Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alice33
    03. Veljača 2022. 09:29

natalie19

Alice33hvala draga na pitanju. Napisala sam danas ujutro da nazalost bude kod mene opet negativni ishod. Na pregledu uzv je vidljivo zuto tijelo, u rodnici je bilo krvi, endometrij mi je bil oko 15,7 tako da cekam da bas prokrvarim jer je ginekolog rekel da je to ocekivnao. Tak da sad definitvno pauza bar 2 mjeseca da si obavimo sve pretrage koje ce predloziti i onda budemo vidljeli dalje kako i sta.
    Kako si mi ti? Si opet vadila betu?

natalie19 užasno je teško ovo pročitati i jako mi je žao što ovo sve polaziš. Znam da sada nema pravih riječi da te utješe. Dobro je da ćete obaviti sve pretrage koje će pokazati u čemu je problem i onda ćete brzo doći do bebice :) 
    Ja sam dobro, hvala ti. Vadila sam tri bete: 26.01 - 34,7 28.01 - 113,3 i 31.01 - 411,6 . Pravilno se dupla pa nakon toga više i nisam, al možda odem ponovo sutra čisto da mi psiha bude mirna. Prvi pregled mi je u srijedu 09.02 i izluditi ću dok ga dočekam. Nadam se da će sve biti ok

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

kokii2219
    03. Veljača 2022. 09:30

Delilah94 ne bih da te razocaravam ali ovo sto si slikala test od zada, ja sam imala istu doslovno situaciju. Sa zadnje str se vidjela bas sjena crte, ali na kraju se ispostavilo da je to sastav kasete na kom je naslonjen test. Isti ovakav i ja koristila.
    Ali naravno ja s prednje strane nisam imala nikakvu ni sjeninu sjenu, a kod tebe se bas lijepo vidi a da ne moramo se zagledati ko tele u sarena vrata. Ponovi s nekim.drugim testicem osjetljivijim i slikaj nam, a ovo je cini mi se za tebe bebcek na putuuu😍

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

BlairWaldorf
    03. Veljača 2022. 09:43

Jutro cure. ☕ Meni jutro krenulo uzurbano, dogovorila večeru sa frendicama a već sam nesto umorna 🤭🙈🤣 godine 🤷🤣🤣 ugl. Danas nakon posla opet piškim očekujem tamniju crticu i akciju večeras. Koliko me toga čeka danas 🤭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Silmarilion
    03. Veljača 2022. 09:44

Haleigh0302

ExpectoPatronum evo ja sam sklona cistama, s tim da sam bila ostala trudna s jednom povecom od 4x5cm. Dobila na prvom pregledu zabranu odnosa i utriće i gospođa cista isparila 😁
    A kaj se tice suplemenata, toplo preporucam gynositol jer ih ja za sad (kuc u drvo) nemam 🥳

Od 3 ginekologa nijedan mi nije dao nikakvu terapiju! Tako da ću pokušati s trudnoćom, nadam se uspješnom rezultatu :D
    Hvala na savjetu! :)

31/35
    Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
    Profertil za M - OAT
    06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
    07/23 FET - prekinut ciklus
    08/23 FET - prekinut ciklus
    09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼

• roxanne95
    03. Veljača 2022. 10:34

Jutro cure 👋 Kod mene snješko na testu, napravila sam jedan jučer navečer i jutros, nadam se da će M brzo pa da se naručim na folikulometriju i u nove pobjede 💪🏻

👱🏻‍♀️27
    🧔🏻‍♂️32
    TTC od rujna 2021.
    dg. latentna hipotireoza i visok prolaktin = problemi s ovulacijom

• Marićka
    03. Veljača 2022. 10:52

natalie19 baš mi je žao da prolaziš kroz to... šaljem ti najpozitivnije misli! 
    Uvijek sve ima svoj razlog i sigurna sam da će ti se uskoro ostvariti želja. 
    Gledaj tu pauzu s pozitivne strane, odraditi ćete sve pretrage, napraviti što trebate napraviti i onda će ti se dogoditi lijepa, sigurna i školska trudnoća. 

Koliko mi žene imamo snage, to je za pisati romane. 

• amyyy
    03. Veljača 2022. 11:36

20220203_003213 

Deic17
    03. Veljača 2022. 11:38

Delilah94

Daa, danas :D Ali nadam se samo da mi velika kolicina tecnosti posvjetlila crticu . Sutra cu pokusati opet neki drugi test :)

Ponovi za 2 dana, ja mislim da ce to biti debele crteee!!! Nekako predosjecam! Ostalim curkama zelim puno snageee, vjerujem da ce na krajuu sve biti dobroo! ❤🤗🤗🤗

🙋‍♀️28 💑 31 🙋‍♂️
    Od 1.1.2022, folna kiselina, vitamin c, zeljezo
    10.2.2022., biokemijska trudnoca

natalie19
    03. Veljača 2022. 11:46

Hvala cure na podršci. Sve ima svoj razlog, ali trenutno još ne razumijem koji dobar razlog bi trebal biti, da se je to dogodilo. Treba mi vremena da se sad opet poslozim, jer mi je jos teze nego prvi put. Definitivno moramo odkriti di je problem, jer ne zelimo vise prolaziti kroz to. 
    Mislimo da nemamo, ali tek onda dok se dogodi nesto takvoga i idemo dalje i borimo se, tek onda vidimo da smo jake.
    Alice drago mi je, zelim ti mirnu trudnocu i uzivaj u njoj.
    Strpi se jos par dana i javi kako su prosao pregled. 

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

Matajči
    03. Veljača 2022. 12:07

Siri 🐾

Ajme curke dan mi je kaotičan i užasan. Tek sam 4DPO a svadam se sa svijetom ko ds sutra trebam dobit, ne sviđa mi se ova 2020 two nikako🙄jos samo 11 mjeseci do nove🤣🤣🤣
    Marickadržim fige da drugi paket neće biti potreban,ali ako ćeš htjet proć jeftinije a količinski više samo javi pa ti puknem tu link😬svakako se nadam za sve ovdje da AF neće stići,ali ako i stigne da što brže i bezbolnije prođe! Izvještavaj dalje🤞🏻
    Natalie ajme žao mi je što ovo čitam😭nadam se iskreno da se saga što prije završi jer je to jako teško psihički izgurati i drži se koliko možeš. Neću ti reći bit će bolje jer eto,uvijek to nosiš sa sobom,ali želim ti od srca da više ne prolaziš kroz tu bol❤️
    Matajčikoliko god doktori tvrdili da je u redu imati 3 kemijske trudnoće u 12 mjeseci meni to ipak nekako nije normalno i malo zabrinjavajuće. Mislim da bi bilo dobro istražiti detaljniji uzrok,možda imaš neki polip koji smeta da se plod dobro implantira pa ode,mogu biti tako banalne stvari ili recimo možda imaš neku bakteriju u maternici koja se brisevima ne može naći to bi trebalo vjerojatno raditi uterobrush ali mene bi brinulo unutar godine dana da su tri kemijske. Može biti greška ploda i kromosoma jednom,čak i dvaput,al da svaki uspješni pokušaj završi tako,to mi baš ne zvuči normalno. Pokušaj nekako detaljnije istražiti gdje bi mogao biti problem i želim ti što prije stabilni plusić☺️

Polipi su iskljuceni. A o bakteriji nisam ni razmisljala, iskreno, morala bih pitati ginekologinju sto ona kaze o tome. 
    Ma vjeruj mi da ni meni to nije normalno. Ali se ne bacam u bedak. Hvala Bogu pa imam divnog muza koji je velika podrska, pa onda lakse se to sve podnese. 😊
    Sad  bas sjedim i gledam neku glupu seriju na Netflixu prije posla, curim kao iz kabla, danas mi je drugi dan. Rascupana i  polunadrnana jer je vani tako divan dan, a ja imam mengu, a bas je super dan za haljinu.  Sva sam u problemima 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.