Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    23. Ožujak 2022. 17:30

Kejsy hvala na odgovoru. Ima smisla ovo za testiranje,i ja sam razmisljala u tom smjeru 👍 jer ako  se i kod mene slično nastavi ne bi ni ja gubila vrijeme . Bas sam bipolarna po pitanju toga, razumijem te skroz. Sto se tiče dodataka, hvala na preporuci. Ja već skoro godinu dana pijem novolac i počinjem se pitati koliko on im vise smisla... Nije bas ni kutija jeftina ali to je sad manje bitno. U uputama piše da se krene piti tri mjeseca prije planiranja.. ali opet ne mogu mi skoditi vitamini. Lavica me uplasila za vrkutu a kupila sam i maca prah 👍 sto se tiče trakica odgovaraju mi u načelu jer sam jednom ulovila mastan pik ovaj od proslog mjeseca je bio skoro pa pozitivan ali ne do kraja jer crta nije bila tamnija od kontrolne. Cure sa premom aplikacije su mi rekle da to nije peak. Možda je bio koji sat nakon a da nisam testirala sve i svemu ljuta sam već pomalo 😋🤣 tesko mi je prihvatiti da je većinu toga vam moje moći  😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:37

Kejsy  ❄️ ☃️

Mare3112

Htjela sam sad stat u dm il mulleru i kupit si testove i skuzim da mi je netko ukras tu lovu iz džepa… vrag po 100 kn Al je to jedino kaj sam imala i nije mi blizu dm od kuce…. digla sam tam sve na noge i sad će gledat kameru…. ludaaa sam ludaaaa kaže da je nemoguće da su ukrali ali ja nisam glupa ni luda…. znam kaj sam imala u depu

a da ti nije ispalo kad si vadila kljuceve ili punjac? Desi se..Ako nisi onda samo udri po kamerama

Našli smo ih nazvali su me valjda je ispalo nisam pitala brzo sam jurila po testove 😂😂😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:39

Siri 🐾

Khm…ekipa,ja sam išla u opskrbu ako bi bilo nekih iznenađenja 😂
    https://ibb.co/5YxY96L
    Znam da CB ne volimo,ali želim vidjeti hoće li opet slagati ako se dogodi kakva srećica 😂🙈
    E i kolegice me danas pitaju kad sam po svom uredu pootvarala prozore da jesam dobro sva sam neka blijeda. Reko ma muka mi neka viroza me valja lovi. Kažu one sve redom: a da ta viroza nije trudnoća? Reko i da je evo baš bi vama rekla 😂😂 ja mrtva ladna rekla ma nije sigurno je viroza,krenulo proljeće krenule viroze 😂😂😂

Go Siri go Siri 😊😊😊😊🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:46

Siri 🐾

Mare3112

Siri 🐾

Khm…ekipa,ja sam išla u opskrbu ako bi bilo nekih iznenađenja 😂
    https://ibb.co/5YxY96L
    Znam da CB ne volimo,ali želim vidjeti hoće li opet slagati ako se dogodi kakva srećica 😂🙈
    E i kolegice me danas pitaju kad sam po svom uredu pootvarala prozore da jesam dobro sva sam neka blijeda. Reko ma muka mi neka viroza me valja lovi. Kažu one sve redom: a da ta viroza nije trudnoća? Reko i da je evo baš bi vama rekla 😂😂 ja mrtva ladna rekla ma nije sigurno je viroza,krenulo proljeće krenule viroze 😂😂😂

Go Siri go Siri 😊😊😊😊🥰

Ne znam kad ću skupit hrabrosti da koji napravim al neka se nade 😂 obišla sam i dm i muller u Mallu u roku 10 minuta. Ekspresno hahahaha 😂😂😂

Tako sam i ja danas i ono bi nebi napravila  s obzirom da je razblazeni  urin Al sam nekak skupila hrabrost strah me bilo da je onaj test krivo pokazao ...i da bude ovaj negativan jer sam se nagledala neg testova... ali onda mi je keysi bila u glavi...ugl sjeti se Keysi ...pisaj pisaj pisaj...i pisat ćeš 🥰😂😂😂😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 17:47

Siri 🐾

Mare3112

Kejsy ❄️ ☃️

Mare3112

Htjela sam sad stat u dm il mulleru i kupit si testove i skuzim da mi je netko ukras tu lovu iz džepa… vrag po 100 kn Al je to jedino kaj sam imala i nije mi blizu dm od kuce…. digla sam tam sve na noge i sad će gledat kameru…. ludaaa sam ludaaaa kaže da je nemoguće da su ukrali ali ja nisam glupa ni luda…. znam kaj sam imala u depu

a da ti nije ispalo kad si vadila kljuceve ili punjac? Desi se..Ako nisi onda samo udri po kamerama

Našli smo ih nazvali su me valjda je ispalo nisam pitala brzo sam jurila po testove 😂😂😂

Kad opet piškiš? Volim gledat crtice ova danas izgleda super 🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

Sutra ću ujutro digitalni pisnuti na dan očekivane... i šaljem Vam slikicu 🥰

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Polly
    23. Ožujak 2022. 18:26

Kejsy ali ako tek treba doći zar nebi trebale nijanse biti drugačije? Prvi put koristim trakice pa ne znam što znači kad su 3 dana za redom identične crtice. Meni logika kaže da se O ne bliži prema tome, ali opet pusti i logiku kad nisam upoznata skroz sa njima. Moguće i da mi ne pašu, ali u kojem smislu? Da nisu dovoljno osjetljive?
    Hope oprosti draga, nisam sve pročitala... Žao mi je jako, želim ti puno pozitivnih misli za ulazak u idući ciklus ❤️❤️

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 18:27

Kejsy  ❄️ ☃️

minnie1234 Hvala i samo ti pitaj sta god te zanima, ovde sigurno nekonesto zna. Cure ovde imaju iskustva sa svim i svacim. Kad ti (ne) ocekujes menstruaciju, ako zelis da te stavim na listu?

PiaBuu nisam radila nalaz, jer je meni bila vanmatericna, pa nije bilo potrebe. javi kad saznas i mene zanima, ali mislim da ti je to sve ok.

mare2805 kad ce testic? Ti isto imas basss uvjerljive simptome.

Mare3112 Kad ti stavljam plusic na listi? Cekamo jos ili?

Čekamo do sutra da pišnem  na dan kad trebam dobit menstruaciju i to ću pisnuti digitalca....a šta se tiče bazalne prespavala sam je nemojte zamjeriti😂😂😂😂 e i još nešto već 3 dana krv iz nosa prilikom ispuhivanja.... ...slatko mi ne pase.... pokušala čokoladu i ne ide

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

kokii2219
    23. Ožujak 2022. 18:28

Mare3112

Cure evo me kupila 3 testa evo sadašnji s ublažiti urinom
    https://postimg.cc/pmsHZjRs sad sam ga ovaj tren radila

Waooow kako lijepa crticaa😍 Bogu hvala, cestitkeee❤
     Sirii hvala ti na pitanju, a moj ti ciklus napreduje u tom smislu da tek trebam dobit mengu, neka 3-4 dana mada radi terapije joj dajem dodatna 3-4 iako me cicke bole dovoljno dobro. Pa kad prodje AKCIJAAA I SAMO AKCIJA 😂
    A sudeći po simptomcicima, po opskrbi testica meni ti mirises na novopecenu trudnicuuuuu🤗😋 hajde piskaj to sto prije, nemoj da postanem ko Keysi pa da i ja tjeram😂 drzim fige svima koji danas nesto piskeee

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 18:30

Keysi imaš pravo jer sigurno mi plus nebi bio evo s razblazenim urinom pozitivan da ono nije bilo kako ti kažeš... ujutro stavljam alarm za bazalnu ...jer sam na godisnjem i ne dizem se na posao pa sam si dala oduska za spavanje ali inače ju mjerim od 10 do 6 do 15 do 7 najkasnije.... jutros zaspala😂

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Matajči
    23. Ožujak 2022. 18:49

Mare jao cestitaaaam 💛 Boze, sto ti plusici kod vas mene tako razvesele, kao da sam ja trudna 🤣

👩28🧑27
    AMH 19, blaga trombofilija
    Pokusavamo od 2020.
    2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
    2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
    Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
    07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
    08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
    "Idemo dalje, sve do medalje!" ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.