Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:27

Ovo je nakon 5 min https://ibb.co/0Z2x5j9
    Dakle u tolikom sam soku, sve se nadam da ipak nije...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:28

Oprostite sto sam vas zatrpala ali me toliko strah ajmee. Znaci prestajem pit antibiotik odma nema vise dok ne vidim oce to tamniti il' ne. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Naomi93
    03. Veljača 2022. 19:35

Pozdrav cure! 
    Pijem inofolic 2x na dan 2mj na preporuku ginekologa. 
    Imam PCOS, 1 spontani, 1 biokemijska. 😔
    Imate li kakve savjete za dodatnu terapiju koja se može piti uz inofolic? Ili neku sasvim drugu terapiju, a koja vam je pomogla ? 
    Hvala! ☺️

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:36

Siri 🐾

buhtlica23

Ovo je nakon 5 minhttps://ibb.co/0Z2x5j9
    Dakle u tolikom sam soku, sve se nadam da ipak nije…

Ne bi rekla da je evap. Daj otidi u ljekarnu sutra i uzmi ovugnost za 15kn ili primu za 30kn. Ajme koja se čuda dogadaju,ajme,ajme,ajmeeee 🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Meni djeluje rozo uzivo. Ali nisam sigurna, varaju li me oci. Et uhvatila me neka vrtoglavica mislila sam da je posljedica korone i sjedim na WC i reko ma ajd da i ja popiskim nesto. I et doslovno odma se pokazalo s tim da sam se napila vode bas prije neg sto sam isla... Imam jos jedan takav, kupit cu sutra neki drugi ako badem taj ovugnost. Iako nekako ne vjerujem nisam O ulovila nikad.. a zadnji odnos prekjucer prije toga 23.1.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:37

Naomi93

Pozdrav cure!
    Pijem inofolic 2x na dan 2mj na preporuku ginekologa.
    Imam PCOS, 1 spontani, 1 biokemijska. 😔
    Imate li kakve savjete za dodatnu terapiju koja se može piti uz inofolic? Ili neku sasvim drugu terapiju, a koja vam je pomogla ?
    Hvala! ☺️

Pa ja na tvome mjestu nebi pila nista uz infolic, ali bi napravila krvne pretrage,hormoni,papa test i brisevi 🤞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:42

Lavica ♌

Cure, dosla sam vas pozdraviti… 🤗
    Znam, nema me. Pokusavam sto manje biti na forumu i opcenito citati o trudnoci, nalazi, pa ivf i sve sto ide uz to 🤫😅
    Vrijeme mi nikako ne prolazi..
    Znam da moramo pauzirati ovaj mjesec ali svejedno mjerim bazalnu i piskim lh trakice, cisto da znam otprilike kada bi M trebala stici. Trakica je tek jucer malkice pocela tamniti na 20dc 😒 tko zna kada i da li cu uopce imati ovulaciju 🙄 nesto sam gledala kalendar i lutealna faza mi traje od 10-12 dana. Mislim da je to prekratko i mislim da to nije dobro.
    Znam da za IVF postupak to nije bitno ali tako bi htjela skratiti cikluse 😒 ajde 33 dana nije toliko lose ali 35 pa na dalje.. 😫

Veliki pozdrav svim curama 😊 Neka vam ovaj ciklus bude dobitan ❤

Pozdrav i tebiii,
    Joj kad procitam to tvoje 33-35 dana je super. Ja sam trenutno 62 DC hahah 
    Prati svakako i dalje trakicama. Cisto da upoznas bolje ciklus. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:45

Siri 🐾

buhtlica23

Lavica ♌

Cure, dosla sam vas pozdraviti… 🤗
    Znam, nema me. Pokusavam sto manje biti na forumu i opcenito citati o trudnoci, nalazi, pa ivf i sve sto ide uz to 🤫😅
    Vrijeme mi nikako ne prolazi..
    Znam da moramo pauzirati ovaj mjesec ali svejedno mjerim bazalnu i piskim lh trakice, cisto da znam otprilike kada bi M trebala stici. Trakica je tek jucer malkice pocela tamniti na 20dc 😒 tko zna kada i da li cu uopce imati ovulaciju 🙄 nesto sam gledala kalendar i lutealna faza mi traje od 10-12 dana. Mislim da je to prekratko i mislim da to nije dobro.
    Znam da za IVF postupak to nije bitno ali tako bi htjela skratiti cikluse 😒 ajde 33 dana nije toliko lose ali 35 pa na dalje.. 😫

Veliki pozdrav svim curama 😊 Neka vam ovaj ciklus bude dobitan ❤

Pozdrav i tebiii,
    Joj kad procitam to tvoje 33-35 dana je super. Ja sam trenutno 62 DC hahah
    Prati svakako i dalje trakicama. Cisto da upoznas bolje ciklus.

Normalno da si 62DC kad si 🤰🏼😎

Ma joj necu se nista nadati ne vjerujem sama sebi ni nikom hahah 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:51

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Kontam da je ev. crta iako s epojavilo doslovno nakon sekunde kako sam popiškila. Sad ne znam bacaju li ti testovi sjene..

Ja stvarno nisam sigurna nisam ih koristila, ali meni taj test ne izgleda bas da je ok, jer mu ta kontrolna linija nije kompletna. Cek tebi niko nije radio betu HCG pre nego si izasla iz bolnice? Nekako mi logicno da si spomenula d aste pokusavali dobiti bebca pre te korone i da postoji mogucnost.. Pa logicno je da oni po tim sojim protokolima u toj situaciju moraju betu provjetiti… Moj tije savjet ponovi test ( neki drugi, jer koliko ti kasni sad bi bilo koji morao pokazati u bilo koje doba dana. Samo ga nemoj drzati na ubrusu ili toalet papiru, jer zna upiti urim iz testica pa testic se moze desiti da se ne nakvasi u potpunosti.

Nisu, za njih ne postoji nista osim korone. Ali ja imam uzasno duge cikluse .. svakih 100 dana dobijem zbog toga sam i pila duphaston prvo a sada utrogasten no sada nisam pila posto sam u 12 mj dobila M bez tableta pa sam se nadala da ce i sada doci sama. A na kraju me pokosila korona.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 19:57

Kejsy  ❄️ ☃️

buhtlica23

Oprostite sto sam vas zatrpala ali me toliko strah ajmee. Znaci prestajem pit antibiotik odma nema vise dok ne vidim oce to tamniti il' ne.

Ako pijes sumamaed, koliko znam njega propisuju trudnicama.. tako da.. vjerovatno nije problem

Da Sumamed su mi dali, to sam i u bolnici dobijala samo kroz infuziju. 
    Mislim mozda su mi i vadili betu ali nisu rekli. Ne znam rekla sam im da pokušavamo ali su mi testovi bili svi negativni ono snjesko snjesko. Kontam da im je bitnije bilo to sto mi je kisik bio smanjen u krvi ... Pa je bila cijela frka i onda slikanje pluca pa neke fleke pa drame ma.. ne ponovilo se

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    03. Veljača 2022. 20:16

Kejsy  ❄️ ☃️

Lavica ♌

Kejsy ❄️ ☃️

Kod nas privatne rade do 19:00h neki i malo duze i vade krv bilo kad, osim ako neka pretraga zahtjeva da s evadi krv ujutru. Jeste stigla vjestica, ali ja sad tek nista ne znam, zna sd akod mene uvjek nesto mora biti komplikovano. Krenulo

Eto, bar nesto 😁
    A gle, ne znam kako to ide kod vas ali ja mislim da pretrage ne trebas bas kod njih napraviti, tj vadenje krvi. Mozda spermiogram da ali drugo mozda ne? 🙂 ili mozda je drugacije kada se radi sve privatno..

A evo krenulo je, znas kako ja to da krene i stane i sl nisam nikad prije mogla skontati, jer sam korsitla uloske, pa stalno je li ostaje nesto na vaginalnom zidu, pa na ulosku uvjek nesto nekad vis enekad manje. Dok nisma pocela koristiti menstrualnu casicu, ali i njiu nemam potrebu prazniti cesto, jer nikad nemam preobilno, a casica je od 12 mililitara. A moze da se ne prazni i do 10 sati (neko ne prazni ni 12 sati, e sad to mi bassss previse, neka hvala) , ja praznim svakih najduze na 6 sati, ili nekad ako se uspavam onda prodje vise, osim sto zadnja 2 ciklusa pratim sve i polozaj cerviksa i sto cuda.. pa onda zbog tog skontam da bude par sati kad stane krvarenje pa opet krene.. mozda je to savrseno normalno jer ne pipka svako cerviks par puta dnevno u toku menge nego sam ja cvrsto odlucla da cu popratiti svoje cikluse maksimalno.. pa tako da… No ipak ovaj put idem da provjerimo folikul i emdometrijum, pa sledeci ciklus ako ovaj ne bude pozitivan test, ona sve pretrage redom.

Ja sam se preporodila sa casicom. Tko god da ju je izumio trebao bi dobit neku nagradu za zivotno djelo. Uloske nisam podnosila, tamponi su mi grozni bili, ali sam njih koristila jer eto uloske ne mogu podnijeti. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.