Jooooj nadam se, hvala Siri! Ma radila sam zadnje jučer ujutro i onda nisam testirala do danas ujutro, tako da pik je mogao biti možda i sinoć kad smo pokrili! 💪🏻 Eventualno možemo još nedjelju pokriti ali vjerojatno je to kasno 😰
Pa nije kasno. Vidi,ako je bio pik noćas a pod pretpostavkom da može doći do ovulacije u narednih 36-48 sati dolazimo matematikom da je to sutra navečer/nedjelja ujutro. Ako bude u nedjelju ujutro,jajna stanica nakon izbacivanja ima životni vijek 12-24 sata znači to je do ponedjeljka ujutro najkasnije da se oplodi. Dakle i matematički postoje šanse,ali ste svakako pokrili pa sad dalje prati znakove tijela od sluzi,ako bude boli itd,moguće je da će se ovulacija javiti 😊😊
Sve si mi objasnila, hvala! Onda se bacamo i nedjelju navečer na posao kad stigne :)
Curke dobro jutroo! Po cevrikalnoj sluzi i bolovima u lijevom jajniku, pretpostavljam da je ovulacija bila 22.3. Naime, jucer nvcr odem na toalet, kada opet ta rastezljiva sluz bas kao i kod ovulacije…odem spavati, dva puta sam se budila i isla piskiti, mjehur je bas bio ko bacva, ne znam sto mi to bii i zedna ko pas…imam akne na dva tri mjesta na licuuu, pa cemo vidjeti sto ce se desavati narednih dana 😁😁😁
Držimo fige da su dobri znakoviiii!
Danas sam 8 DPO. Od simptoma jucer navecer pocele blago grudi boljeti, nista specijalno. Jucer me 3-4 puta dolje uhvatili grcici i stipkanje, svaki puta po 10ak sekundi, isto nista specijalno. Umorna sam jako, spava mi se i eto to je za sada to. 🤣
Zvuči obečavajuće :)
Meni danas nije dobro nisam mogla jesti i slabljina i glavobolja...pijem vodu stalno ali nekako sam baš slaba
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Kejsy i Pipin vidjet cemo sto ce biti. Kaze aplikacija vjestica za 8 dana. Ja cu radit test za 6, jer ce tad biti 14DPO pa cemo vidjet. Do 14 DPO cu cekati 🤣
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Kejsy i Pipin vidjet cemo sto ce biti. Kaze aplikacija vjestica za 8 dana. Ja cu radit test za 6, jer ce tad biti 14DPO pa cemo vidjet. Do 14 DPO cu cekati 🤣
Držimo fige, ali gle kakav je mjesec - pa valjda će biti plus i kod tebe! Šaljemo te vibre
Mare 3112 neće mi povući citat, imam tri tiska, a gdje se možemo čuti? platila bih ti lh, kavu i pt :D samo da imam za umakati, a kasnije proslijedim jer se nadam da mi je to zadnje umakanje :P
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Mare 3112 neće mi povući citat, imam tri tiska, a gdje se možemo čuti? platila bih ti lh, kavu i pt :D samo da imam za umakati, a kasnije proslijedim jer se nadam da mi je to zadnje umakanje :Pand
Nadi me na fejsu Marija Šušković 😄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni danas nije dobro nisam mogla jesti i slabljina i glavobolja…pijem vodu stalno ali nekako sam baš slaba
Moras biti slaba kad do 11H nisi nista jela. Probaj da bar jedes tost ili slane krekere, ono po malo par krekera, pa pauza pa za pola sata opet, samo da ti organizam prihvati hranu.
Evo pojela nešto slano malo mi je bolje Al opet mi je ono slabljina od kad se probudila ...uhhh...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdraav cure. Nikako vas neznam označiti sve da vam odgovorim. Hvala vam na odgovorima Ugl. Evo ovulacijske trakice od danas,mislite da je pozitivna? Jučer smo obavili posao navečer,pa se nadam da smo potrefili hehe
https://ibb.co/84Kt8cJ
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨