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

• Delilah94
    04. Veljača 2022. 09:18

Ma bacila sam ga . Ostala je crta tanka kao evaporacijske . :( 

buhtlica23
    04. Veljača 2022. 09:21

Martina2020

Kejsy htjela sam samo reci, pisala sam ti vec, imale smo slicne simptome i bas mi je zao jer sam bila uvjerena da ti budes imala plus… evo meni je dans potvrdjeno da je bila biokemijska, beta je dans 45.47, a vec je kao 14 dan novog ciklusa. I moja menst, tj.ocito spontani, je bio takav s komadicima, crnim ugruscima, i onda me doktor sad slao raditi betu jer sam prokrvarila na 10.dc, i dalje lagano i grozan tamnosmedi iscjedak.. evo samo frisko iskustvo.
    Cure sretno ❤

Bas mi je zao, sto brzi oporavak ti zelim.
    I sto skoriji plus sa divnim ishodom.😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

kokii2219
    04. Veljača 2022. 09:52

buhtlica23

Martina2020

Kejsy htjela sam samo reci, pisala sam ti vec, imale smo slicne simptome i bas mi je zao jer sam bila uvjerena da ti budes imala plus… evo meni je dans potvrdjeno da je bila biokemijska, beta je dans 45.47, a vec je kao 14 dan novog ciklusa. I moja menst, tj.ocito spontani, je bio takav s komadicima, crnim ugruscima, i onda me doktor sad slao raditi betu jer sam prokrvarila na 10.dc, i dalje lagano i grozan tamnosmedi iscjedak.. evo samo frisko iskustvo.
    Cure sretno ❤

Kakvo je kod tebe stanje,cekamo informacije

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

buhtlica23
    04. Veljača 2022. 10:08

kokii2219

buhtlica23

Martina2020

Cure sretno ❤

Kakvo je kod tebe stanje,cekamo informacije

Kupila sam neki test od 10mlu osjetljivosti ali nisam jos napravila danas strka.. a nekako mislim da Ce bit negativan

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    04. Veljača 2022. 10:48

Lazna uzbuna ..
    https://ibb.co/BzVNgNY

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.