Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hope1
    23. Ožujak 2022. 07:05

Mare3112

Hope1

Curke moje ja danas pokrvarila kao inace kad iman mengu,tako da mislim da je to biokemijska ovaj put….neznam da li mi ima smislia uooce putovat do ginekologa posto je stvar po meni veoma jasna…imam slijedece pitanje,da li se u novu akciju moze odmah po zavrsetku krvarenja ili treba sacekat mjesec dva???

Jutro svima…. pa ja u pravilu mislim da možeš odmah u akciju i da bi to zapravo bilo dobro … npr…meni je poznanika imala biohemisku a drugi ciklus odmah poslije ostala trudna….

Danas cu nazvat ginica i reci mu sve sto je bilo,pa cu vidijeti sto mi on savjetuje...
    Evo danas sam nekako puno bolje,mislim da ako je vec trebalo biti tako da je bolje onda sada nego kasnije..Uz to pogledam mog malog anđela i mislim si,mi imamo barem njega ,a jadni roditelji koji ne mogu ni to.....tako da glavu gore i u nove pobjede 😊

[/url

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 07:09

Mare3112

Evo ja prijavljujem mučnine…počele su jučer navečer… probudila se s blagom mucninom kao da mi nešto stoji u grlu… i jako bolnim bradavicama…grceva vise nemam…. znači 100% sam sigurna da je to bila implantacija 10 i 11

Draga,drzim ti palceve da su kod tebe svi simptoni sa razlogom....kada radis opet testic????

[/url

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 07:13

nes

Pozdrav cure, citam povremeno, ali ne tipkam. Zelim sam samo Hope napisati svoje iskustvo.
    Ako ti je testic poblijedio i krenilo pravo krvarenje, to je nazalost biokemijska. Nista tu nisi mogla uciniti ni da si ranije isla kod gina. Ako nesto nije u redu i krene spontani, ni progesteron tu ne bi pomogao. U pocetku je to sve lutrija i ni gin nisu svemoguci i ne mogu tu nista. Zato su i dosta "hladni" prema nama, iako smo mi uspanicene i zelimo spasiti nesto sto se spasiti ne da.
    Ja sam imala dvije biokem, oba puta sam jurila ginu, dao mi je terapiju, ali nazalost nijr pomoglo.
    Takodjer, nakon prvog spontanog sam imala odmah ovulaciju, iako malo kasnije nego sto bi inace bila i tu je opet doslo do trudnoce koja je ponovno zavrsila spontanim.
    Menge kod biokemijskih su mi bile grozne i jako bolne.
    Guramo dalje i nadamo se bebici i dalje, bez obzira na losa iskustva. Tebi zelim isto 🙂

Hvala ti draga....prva trudnoca prosla je tako savrseno bez ikakvih poteskoca iz prvog pokusaja,i sada sam ovekivala da ce biti isto.Nakon dva mjeeca pokusavanja napokon +,i onda s takvim zavrsetkom..al to je zivot 😕

[/url

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 07:14

Hope1

Mare3112

Evo ja prijavljujem mučnine…počele su jučer navečer… probudila se s blagom mucninom kao da mi nešto stoji u grlu… i jako bolnim bradavicama…grceva vise nemam…. znači 100% sam sigurna da je to bila implantacija 10 i 11

Draga,drzim ti palceve da su kod tebe svi simptoni sa razlogom….kada radis opet testic????

Mislila sam napraviti test sutra...muž će mi kupit 2 testa danas ...pa ćemo vidjet ukoliko ne izdržim i ne popisam se danas😂😂😂
    Ja ti imam neke čudne simptome...šipkanje...mene tu I tamo dole neko stipne...pa grc ..   i tak malo boli lijeva strana leda...pa desna....a mucnina nije strasna... ali zato cice ljudi moji.... hodam i samo osjetim bradavice.... a grudi meke  a velike

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 07:25

Mare3112

Hope1

Mare3112

Draga,drzim ti palceve da su kod tebe svi simptoni sa razlogom….kada radis opet testic????

Mislila sam napraviti test sutra…muž će mi kupit 2 testa danas …pa ćemo vidjet ukoliko ne izdržim i ne popisam se danas😂😂😂
    Ja ti imam neke čudne simptome…šipkanje…mene tu I tamo dole neko stipne…pa grc .. i tak malo boli lijeva strana leda…pa desna….a mucnina nije strasna… ali zato cice ljudi moji…. hodam i samo osjetim bradavice…. a grudi meke a velike

Svaka trudnoca je drukcija,svaka zena ima neke svoje simptome...tako da sve moze biti moguce,dok god nema krvarenja nema straha..😊

[/url

• Hope1
    23. Ožujak 2022. 07:34

nes

Hope1

Hvala ti draga….prva trudnoca prosla je tako savrseno bez ikakvih poteskoca iz prvog pokusaja,i sada sam ovekivala da ce biti isto.Nakon dva mjeeca pokusavanja napokon +,i onda s takvim zavrsetkom..al to je zivot 😕

Tako je i kod mene, prva trudnoca nisam nista pratila, ni znala, uspjelo odmah, sve savrseno. Za drugo se borimo vec skoro godinu i pol i nikako 😏 ali bit ce ako je sudjeno, pomirila sam se s time, nisam vise onako luda svaki mjesec kao sto sam znala biti. Postala sam puno zahvalnija na tome sto imam, mozda tako treba biti. Ako dodje i drugo, bit cu presretna. Ako ne, prihvatit cu i to.

Jeste radili koje pretrage??da li znate gdje je problem??

[/url

• Bimbi
    23. Ožujak 2022. 08:07

Dobro jutro svima 🤗🤗
    Trebala bi vase misjenje.. 
    Jucer sam imala glavobolju od jutra, pa cijeli dan, nije bila strasna nije bilo cak ni potrebe za tabletom. 
    Jutros sam se probudila sam zacepljenim nosom, dosla sam na posao pocela osjecat lagano grcenje lijevog jajnika, zgrci par minuta pa pusti, pa nista 20-ak minuta pa opet.. osjecam se nekako slabo, malo mi cak i ruke drhte 🤔
    Cice su porasle sigurno za pola broja i imam bolove u ledima, ali tome ne pridonosim veliku paznju jer na poslu puno stojim pa je moguce i od toga.. 
    Dolje je susa, nema iscjedka nema nista... 
    Danas mi je 21 DC.

Missy87
    23. Ožujak 2022. 08:10

Mare3112

Hope1

Mare3112

Mislila sam napraviti test sutra…muž će mi kupit 2 testa danas …pa ćemo vidjet ukoliko ne izdržim i ne popisam se danas😂😂😂
    Ja ti imam neke čudne simptome…šipkanje…mene tu I tamo dole neko stipne…pa grc .. i tak malo boli lijeva strana leda…pa desna….a mucnina nije strasna… ali zato cice ljudi moji…. hodam i samo osjetim bradavice…. a grudi meke a velike

Ajmeee bit ce plusic sigurno!! 😁😁
    Ali neka bude velik kao kuca ❤️
    *Hope bas mi je zao, drzi se..sad kad prodje krenite opet, nema potrebe cekati ako se sve ocisti samo od sebe. Nadam se da ce i tebi uskoro biti plusic! 🤞🏻

Mene nema nikako, imam posla, danas mi je po kalendaru O, ali nisam osjetila nikakve naznake tome, jedan dan me probadalo nesto kratko, imala bjelkastu sluz, i to je to... Kao da ni nisam imala O. Nisam primjetila prozirnu rastezljivu sluz. 
    Od previse posla nismo ni stigli, odradili samo dva puta, sinoc i prije 2 dana. A idemo dalje, bude ili ne bude.
    Stvarno je tesko kada se toliko trudis a jos uvijek nista. 🥺

❤️🙏🏻

Mareeeee3112
    23. Ožujak 2022. 08:13

Bimbi

Dobro jutro svima 🤗🤗
    Trebala bi vase misjenje..
    Jucer sam imala glavobolju od jutra, pa cijeli dan, nije bila strasna nije bilo cak ni potrebe za tabletom.
    Jutros sam se probudila sam zacepljenim nosom, dosla sam na posao pocela osjecat lagano grcenje lijevog jajnika, zgrci par minuta pa pusti, pa nista 20-ak minuta pa opet.. osjecam se nekako slabo, malo mi cak i ruke drhte 🤔
    Cice su porasle sigurno za pola broja i imam bolove u ledima, ali tome ne pridonosim veliku paznju jer na poslu puno stojim pa je moguce i od toga..
    Dolje je susa, nema iscjedka nema nista…
    Danas mi je 21 DC.

Mjeris  li bazalnu? Ja sam s 22 na 23 dc imala isto navodno implantaciju dosta sličnu menstrualnim grcevima a opet različitu trajali su 2 do 3 dana  s pauza ma ugl.... ja sam imala kremasti iscjedak...no svaka žena je individualna... pricekaj još malo meni je test navodno pokazao neku sjenu na 25 dan ciklusa.... tako da ću test radit ponovo sutra

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• minnie1234
    23. Ožujak 2022. 08:17

Jutreko,
    Cestitke  na plusicima ,😊 
    A nasoj HOPE, zelim da misli pozitivno i da ce sve bit uredu, govorin iz iskustva, potrudis se za bebicu, vidis plus na testu, kasni ti puff, evo je vec za 4,5 dana, krvarenje lagano,test poz., A uzv nista😔 nikad necu zaboravit koliko sam se taj dan isplakala, a jos je na hitnom prijemu zenska isto dosla sa simptomima kao ja ali je imala vise srece nego ja, 
    Ugl.ako je tvoj m uz tebe bice ti puno lakse jer znate da opet idete u nove pobjede i da necete odustajati.,
     curke mi smo najace LAVICE ovdje,💪💪 samo naprijed i bitno da imamo podrsku od nasih m😊😊 
    Nedajmo si da nam depra pokuca na vrata♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.