Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    23. Ožujak 2022. 14:41

Mare3112

Cure evo me kupila 3 testa evo sadašnji s ublažiti urinom
    https://postimg.cc/pmsHZjRs sad sam ga ovaj tren radila

🥰🥰🥰🥰🥰❤❤❤❤❤❤❤

[/url

Pipin
    23. Ožujak 2022. 14:42

Mare3112

Ajmeeeee pa kao kuća!!! Čestitaaaam

mare2805
    23. Ožujak 2022. 14:54

Mare3112

Ma to jee tooo!!! Čestitam od srcaaaa 🥳❤️❤️

🧒🏽 - 29y 👩🏼
    Pokušavamo od 02.2021
    Dodaci: prenatalne Novalac, Imunosal, probiotik, maticna mlijec 💪🏼
    Svi nalazi uredni 😊
    02.2022 - + ali biokemijska..

BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 15:13

Mare3112

Lijepo se vidi čestitke ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 15:13

Sutra puknem digitalni i idem na betu i javit se u pon ginekologiji ako Bog da da bude sve ok

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    23. Ožujak 2022. 16:56

Pozdrav svima, evo mene nakon nekog vremena, M prošla, a mislim da i O, nažalost mi se čini da smo ju preskočili. Danas mi je 17dc, prema app mi je O danas, po drugoj app je bila jučer. Muž i ja smo jučer prvi put nakon M uspjeli hopsati, imali smo ludnicu na poslu oboje, mala bolesna bila pa nismo ni razmišljali koji su dani, niti smo imali vremena za nas. U pon sam prvi put piškila lh trakicu, pa jučer i danas 2 puta. Jel mi može netko reći zašto su sve trakice identične?
    https://ibb.co/FhpHCMS
    .
    U zaostatku sam i sa čitanjem, jedno 50 stranica 😬 večeras vas čitam, a do sad sam uhvatila samo da moja kolegica sa ljetnih beba ima plusiććć - Hope od srca ti čestitam!!! 😍😍😍😍

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 17:02

Polly

Pozdrav svima, evo mene nakon nekog vremena, M prošla, a mislim da i O, nažalost mi se čini da smo ju preskočili. Danas mi je 17dc, prema app mi je O danas, po drugoj app je bila jučer. Muž i ja smo jučer prvi put nakon M uspjeli hopsati, imali smo ludnicu na poslu oboje, mala bolesna bila pa nismo ni razmišljali koji su dani, niti smo imali vremena za nas. U pon sam prvi put piškila lh trakicu, pa jučer i danas 2 puta. Jel mi može netko reći zašto su sve trakice identične?
    https://ibb.co/FhpHCMS
    .
    U zaostatku sam i sa čitanjem, jedno 50 stranica 😬 večeras vas čitam, a do sad sam uhvatila samo da moja kolegica sa ljetnih beba ima plusiććć - Hope od srca ti čestitam!!! 😍😍😍😍

Nije vise +,bila biokemijska jucer 😕😕😕

[/url

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:09

I meni se Siri sve vise čini da budeš i ti imala plusic uskoro😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 17:12

Kejsy  ❄️ ☃️

Hope1

Curke moje ja danas pokrvarila kao inace kad iman mengu,tako da mislim da je to biokemijska ovaj put….neznam da li mi ima smislia uooce putovat do ginekologa posto je stvar po meni veoma jasna…imam slijedece pitanje,da li se u novu akciju moze odmah po zavrsetku krvarenja ili treba sacekat mjesec dva???

Draga zao mi je. Ali nemoj molim te da se puno brines, jer jedna pa nekad cak i vise biohemiskih ne znaci da imas bilo kakav problem ili bilo sta. Da ne radimo testice ne bi znali uopste koliko puta nam se dese. Masa zena ima par urednih trudnoca, a da su imale biohemiske izmedju. U akciju mozes odmah cim ulovis ovulaciju. Ali moj savjet ti je da se svakako posavjetujes sa ginekologom, ili da uradis betu nakon krvarenja ili bar da ponovis neki osjetljivi testic samo sigurnosti radi. Ali obzirom da ti je fakticki menstruacija stigla na vrjeme, onda je najvjerovatnije da ce se sve ocistiti samo od sebe. Ja malo tripam od vanmatericne, pa sam pretjerano oprezna. Inace nakon biohemiske kad krene regularno krvarenje, sve se ocisti i krece novi ciklus bez ikakvih problema. Samo tako sam ja kad je bila biohemikska, krenulo rozo, pa crveno isto kao menga bilo samo malo tamnije i gusce. I sledeci dan stalo tad sam tek dobila pozitvan test, ali kod mene bila drugacija situacija.. zato sam morala provjeravati betu, jer je meni nakon krvarenja test bio pozitivan. Pa eto testic nek i osjetljivi nakon menge i nmirna si. Pa u lov na ovulaciju. Sretno draga da sledeci put bude sve ok. Jako puno slucajeva ima da nakon biohemiske i odmah sledeci ciklus dodje do trudnoce i sve bude ok. Drzi se i neka sledeci put bude sve u najboljem redu

Po 100 put,hvala ti na rijecima koje su mi sada potrebne...hvala ti do neba,zelim tebi ,sebi i svim curama sto prije +,koji cd izdrzat do kraja ❤❤❤

[/url

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:30

Kejsy  ❄️ ☃️

Kejsy ❄️ ☃️

BlairWaldorf

Cure … Imam prijedlog …. Hoćemo ubuduće sve sačekati dan kasnjenja i onda se testirati ?

Pa ako tebi vise odgovara da cekas da okasni pa testiras, ako se ti tako bolje osjecas, ti cekaj pa tad testiraj. Ako te to manje stresira, slusaj svoj instikt.
    Meni iskreneo ne pada na pamet, jer ne dolazi u obzir da sa svoje 42 godine propustim da znam ako sam imala biohemisku. Ako sm je imala hocu da znam da sam je imala. Jer ako ih imam vise, onda znam da trebam staviti tacku i pravac IVF. Nemam jajnih celija za dozvoliti sebi neznanje ako nesto nije ok. 🤷🏽
    To je bas licni izbor, tesko da treba biti grupni.. da ne shvatis pogresno, ali stvarno ima nas koji se bolje nosimo sa gubitkom nego sa neznanjem, jer svaki i gubitak je korak blize saznanju kako doci do svoje bebice

Da ne bude shvaceno pogresno, mozda je tvoj predlog sjajan, sprecio bi razocaranja.. Ja se razocaranja, bola ni fizickog ni psihickog ne plasim, ali me rastuzuje pomisao da necu zagrliti nikad svoju bebicu. Ali iskreno ja na to gledam ovako. Ako u porodici imas ljude koji boluju od dijabetisa, logicno je da i ti provjeris secer. Jer ako ti ne provjeravas secer, ne znaci da nemas pocetak dijabetisa, a na koji ako na vrijeme ulovis mozes da utices.. E u tom je kvaka, nekako vjerujem sve na vreme sto se ulovi je veoma korisna inormacija, ako ne mozes da spasis trudnocu, bar mozes da saznas da je vremen za radikalnije pretrage i imas na osnovu cega traziti od doktora uputnice i ne moze reci ne mogu ti ja to dati kad je sve u redu. Naravno ne djele svi moje misljenje sto je normalno, zato i pokusavam objasniti zasto sam napisala sve ovo.

U potpunosti  se slažem s tobom. 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.